Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eh iyi mademm.. Benim daimi sorunum da kendisi Son zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama iyiyim, şimdi patates kötü yapmasın diye sordum

her gün olmadığı için etkilemeyeceğini düşünüyorum... bende aynı etkiden korkarak başladım açıkçası... ama maşallah etkilememiş :))

kızlar şazilli nin slim % fit diye yeşil kahve şeyisi çıkmış... ben daha önce yeşil kahve deneyip beyenmemiştim bir de bunu denicem bakalım nasıl bişimiş... Siz duymuş muydunuz....poşet çay gibi yapmışlar... amaaan o ot bu ot derken bir gün nalları dikivercem :)))

ay valla ya bi tutam tuz olaydı iyiydi

ananas bim de de 5 küsürdü.

fevkaladenin fevkinde ammaaaaa geçemez kiiiiiiiiiiiiiii

şöyle özetliim canımm ilk girdiğim hafta senle benim aramızda 6,5 kg fark varmış, ikinci hafta fark 5,7 kg olmuş ve geçen cuma fark 3,9 kg olmuş.... ve şu an fark 3,7...... bence kaçmaya başla... hani tavşanla kaplumbağanın hikayeside ki tavşan gibi hoplayıp zıplama... sonunda kaplumbağa kazanıyo bilesin :))))

MaşaAllahhh :)) aradaki farkı azaltmaya hatta kapatmaya çalışmak güzel motivasyon olur :))

Nasıl gidiyor patatesli günün ?

MaşaAllahhh :)) aradaki farkı azaltmaya hatta kapatmaya çalışmak güzel motivasyon olur :))

Nasıl gidiyor patatesli günün ?

yanağından öpücem fyzanur un yanından geçerken hihhahhaaaa.........

patateslerimle mutluyum.... ilk yediğimde biraz söylendim tuzsuz diye ama şimdi alıştım....

senin nasıl gidiyor...

öfff ya bugünde ne yediysem doyamadım akşam yemeğimi bile yedim bu saatte hala açım irade istiyoreeeeeeee iradeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…