Eh iyi mademm.. Benim daimi sorunum da kendisiSon zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama iyiyim, şimdi patates kötü yapmasın diye sordum
ay valla ya bi tutam tuz olaydı iyiydiAyyy sağol ne güzel dua etmişin bana Allah razı olsun muucuucucucucucuukkk :))
tadını beğenmedim ama napçaz şikayet yok.... 5te5 ten dönenin kaşığı kırılsın.... çok acıı çook... bi de tuzsuz patates pek şeetiremedim ehh işte :)) ölmeyiz yaaa nolcak.... yediklerime sayayım :))
ssen de enişteyi mi ebzdirdin :))) ayy valla zayıflayalım da onlarda kurtulsun bizde kurtulalım :)))
ananas bim de de 5 küsürdü.kızlar migrosta ananaslar 5,45 en son 8 den almıştım...çok bi indirim gibi gözükmesede iki tane kaptım hemen.....meyve günü için almak istiyen varsa haberi olsun....
yovitalarda 4 liradan 3,45 e düşmüş karkardır napçez... kinoalar hala 26 tl :)))
ay valla ya bi tutam tuz olaydı iyiydi
ananas bim de de 5 küsürdü.
kimse bana küsemezoyunbozanlık yapmışsın.... olmadı şimdi küstüm sana..... 5 gün ayol hatır için yapar insan hıhhh....
kimse bana küsemezsen yapan var mı diye sordun herkes yapacak demedin ki
ben şimdi 67.6 çıktım sen kaç kilo oldun ,söylemezsen kafanı kırarımööffff beee... çok yeme bak... madem 5te5 yapmıyon yetişirim sana ayarlı ye....
ben şimdi 67.6 çıktım sen kaç kilo oldun ,söylemezsen kafanı kırarım
fevkaladenin fevkinde ammaaaaa geçemez kiiiiiiiiiiiiiii71,3 ü gördüm yürüyüşten geldiğimde.... mütemadiyen tartılan bir manyak haline geldim :))))
fevkaladenin fevkinde ammaaaaa geçemez kiiiiiiiiiiiiiii
şöyle özetliim canımm ilk girdiğim hafta senle benim aramızda 6,5 kg fark varmış, ikinci hafta fark 5,7 kg olmuş ve geçen cuma fark 3,9 kg olmuş.... ve şu an fark 3,7...... bence kaçmaya başla... hani tavşanla kaplumbağanın hikayeside ki tavşan gibi hoplayıp zıplama... sonunda kaplumbağa kazanıyo bilesin :))))
MaşaAllahhh :)) aradaki farkı azaltmaya hatta kapatmaya çalışmak güzel motivasyon olur :))
Nasıl gidiyor patatesli günün ?
öfff ya bugünde ne yediysem doyamadım akşam yemeğimi bile yedim bu saatte hala açımşöyle özetliim canımm ilk girdiğim hafta senle benim aramızda 6,5 kg fark varmış, ikinci hafta fark 5,7 kg olmuş ve geçen cuma fark 3,9 kg olmuş.... ve şu an fark 3,7...... bence kaçmaya başla... hani tavşanla kaplumbağanın hikayeside ki tavşan gibi hoplayıp zıplama... sonunda kaplumbağa kazanıyo bilesin :))))
yanağından öpücemfyzanur un yanından geçerken hihhahhaaaa.........
patateslerimle mutluyum.... ilk yediğimde biraz söylendim tuzsuz diye ama şimdi alıştım....
senin nasıl gidiyor...
öptürmeeemmm
ne güzeli be tv izlemiyorum da radyoda duyunca frekansı değiştiriyorumo zaman Demet Akalından Türkan ı dinliyeyim ben :)) Demet Akalında güzel kadın be......
ne güzeli be tv izlemiyorum da radyoda duyunca frekansı değiştiriyorum
sevmiyoreeeeaa niye kız.. ne kötülüğünü gördün kadınceğizin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?