olmalı , olacaklarrrrrrr ,herkes sana köstek olacakkk okadar
senin yaptığın gider benim ancak hoşuma gider nihahahahhaaa.............
amin betülcüm Allah karsina Allah korkusu olan iyi insanlar cikrasin insallaharadaki saygı kaybolduysa bir daha adam olmuyor o ilişki... herkez seviyeli mantıklı olsa zaten problem olmaz.. karı koca kavgasının bile bir adabı olmalı... çocuk istemeyen adamın şeyini keserim ayrıca :)))) gelmişim bu yaşıma adamı eylemeye mi evlencem ben :))))
çeşit çeşit insan var valla.... çoğuyla hakkatten ömür geçmez... Allah kötüsünden korusun cümlemizi tütütühhh amin....
masallah sana bu hizla fazla durmaz zaten kilolar tatlimçarşıya gittim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmiyo :))
zayıf ve seksü ficudumu ablama göstermeye gittim... 10 puanı kaptım... eyyttt :))
bende geceden hasladim patatesleri simdi yiycem haydin afiyet olsun nasil olmus senin toplarpatatesler hazır mıııı?
yarına hazır mıyıız?
sözünden cayan yok dimiii?
benim patatesler haşlanıyor... haşlansın soğusun ezecem onları karabiber kırmızı biber koyucam maydanoz dere otu top top yapçam hadi bakalım :)
kesinlikle sana katiliyorum canim sanki herkes sifir beden olmak zorundao mankenler insanların algılarını bozuyor bence.. çoğu genç kadın onları görüp vücuduna bedenine küsüyor çok yanlış.. insan bedeniyle barışık olabileceği bir ayar tutturup kendini sevmeli.. uyuzum ben onlara ve bu ^'sadece zayıf kadın güzeldir' algısını yaratanlara
evet canim kücüktü arkadasin parcasini aldim az yemek icinYarım pide de inşallah tamda küçüktür boyut
tadi nasil oldu kizzİşte patates toplarımıııız........ savaş başlamıştır gazamız mübarek ola...... Tadları nasıl derseniz tuzsuuuz.....
ablamla dünkü muhabbetimizi anlatıyım size abla bak göbeğim gitti diyorum ablamın tepkisi "Allah ım sana çok şükür" :)))) nasıl bezdirdiysem artık :))))
kizlar benim et günü ile sebze gününü degistirmem gerek cünkü et gününde nöbetci olacagim icin cok zorlanirim
ben patatessiz diyet yapıyorumpatatesin hazır mı bakiim.... ayyy ben fazla acı yapmışım elimin ayarı yok ki basmışım kırmızı biberi...
ben yürüyüşe gidiyorum herkez patatesiyle uslu uslu dursun tımam mııı.....
göbeğim olsa da kocam bana göbeksizsin diyecek ne demek göbeği gitsinde kurtuluyumamin betülcüm Allah karsina Allah korkusu olan iyi insanlar cikrasin insallah
masallah sana bu hizla fazla durmaz zaten kilolar tatlim
bende geceden hasladim patatesleri simdi yiycem haydin afiyet olsun nasil olmus senin toplar
kesinlikle sana katiliyorum canim sanki herkes sifir beden olmak zorunda
evet canim kücüktü arkadasin parcasini aldim az yemek icin
tadi nasil oldu kizz
ben spora basladim bi hafta sonra kocamda öyle diyor Allah im sunun göbegi falan gitsinde su sorularindan bi kurtulayim diyor
Gece uğradım ama bişey yazamadan uyuyakalmışım. Sanırım 5 te 5 diyeti yapmaya karar verdiniz ama uyarmam lazım sonrasinda geri alınıyor kilolar facede takip ettiğim gruplar vardı ordan biliyorum.
Ebrum cumaları listeyi paylasman iyi oluyo kuzum bencede. Kendine göre bir saat belirle istersen. Listeyi paylasima en son 8 e kadar tasiyabiliyoruz biliyosun.
amin betülcüm Allah karsina Allah korkusu olan iyi insanlar cikrasin insallah
masallah sana bu hizla fazla durmaz zaten kilolar tatlim
bende geceden hasladim patatesleri simdi yiycem haydin afiyet olsun nasil olmus senin toplar
kesinlikle sana katiliyorum canim sanki herkes sifir beden olmak zorunda
evet canim kücüktü arkadasin parcasini aldim az yemek icin
tadi nasil oldu kizz
ben spora basladim bi hafta sonra kocamda öyle diyor Allah im sunun göbegi falan gitsinde su sorularindan bi kurtulayim diyor
kizlar benim et günü ile sebze gününü degistirmem gerek cünkü et gününde nöbetci olacagim icin cok zorlanirim
Birşey sorayımmm, patatesten kabız olmayız dimii
ben patatessiz diyet yapıyorum5 te 5 in bana 2 günü ters gelince yapmaktan vazgeçtim . meyve günü yapamam meyveyi zaten zorla yiyorum bütün gün hiç dayanamam , bide yumurta günü ters geldi ya alerji olursam bütün gün yiyip diye korktum
Gece uğradım ama bişey yazamadan uyuyakalmışım. Sanırım 5 te 5 diyeti yapmaya karar verdiniz ama uyarmam lazım sonrasinda geri alınıyor kilolar facede takip ettiğim gruplar vardı ordan biliyorum.
Ebrum cumaları listeyi paylasman iyi oluyo kuzum bencede. Kendine göre bir saat belirle istersen. Listeyi paylasima en son 8 e kadar tasiyabiliyoruz biliyosun.
yok kız olmazyız ben kuaförüde başlattım 5te5 e o dedi ben bir ara bununla zayıflamıştım dedi... unutmuşum ama dedi şimdi o da yapıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?