Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin betülcüm Allah karsina Allah korkusu olan iyi insanlar cikrasin insallah
çarşıya gittim ne konuşmuşunuz be oku oku bitmiyo :))

zayıf ve seksü ficudumu ablama göstermeye gittim... 10 puanı kaptım... eyyttt :))
masallah sana bu hizla fazla durmaz zaten kilolar tatlim
bende geceden hasladim patatesleri simdi yiycem haydin afiyet olsun nasil olmus senin toplar
kesinlikle sana katiliyorum canim sanki herkes sifir beden olmak zorunda
Yarım pide de inşallah tamda küçüktür boyut
evet canim kücüktü arkadasin parcasini aldim az yemek icin
İşte patates toplarımıııız........ savaş başlamıştır gazamız mübarek ola...... Tadları nasıl derseniz tuzsuuuz.....
tadi nasil oldu kizz
ablamla dünkü muhabbetimizi anlatıyım size abla bak göbeğim gitti diyorum ablamın tepkisi "Allah ım sana çok şükür" :)))) nasıl bezdirdiysem artık :))))
ben spora basladim bi hafta sonra kocamda öyle diyor Allah im sunun göbegi falan gitsinde su sorularindan bi kurtulayim diyor

kizlar benim et günü ile sebze gününü degistirmem gerek cünkü et gününde nöbetci olacagim icin cok zorlanirim

Günaydınnn

Dünkü menüm

Öğlen
1 tabak spaghetti 1 kaşık sosla

Ara
1 fincan çay

Ara
3 mürdüm eriği

Akşam
sulu et patates yemeği (1/4 patates, 1 parça et)
3 parça karpuz
2 parça kavun

1 lt su

patatesin hazır mı bakiim.... ayyy ben fazla acı yapmışım elimin ayarı yok ki basmışım kırmızı biberi...

ben yürüyüşe gidiyorum herkez patatesiyle uslu uslu dursun tımam mııı.....
ben patatessiz diyet yapıyorum 5 te 5 in bana 2 günü ters gelince yapmaktan vazgeçtim . meyve günü yapamam meyveyi zaten zorla yiyorum bütün gün hiç dayanamam , bide yumurta günü ters geldi ya alerji olursam bütün gün yiyip diye korktum

göbeğim olsa da kocam bana göbeksizsin diyecek ne demek göbeği gitsinde kurtuluyum

Gece uğradım ama bişey yazamadan uyuyakalmışım. Sanırım 5 te 5 diyeti yapmaya karar verdiniz ama uyarmam lazım sonrasinda geri alınıyor kilolar facede takip ettiğim gruplar vardı ordan biliyorum.
Ebrum cumaları listeyi paylasman iyi oluyo kuzum bencede. Kendine göre bir saat belirle istersen. Listeyi paylasima en son 8 e kadar tasiyabiliyoruz biliyosun.

Sağol canım uyardığın için, Aslında böyle diyetlerin sonucu hep aynı galiba, çok fazla kilosu olanlar uzun süre yaparsa belki kalıcı bir etkisi olabilir ama kısa sürede olacak iş değil.. bunu üstüne 2 gün fazla kaçırırsak geri gelecek hepsi bu hafta deneyelim bakalımm

Ayyy sağol ne güzel dua etmişin bana Allah razı olsun muucuucucucucucuukkk :))

tadını beğenmedim ama napçaz şikayet yok.... 5te5 ten dönenin kaşığı kırılsın.... çok acıı çook... bi de tuzsuz patates pek şeetiremedim ehh işte :)) ölmeyiz yaaa nolcak.... yediklerime sayayım :))

ssen de enişteyi mi ebzdirdin :))) ayy valla zayıflayalım da onlarda kurtulsun bizde kurtulalım :)))

oyunbozanlık yapmışsın.... olmadı şimdi küstüm sana..... 5 gün ayol hatır için yapar insan hıhhh....

ama biz sonrasında sermicez totoları... aynen sağlıklı beslenmeye devam... her diyette öyle değil mi bırakınca alıyosun :))

kızlar migrosta ananaslar 5,45 en son 8 den almıştım...çok bi indirim gibi gözükmesede iki tane kaptım hemen.....meyve günü için almak istiyen varsa haberi olsun....

yovitalarda 4 liradan 3,45 e düşmüş karkardır napçez... kinoalar hala 26 tl :)))

yok kız olmazyız ben kuaförüde başlattım 5te5 e o dedi ben bir ara bununla zayıflamıştım dedi... unutmuşum ama dedi şimdi o da yapıyor :)))

Eh iyi mademm.. Benim daimi sorunum da kendisi Son zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama iyiyim, şimdi patates kötü yapmasın diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…