Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar... Uzun bir gece oldu, yorgunum çok. Misafir sonrası temizliğimi hallettim şükür :) 200 mesajlık geçmişi okudum geldim :)

yarin basliyoruz demi diyete patatesle
Maalesef bugün başlayamıyorum gülüm, yarın başlayacağım. Ben listede olmadığım için perşembeye kadar bitirmesemde olur.

aşk acısı mı emin ol rejim daha çok acı veriyor........ çukulata yememek ne demek sen biliyo musuuun :))) yemişim aşk acısını.....

Aşk acısı yaşayınca insan kendiliğinden süzülüyor, hiç diyette ki gibi uğraşlar vermiyorsun :) ama çikolata acısı da buna eş değer

Canım ben yokken geldiğin için değerlendirme yapamıyorum, geçen hafta eksik menülerin vardı yanlış hatırlamıyorsam, bende ondan yola çıkarak öyle yazdım. Amaç asla senin şevkini kırmak değil, olamaz da. Tek uğraşımız diğerlerine karşı haksızlık etmemek ve tabi çok emek harcayan seaBAHAR var... Bu yüzden deneme süreçlerini uzun tutuyoruz.

Iyi tatiller canım, tadını çıkart ve bomba gibi geri dön :)

Yuva yıkmak kolay bu yüzden çoğu insanlarda kolay yolu seçiyor. Tereddütte kalan insanlarada sağolsun bdv'de ki yıkıcı arkadaşlar yardım ediyor ama sorsan hiç biri ayrılıktan yana değildir, hepsi çok yapıcı maşallah

ne demek bugünde yokummmmmmmm

bende umutluyum bukez grubu aşağıya çekmiycem
Kuzum misafirim vardı, temizlik yaptım sonrada yemek olayına giriştim. Gece de 4 gibi yattım, el insaf ölmüşüm buraya gelmeye takatim yoktu :)

Neyse canım bundan sonra daha dikkatli olalım, gerekiyorsa birbirimizi uyaralım.

Kizlarr

suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.

Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür

Aksam gorusmek uzere

Öpüldünüzz
Hayırlı olsun gülüm, Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :)

İşte patates toplarımıııız........ savaş başlamıştır gazamız mübarek ola...... Tadları nasıl derseniz tuzsuuuz.....
Ooo harika gözüküyor, afiyet olsun :)

Günaydin kizlarr bugun nihayet evime geldim tabi 3 ayin biriktirdigi toz varr büyükk bi temizlik beni beklerr
Kolay gelsin gülüm :)

bize yakışmaz öyle nü tabloları dermişim , tamam sanat yapacaksan at bari bende isterim ama çamaşırlar deri olsun elinde kırbaç falan olsun
Tövbeler olsun

Tamam goncam o zaman o iş bende...
KIZLAR CUMALARI KILO BILDIRIMLERINIZI EN GEÇ 15:00'DE YAPMANIZ RICA OLUNUR.

Bu günkü menüm = patates :))

4 minnaktan az büyük patatesin içine yarım demet maydanoz yarım demet dereotu kırptım karabiber kırmızı pul biber kattım hunharca ezdim ..... toplar yaptım 3 öğüne böldüm ve yedim....

Su : 2 lt.... daha içerim
Yeşil çay : 2 bardak
1 bardak yeşil kahve
duble Türk kahvesi

Spor: 3 saat yürüyüş.... belki daha fazladır....

patatesin hazır mı bakiim.... ayyy ben fazla acı yapmışım elimin ayarı yok ki basmışım kırmızı biberi...

ben yürüyüşe gidiyorum herkez patatesiyle uslu uslu dursun tımam mııı.....
kizz bu patatesleri firina koysak nolur ki
Birşey sorayımmm, patatesten kabız olmayız dimii
ben iki gündür ishal oldugumdan bana iyi gelir
göbeğim olsa da kocam bana göbeksizsin diyecek ne demek göbeği gitsinde kurtuluyum
adam cenemden bikti naapsin
hic sorma betüs aynen bide diyor insan her gün tartilir mi dünden bu güne ne degisecek sonunda tartinin pilini de bitirdin iste degistirmeyecem diyor
nasil basardin kiz kaybolmayi
kiz ananas cogu markette 5 lira civari zaten bu migros pahali biraz
o yesil kahveyi denedim bende hic begenmedim ama ise yaradigini söyleyenler var
71,3 ü gördüm yürüyüşten geldiğimde.... mütemadiyen tartılan bir manyak haline geldim :))))
ayni manyaktan bide bizim evde var be oluyorum kendisi

patates çok doyurucu olan bir şey değil miydi ben bu gün hiç doymadı yahu... .acı yok... acı yok....
hic sorma bide temizlik olunca hic doymadim ben
brokoli salatada güzel olur ama bu mevsimde yemeni tavsiye etmem canim brokoli lahana gibi yiyeceklerin yaz mevsiminde kükürt orani artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…