Maalesef bugün başlayamıyorum gülüm, yarın başlayacağım. Ben listede olmadığım için perşembeye kadar bitirmesemde olur.yarin basliyoruz demi diyete patatesle
aşk acısı mı emin ol rejim daha çok acı veriyor........ çukulata yememek ne demek sen biliyo musuuun :))) yemişim aşk acısını.....
Canım ben yokken geldiğin için değerlendirme yapamıyorum, geçen hafta eksik menülerin vardı yanlış hatırlamıyorsam, bende ondan yola çıkarak öyle yazdım. Amaç asla senin şevkini kırmak değil, olamaz da. Tek uğraşımız diğerlerine karşı haksızlık etmemek ve tabi çok emek harcayan seaBAHAR var... Bu yüzden deneme süreçlerini uzun tutuyoruz.Katılımı arttırsam da alınmıyorum ki bu haftaya kadar her gün menümü paylaştım herkese yorum yaptım ama bir şey değişmiyor ben bıraktım alıncam diye beklemeyi.artık verdiğim kiloya bakıyorum her hafta listeye giricem diye heveslenmek daha fazla şevki kırıyor çünkü
Iyi tatiller canım, tadını çıkart ve bomba gibi geri dön :)kızlar bu hafta tatile gitme durumumuz var ilk defa tatilde diyet uygulayacağım bakalım nasıl olacak ilk tecrübem. tatile zayıflamak için bir fırsat gözüyle bakmamıştım hiç düşününce yüzme fitnes koşu parkurları asılabildiğim kadar asılacağım bu hafta cuma için hedef belirledim kendime 65.5 bakalım neler olacak.. hem 65 olursam betülcüğümle yaptığımız anlaşma üzre bir paket sütlü çikolata hakkı kazanacağım ay heyecan yaptım bak şimdi
Yuva yıkmak kolay bu yüzden çoğu insanlarda kolay yolu seçiyor. Tereddütte kalan insanlarada sağolsun bdv'de ki yıkıcı arkadaşlar yardım ediyor ama sorsan hiç biri ayrılıktan yana değildir, hepsi çok yapıcı maşallahbir derdim var bölümüne bakıyorum arada evlilikte yaşanan her türlü soruna tek bir yanıtları var.. boşan..
kocam kumar oynuyor, boşan
annesine çok düşkün, boşan
çocuk istemiyor, boşan
bu nedir allah aşkına yuva kolaymı kuruluyor nerede bunun sabrı ? ilişkiyi onarıcı çözümler vermek sabır fedakarlık dua tavsiye etmek yerine 'hemen boşan' biz ne ara bu kadar bencil olduk yahu.. valla üzülüyorum..
Kuzum misafirim vardı, temizlik yaptım sonrada yemek olayına giriştim. Gece de 4 gibi yattım, el insaf ölmüşüm buraya gelmeye takatim yoktu :)ne demek bugünde yokummmmmmmm
bende umutluyum bukez grubu aşağıya çekmiycem
Neyse canım bundan sonra daha dikkatli olalım, gerekiyorsa birbirimizi uyaralım.kuzum haklisin ama ben bu takima geldigimden beri liste paylasamicami soylemistim. Ancak telden laptopa baglanicam o yettigi internetle liate paylasicam malesef evde nette cekmiyor dag basinda da degiliz ama malesef o sikintimiz var. operatorlerle ttnetle turktelekomla gorustuk falan ama ciksss.
benim icin liste paylasmanda sakinca yok sana guveniyorum biliyorsun
Hayırlı olsun gülüm, Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah :)Kizlarr
suan disaridayim gecmise bakamiyorum sarzim cokkk azz sadece haber vermek icin geldimm.
Ehliyeti aldimmmmmm sinavim basarili gectiii cok şükür
Aksam gorusmek uzere
Öpüldünüzz
Ooo harika gözüküyor, afiyet olsun :)İşte patates toplarımıııız........ savaş başlamıştır gazamız mübarek ola...... Tadları nasıl derseniz tuzsuuuz.....
Kolay gelsin gülüm :)Günaydin kizlarr bugun nihayet evime geldim tabi 3 ayin biriktirdigi toz varr büyükk bi temizlik beni beklerr
Tövbeler olsunbize yakışmaz öyle nü tablolarıdermişim , tamam sanat yapacaksan at bari bende isterim ama çamaşırlar deri olsun elinde kırbaç falan olsun
Tamam goncam o zaman o iş bende...Gece uğradım ama bişey yazamadan uyuyakalmışım. Sanırım 5 te 5 diyeti yapmaya karar verdiniz ama uyarmam lazım sonrasinda geri alınıyor kilolar facede takip ettiğim gruplar vardı ordan biliyorum.
Ebrum cumaları listeyi paylasman iyi oluyo kuzum bencede. Kendine göre bir saat belirle istersen. Listeyi paylasima en son 8 e kadar tasiyabiliyoruz biliyosun.
Ben öperimöptürmeeemmm
Ben öperim
önce ben öpçem işte bananeee :)))
Ben sağ sen sol... Saldıııır :)))önce ben öpçem işte bananeee :)))
tatilde nasıl olacak bilmiyorum biraz umutsuzum ama kaçamak yapmamaya niyetliyim. bakalım kim önce 65i görecekkız hedefin bu hafta 65 miş benimde 65 hadi bakalım hangimiz başaracaz
peki mademtatilde nasıl olacak bilmiyorum biraz umutsuzum ama kaçamak yapmamaya niyetliyim. bakalım kim önce 65i görecek
btlbetul seni gördükçe stresten yiyesim geliyo ya beni geçmenden çok tırsıyorum
ayyy ben de kusacam yaaa. nefret geldi patatesten. şöyle soğanlı yağlı bir patates yemeği olsa ne yenirdi bepatates çok doyurucu olan bir şey değil miydi ben bu gün hiç doymadı yahu... .acı yok... acı yok....
ayyy ben de kusacam yaaa. nefret geldi patatesten. şöyle soğanlı yağlı bir patates yemeği olsa ne yenirdi be
altı tane ama küçük sayılırlarkaç patitis yedin kızz....
ay ben de gideyim pazara da sebze stoku yapayım.ben pazara gidiyom... akşam pazarı ucuz olur kapiş :))) sebze gününde ne yapacaksınız kızlar..... brokoli yapayım diyorum hiç te yediğimi hatırlamadığım bir şey... detoks olsunda nolursa olsun modundayım.....
çok zormuş bee hayattan soğudum resmenpatates çok doyurucu olan bir şey değil miydi ben bu gün hiç doymadı yahu... .acı yok... acı yok....
kizz bu patatesleri firina koysak nolur kipatatesin hazır mı bakiim.... ayyy ben fazla acı yapmışım elimin ayarı yok ki basmışım kırmızı biberi...
ben yürüyüşe gidiyorum herkez patatesiyle uslu uslu dursun tımam mııı.....
ben iki gündür ishal oldugumdan bana iyi gelirBirşey sorayımmm, patatesten kabız olmayız dimii
adam cenemden bikti naapsingöbeğim olsa da kocam bana göbeksizsin diyecek ne demek göbeği gitsinde kurtuluyum
hic sorma betüs aynen bide diyor insan her gün tartilir mi dünden bu güne ne degisecek sonunda tartinin pilini de bitirdin iste degistirmeyecem diyorAyyy sağol ne güzel dua etmişin bana Allah razı olsun muucuucucucucucuukkk :))
tadını beğenmedim ama napçaz şikayet yok.... 5te5 ten dönenin kaşığı kırılsın.... çok acıı çook... bi de tuzsuz patates pek şeetiremedim ehh işte :)) ölmeyiz yaaa nolcak.... yediklerime sayayım :))
ssen de enişteyi mi ebzdirdin :))) ayy valla zayıflayalım da onlarda kurtulsun bizde kurtulalım :)))
nasil basardin kiz kaybolmayikızlar yürüyüşe diye çıktım yolu uzatayım fazla yürüyeyim derken kayboldum en sonunda pes edip arabayla döndüm :))) teyzenin tekine yürüyüşe çıktım kayboldum ben dedim gülmekten kırıldı kadınceğiz....
kiz ananas cogu markette 5 lira civari zaten bu migros pahali birazkızlar migrosta ananaslar 5,45 en son 8 den almıştım...çok bi indirim gibi gözükmesede iki tane kaptım hemen.....meyve günü için almak istiyen varsa haberi olsun....
yovitalarda 4 liradan 3,45 e düşmüş karkardır napçez... kinoalar hala 26 tl :)))
o yesil kahveyi denedim bende hic begenmedim ama ise yaradigini söyleyenler varkızlar şazilli nin slim % fit diye yeşil kahve şeyisi çıkmış... ben daha önce yeşil kahve deneyip beyenmemiştim bir de bunu denicem bakalım nasıl bişimiş... Siz duymuş muydunuz....poşet çay gibi yapmışlar... amaaan o ot bu ot derken bir gün nalları dikivercem :)))
ayni manyaktan bide bizim evde var be oluyorum kendisi71,3 ü gördüm yürüyüşten geldiğimde.... mütemadiyen tartılan bir manyak haline geldim :))))
hic sorma bide temizlik olunca hic doymadim benpatates çok doyurucu olan bir şey değil miydi ben bu gün hiç doymadı yahu... .acı yok... acı yok....
brokoli salatada güzel olur ama bu mevsimde yemeni tavsiye etmem canim brokoli lahana gibi yiyeceklerin yaz mevsiminde kükürt orani artarben pazara gidiyom... akşam pazarı ucuz olur kapiş :))) sebze gününde ne yapacaksınız kızlar..... brokoli yapayım diyorum hiç te yediğimi hatırlamadığım bir şey... detoks olsunda nolursa olsun modundayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?