ben isteriiiiiiiiimmmaaaa hiç talep yok ayol kursağımda kaldı :))))
biz halimizden memnunuz... ben herkeze rakip oldum :)))
Senin keyfin yerinde olsun gerisi önemli degil gülüm
eşleşmeleri düşünme sen canım ,sıkıntın çabuk geçer inşallah
E-brulim ebruşum ben dün menümü yazmadım bugünde 1625 kaloriyi bulduğum için yazmak istemiyorum izin var mı
eşyaların altına saklamış yavru :) görmem diye düşünmüş biliyor izin yok ..
akrabalar yine bi nebze ama benim eşim artık zayıflamamı istemiyor .. korkuyor ciddi.. sağlığımı kaybedermişim.. tabi bu zamana kadar alıştırdım yağla balla beslemeye. kızartmalar tereyağlı salçalı etli bol kalorili yemekler. şimdi yediklerimi yemekten saymıyor.. tatilde napıcam hiç bilmiyorum umutsuzluk dizboyu dua edin yaa
ben kendimi sevmiyorum canım ya böyle.. zayıf olmak istiyorum artık yeter bu ağırlığı taşıdığım.. açık büfeyi istemedim sırf bu sebepten kaçamak yapmayayım diye.. şimdi birde tartıyı bavula koyma tartışması yaşarız. neyse ya bana güvenin bırakmayacağımm zaten sizde vazgeçerseniz güvenmekten sonum olur@direnmemati
dizi kanal d ya da atv de mütamadiyen izliyorum ama kanalını hiç öğrenemedim diziyi de hiç kaçırmadım :))) pek güzel izlesene....
sen iyi olda gerisi olur gider canim
bende bir insan günlük 1625 kalori alınca nasıl şişmez onu anlayamadım yarabbimmmmm800 le bir insan nasıl yaşar yarabbimmmmmmmmmmmm
wışş tapelerle gelmiş.... ne hafıza var gıı sende maşallah.... benim beyin hücrelerim öldü açlıktan..... iki dizim var bir kırgın çiçekler bir de güneşin kızları diğer günler çok sıkılıyorum :)))
Bende hayret ettimnormalinde cok unutkanim... Anca böyle sacma sapan seylere calisiyor aklim
Bende senin iki dizine + kiralik ask'a bakiyorum. Sen niye bakmiyorsun ona?
Bilmiyorum haplardan galibasenin istahini kapatacak bir seyler lazim... Balli tarcinli zayiflama cayi var onu denesen? Hem tarcin istah kapatiyor diyorlar...
Hay hay
ay ben şaşırıyorum kırgın çiçeklerimi izlesem tatlı küçük yalancılarımı valla kaçırdıklarımı internetten izliyorum p.tesi leri benim dizi günüm niye ikisi aynı güne gelmişki
kız nasıl kaçırmak mümkün mü özetinin özeti tekrarının tekrarı döne döne oynatıyorlar :)
kiralık aşk biraz cıvık geldi... diğer ikisi daha ciddi mevzular :)
kıııııııııızzzz bende seni koca göbekli sanıyodum hiç sandığım gibi değilsin
1625 le doymadım bile
betülcüm herkes listede değil o nedenle memnun olmayan arkadaşlar olabilir.
kızlar tesekkür ederim
kız sen zaten bu haftaya artıyla girmedinmi senin bu hafta durumunu toplanaman gerekirken birde utanmadan bu saatlerde 1625 kalorimi alıyorsun tüüüü sana
canım bbenim eşinin düşünceleri elbette önemli ama önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
bunu eşine uygun bir dille anlat. zayıflama tutkun bir hastalıga dönüşmedikçe önemli olan senin kendini iyi güzel hissetmen
kız o diziyi ben izlemiyorum ama ben bile biliyorum hangi kanalda oldugunu
tesekkür ederim sevdacım
bende bir insan günlük 1625 kalori alınca nasıl şişmez onu anlayamadım yarabbimmmmm
kız ben bile hatırlıyorum ne varkine onda.
hem sen romantik komedi sevmezmisin bu sene güzel diziler yaptılar
Kiralık aşkı izleyen biri daha varr beni eğlendiriyor yaa bayılıyorum
ahah bende aynısını sölicektim.
kız bir diziyi kaçırmak ne mümkün özetten tekrardan gebertecekler milleti.
ben mecburi kaç diziyi öyle izledim malum tüm gün evdeyim
aman be betüşş hayat zaten yeterince ciddi değilmi birazda gülüp eğlenelim ama dimi
güneşin kızları dısındaki çook ciddi dizilerde beni kasıyor yavv
kız hiç 70 küsürlerde bir hatun gibi durmuyorsun maşallahhh
kıııııııııızzzz bende seni koca göbekli sanıyodum hiç sandığım gibi değilsinbence çabuk toparlarsın sen
1625 le doymadım bilenasıl kesecem bu iştahı yaa artık kahvede kesmiyor öfff
bende haslama yiyemem firinlamayi düsünüyorum yagsizAy şimdi de betül hanim et haşlama olacak diye tutturdu bak. Ben ızgara da yerim arkadaş
size nü bir fotomu atayım mı?
valla tebrik ederim süper ötesiiibu da önceki halim... diyete başlamadan bir hafta önesi yani....
kırmızılıyla hiç alakası yok diğerinin iyi vermişsin ya maşallah bu gazla tığ gibi olcaksın tığwuu ben bi zayıflıyayım seksüüü fotolar çekinip çekinip atarım :)))))
1625 le doymadım bilenasıl kesecem bu iştahı yaa artık kahvede kesmiyor öfff
ayyşş tişekkür ederim.... daha önce spor salonuna gitmiştim baya bir kas yapmıştım o vakitler şimdi işte bu yaptığım sporlarla çabuk topladı vücut çok şükür... dur bir de öncesini atayım :))
bu da önceki halim... diyete başlamadan bir hafta önesi yani....
valla bende çok açım haa sabahlar olmaz bu gün....
wuu ben bi zayıflıyayım seksüüü fotolar çekinip çekinip atarım :)))))
hioc sormaa ne olacak bu halimiz dur bakalim ben yarin nöbette ne yapacamvalla bende çok açım haa sabahlar olmaz bu gün....
azdaha ver taliplerin kapıya dizlir ,seç seçebildiğiniwuu ben bi zayıflıyayım seksüüü fotolar çekinip çekinip atarım :)))))
yarın ne günü bana uyarsa bende yapıyım ya çok kilo aldımhioc sormaa ne olacak bu halimiz dur bakalim ben yarin nöbette ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?