yok ben yarına güveniyorum...... yarın mutlu olcam ben :)))
eee bitiyo zaten... kala kala yumurta günü kalıyor....
yok bence bozulmadı.... tabiki devam ediciğim aaaa ben dönmem bazıları gibi (Bakınız :fyzanur
evde kaldık diye... kız kurusu olduk diye :)))
toparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....
canım sen yaparsın ya. zaten çok yemiyorsun. kalorili gıdaları birazcık daha azalt. kendine kaçamak günü belirle. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hadi bi gayret
ayyy fındıkkkbana da memleketten tap taze fındık geldi. yalvarıyorlar bizi ye diye. ama nooovvvv. yiyip de senin diline düşeceğime aç gezerim
Sag ol canimTaktik degistirmem lazim galiba... 10 haftam kaldi, bu sürecte son 3 kiloyu veririm herhalde
Sag ol canimTaktik degistirmem lazim galiba... 10 haftam kaldi, bu sürecte son 3 kiloyu veririm herhalde
salma kız kendini , kocişin beğenmez sonraHihim yapacaktimtoparlayamiyorum kendimi ya
ben yapacam dedimde mi döndüm iftiracı bana gelip sordun mu ha sordun muyok ben yarına güveniyorum...... yarın mutlu olcam ben :)))
eee bitiyo zaten... kala kala yumurta günü kalıyor....
yok bence bozulmadı.... tabiki devam ediciğim aaaa ben dönmem bazıları gibi (Bakınız :fyzanur )
evde kaldık diye... kız kurusu olduk diye :)))
toparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....
bunlar kilo verirse bizde haftaya birlikte başlayalım ozamannn bizim neyimiz eksik mişNe güzel kilom düserken saldim kendimiYol yakinken toparlayayim diyorum ama istifim de hic bozulmuyor mübarek...
Belki sizin güzel sonuclarinizi görürsem motivasyonum artar... Söyle kilom azicik düsmeye baslasa... Amaaaann
10 hafta ne için anlamadımSag ol canimTaktik degistirmem lazim galiba... 10 haftam kaldi, bu sürecte son 3 kiloyu veririm herhalde
ben fındık mı yiyorum kız sevmem bilefyzanur azıcık örnek al....
Baslayamadim gülüm, haftasonu cok yogundu. Simdi listeye falanda bagli degilim ya, ondan biraz salliyorum galibaverirsin kuuzm neden veremeyesin
bu arada sen 5te 5 e başlamamışıydınkii
Adam sismanken bir sey demiyordu, simdi sismanlayacagim diye ödü kopuyorsalma kız kendini , kocişin beğenmez sonra
Tamam anlastikbunlar kilo verirse bizde haftaya birlikte başlayalım ozamannn bizim neyimiz eksik miş
Dügün icin hobbaaaaaa10 hafta ne için anlamadım
salma kız kendini , kocişin beğenmez sonra
ben yapacam dedimde mi döndüm iftiracı bana gelip sordun mu ha sordun mu
bunlar kilo verirse bizde haftaya birlikte başlayalım ozamannn bizim neyimiz eksik miş
10 hafta ne için anlamadım
ben fındık mı yiyorum kız sevmem bile
Baslayamadim gülüm, haftasonu cok yogundu. Simdi listeye falanda bagli degilim ya, ondan biraz salliyorum galiba
Adam sismanken bir sey demiyordu, simdi sismanlayacagim diye ödü kopuyor
Tamam anlastik@btlbetul kilon suan ne durumda canim?
Dügün icin hobbaaaaaaaldigim elbisenin icinde incecik olacagim
acaba dans'a mi baslasam?
Kulagima fisildasanfyzanur kaçmıııış :)))
Masallah canimben 70,1 kgyim arkadaşlar... çok şükür.... bu sabahtan pek umutluydum 69 lu bir şey görürüm diye ama olmadı uyuz tartı göstermedi o rakamı. ... gittim hopladım zıpladım gene tartıldım gene aynıydı :)))
cuma günü 71,9 dum.... 1,8 kg gitti yani... ya da gider gibi yaptı görücez...
Masallah canimYarin sabah tarti 69,7 diyecek bak gör
Aynen böyle devam et, cuma cok mutlu olacaksin
Ohooo kurbana daha bir ay var, sen kurbanda 65 i görürsüninşallah yaaa :))) hayali bile mutlu ediyosa... bayramda herkez şaşırsın dimi... ramazanda elli kişiden öğüt dinledim kurban da rahat gezeyim :)))
Ohooo kurbana daha bir ay var, sen kurbanda 65 i görürsün
Ne yani, simdi sen haftada 1 kilo veremem ben mi diyorsun? :)bu hafta dahil 4 haftacık kalmış.... 65 wuuu hep böyle gitmez ki bu kilocuklar... bir süre bir yerlerde takılır kalır... o takılma noktasına gelene kadar giden kardır diye bastırıyorum... aslında 71 de tam 7 gündür takılmıştı... bu 5te5 le neye uğradığını şaşırdı şapşik bünyem :))) kandırdım onuuuu :)))
Ne yani, simdi sen haftada 1 kilo veremem ben mi diyorsun? :)
Iyi madem senin güzel hatirin icin kurbana 67 olsun :)
Demek benimde 5te5 yapmam sart, kiloma cee ee yapayim o da korkup kacsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?