Sakalin yok kibiz dedik yapın dedik dinlemeediniz bizi :))) sen kaç kilosunki? hiç bildirmedin...
Baslayamadim gülüm, haftasonu cok yogundu. Simdi listeye falanda bagli degilim ya, ondan biraz salliyorum galiba
Evet acilen bir seyler yapmam lazim...sallama kuzum yaa başla bakalım belkim iyi gelir.
ben 70,1 kgyim arkadaşlar... çok şükür.... bu sabahtan pek umutluydum 69 lu bir şey görürüm diye ama olmadı uyuz tartı göstermedi o rakamı. ... gittim hopladım zıpladım gene tartıldım gene aynıydı :)))
cuma günü 71,9 dum.... 1,8 kg gitti yani... ya da gider gibi yaptı görücez...
inşallah yaaa :))) hayali bile mutlu ediyosa... bayramda herkez şaşırsın dimi... ramazanda elli kişiden öğüt dinledim kurban da rahat gezeyim :)))
Evet acilen bir seyler yapmam lazim...
Sakalin yok ki
63bildirmedim cünkü listeye giremiyorum, izine ayrildigim kiloya düsmem lazim.
ey maşşallahhhhh hadi be betül yürüüüüüü
aman millet konusur durur zaten sen ne bakıyon onlara
Tutmayin beni zayiflayacagiiiiiiiiiiimmmmbencede ebrum bişiler yap yahuu
Tamam bildiririmolsun bildir kızalım yada aferim diyelim....
Yahu ben unuttum size söylemeyi.
İş görüşmem güzel geçti 2. görüşme için arıcaz dediler.
Görüşme yaptığım bayan " enerjine bayıldım %90nın üzerinde olumlu düşünüyorum " dedi.
20 kişinin üzerine başvuru varmış o nedenle cuma 2. görüşme için arayacaklarmış.
Normalde 09:00-18:00 çalışma saati ancak yöneticiler için 08.00 -18:00 ve ctesi dahil özel günler çalışılmıyor
Püff ctesi çalışması biraz sıkıntı benim için ama hayırlısı olsun
hihohoohooyyt şımarayım azıcık :)))
Tutmayin beni zayiflayacagiiiiiiiiiiimmmm
Tamam bildiririmo zaman kendime kizdirmamak icin harekete geceyim
hadi bakalım hayırlı olsun :)) iş olsunda amaan.....
betül sen niye kendini hafife alıyorsun kuzum
aaa çık su hallerinden kendini hafife alma yerin dibinede batırma
Sen tuttugunu koparan bir kızsın hadi bakımm gir şu moda
ahaha tutan yok ki kız zayıfla tabii
Konumuz zayıflamak zatiii ahahahah
Hayirlisi olsun. 2. görüsmende de güzel haberler alirsin insallah... Cumartesi ilk baslarda zorlayabilir ama zamanla alisirsin onada kuzum. Is saatleri de uygun bence.Yahu ben unuttum size söylemeyi.
İş görüşmem güzel geçti 2. görüşme için arıcaz dediler.
Görüşme yaptığım bayan " enerjine bayıldım %90nın üzerinde olumlu düşünüyorum " dedi.
20 kişinin üzerine başvuru varmış o nedenle cuma 2. görüşme için arayacaklarmış.
Normalde 09:00-18:00 çalışma saati ancak yöneticiler için 08.00 -18:00 ve ctesi dahil özel günler çalışılmıyor
Püff ctesi çalışması biraz sıkıntı benim için ama hayırlısı olsun
Hadi bakalim, bende sen bana yetisene kadar mezun olmazsam
ahah sonrada bana yetiş ama
amin tatlım insallahhh artık evde sıkıldım çalışmak istiyorum
yaparım dimi :)) şaban gibi :))))
Hayirlisi olsun. 2. görüsmende de güzel haberler alirsin insallah... Cumartesi ilk baslarda zorlayabilir ama zamanla alisirsin onada kuzum. Is saatleri de uygun bence.
Hadi bakalim, bende sen bana yetisene kadar mezun olmazsam
sen kaç kiloydun ?
bak hala yapabilirmiim diyor
evet uygun kuzum evimede yakın ama ne bilim senelerdir ctesi pazar çalışmıyorum eşimde öyle. bi bakıcam olmadı baska b yer bulana kadar denicem bakalm hayırlısı
58
ama şu işe girim 55 e gidicem gelirsin benimle artık
Eee bak eve de yakinmis daha ne istiyorsun? Haftasonu calismalarina da dedigim gibi zamanla alisirsin, baktin olmuyor yeni arayislara gecersin. Síkma canini, Allah yardimcin olsun.evet uygun kuzum evimede yakın ama ne bilim senelerdir ctesi pazar çalışmıyorum eşimde öyle. bi bakıcam olmadı baska b yer bulana kadar denicem bakalm hayırlısı
çok ucuza gidiyosun :))) wışşş peşindeyim sende bildir her hafta kilonu yaa... bakalım ne zaman yakalıcam seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?