Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ey maşşallahhhhh hadi be betül yürüüüüüü

inşallah yaaa :))) hayali bile mutlu ediyosa... bayramda herkez şaşırsın dimi... ramazanda elli kişiden öğüt dinledim kurban da rahat gezeyim :)))

aman millet konusur durur zaten sen ne bakıyon onlara

Evet acilen bir seyler yapmam lazim...

bencede ebrum bişiler yap yahuu

Yahu ben unuttum size söylemeyi.

İş görüşmem güzel geçti 2. görüşme için arıcaz dediler.

Görüşme yaptığım bayan " enerjine bayıldım %90nın üzerinde olumlu düşünüyorum " dedi.

20 kişinin üzerine başvuru varmış o nedenle cuma 2. görüşme için arayacaklarmış.

Normalde 09:00-18:00 çalışma saati ancak yöneticiler için 08.00 -18:00 ve ctesi dahil özel günler çalışılmıyor

Püff ctesi çalışması biraz sıkıntı benim için ama hayırlısı olsun

hadi bakalım hayırlı olsun :)) iş olsunda amaan.....

hihohoohooyyt şımarayım azıcık :)))

betül sen niye kendini hafife alıyorsun kuzum

aaa çık su hallerinden kendini hafife alma yerin dibinede batırma

Sen tuttugunu koparan bir kızsın hadi bakımm gir şu moda

Tutmayin beni zayiflayacagiiiiiiiiiiimmmm

Tamam bildiririm o zaman kendime kizdirmamak icin harekete geceyim

ahaha tutan yok ki kız zayıfla tabii

Konumuz zayıflamak zatiii ahahahah

yaparım dimi :)) şaban gibi :))))

Hayirlisi olsun. 2. görüsmende de güzel haberler alirsin insallah... Cumartesi ilk baslarda zorlayabilir ama zamanla alisirsin onada kuzum. Is saatleri de uygun bence.

önce fyzanur a sonra mom hati ye sonra da sana yetişicem nihahahaaaa :)))
Hadi bakalim, bende sen bana yetisene kadar mezun olmazsam

yaparım dimi :)) şaban gibi :))))

bak hala yapabilirmiim diyor

Hayirlisi olsun. 2. görüsmende de güzel haberler alirsin insallah... Cumartesi ilk baslarda zorlayabilir ama zamanla alisirsin onada kuzum. Is saatleri de uygun bence.
Hadi bakalim, bende sen bana yetisene kadar mezun olmazsam

evet uygun kuzum evimede yakın ama ne bilim senelerdir ctesi pazar çalışmıyorum eşimde öyle. bi bakıcam olmadı baska b yer bulana kadar denicem bakalm hayırlısı

sen kaç kiloydun ?

58

ama şu işe girim 55 e gidicem gelirsin benimle artık

çok ucuza gidiyosun :))) wışşş peşindeyim sende bildir her hafta kilonu yaa... bakalım ne zaman yakalıcam seni....

evet uygun kuzum evimede yakın ama ne bilim senelerdir ctesi pazar çalışmıyorum eşimde öyle. bi bakıcam olmadı baska b yer bulana kadar denicem bakalm hayırlısı
Eee bak eve de yakinmis daha ne istiyorsun? Haftasonu calismalarina da dedigim gibi zamanla alisirsin, baktin olmuyor yeni arayislara gecersin. Síkma canini, Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…