bugün kesin doyarsın canım. ET ET ET günü olduğu içinben hiç doymuyorum arkadaşlar doyma hissiyatımı kaybettim mütemadiyen açım... ama çok şükür yeme isteğim yok.... istemiyorum yani... midem böyle böyle küçülür mü acaba.... gerçi benim ki mide değil işkembe şirden kırkbayır börkenek....
valla feyzacım diyet iyi de ben fenayım.Simlal simloşşşşşş napıyosun nasılsınn diyetin nasıl gidiyor
Vah garibanlar :)gördün mü kızfyzanur bize üzülüyor... acıyolar gııı bize.. ezikliyolar bizi burdaaa :)))
Bencede gider canim :) bakalim bu aksam siftahini yapayim diyorum :)1 hafta gider o sizeAllah neler yaratıyor ya muhteşeeemmm
sen 5 te 5 yapmıycak mıydın sebze gününde yersin bol bolVah garibanlar :)
Bencede gider canim :) bakalim bu aksam siftahini yapayim diyorum :)
bu kadar dayandın ona da dayana bilirsin inşallah .valla feyzacım diyet iyi de ben fenayım.bugün bi sıkıntı yok gibi. yarını da atlatırsak bitti sayıyorum.
Evit sabah menüm et olamadı... arkadaşın çat kapı kahvaltıya gelmesiylen önünde tavuk yemeye utandım :)) öğlen akşam olsa yerdim de sabah olunca şeyeetiremedim....... Neysee parmağım kadar uzun ince bir dilim peynir yedim ve 6-7 taze fındık yedim..... Allah tan çenem düşükte eee niye o kadar az yiyosun muhabbetine giremedi nihahaha :)) fındık olmayaydı eyiydi....
Evet canim zor, gittikce de zorlasiyor ama yok degil. Her insanin bir kismeti, bir yazgisi vardir :)
gördün mü kızfyzanur bize üzülüyor... acıyolar gııı bize.. ezikliyolar bizi burdaaa :)))
Hihim yapacaktimsen 5 te 5 yapmıycak mıydın sebze gününde yersin bol bol
bunlar hep hedefimize ulaşınca koruma diyeti yapmadığımız için oluyor. ama bu sefer öyle olmayacak inşallah.ben kendimi çok iyi tanıyorum eğer bu diyetleri bırakırsam anında geri alırım.... hem de korkarım bu kez 80 lere fırlar kilom... verdiklerimin hep iki katını aldım bu güne kadar... bir daha geri dönüşü olmasın istiyorum almıyayım istiyorum... sürekli kendime ayar çekiyorum... gerilim filmi gibi....
bugün kesin doyarsın canım. ET ET ET günü olduğu içinama şimdi hatırladım ben daha önceki denememde meyve gününde bırakmıştım. allah bizi yarından korusun
valla feyzacım diyet iyi de ben fenayım.bugün bi sıkıntı yok gibi. yarını da atlatırsak bitti sayıyorum.
aaaa ne diyosun sen. amanın o arkadaşını da döverim seni de kaldığın yerden devam ediyorsun ben anlamam.
kesinlikle tatlım Allah herkesin gönlüne göre versin
aa niyeymiş o
Hihim yapacaktimtoparlayamiyorum kendimi ya
bugün kesin doyarsın canım. ET ET ET günü olduğu içinama şimdi hatırladım ben daha önceki denememde meyve gününde bırakmıştım. allah bizi yarından korusun
peki peynir güzel miydiyok ben yarına güveniyorum...... yarın mutlu olcam ben :)))
eee bitiyo zaten... kala kala yumurta günü kalıyor....
yok bence bozulmadı.... tabiki devam ediciğim aaaa ben dönmem bazıları gibi (Bakınız :fyzanur )
evde kaldık diye... kız kurusu olduk diye :)))
toparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....
Ne güzel kilom düserken saldim kendimitoparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....
peki peynir güzel miydianlatsana biraz nasıl bir histi kız ben de birazcık tuz kullandım. yiyemedim tavuğu tuzsuz zaten çok tuzsuz beslenince orama burama kramp giriyor.
canım sen yaparsın ya. zaten çok yemiyorsun. kalorili gıdaları birazcık daha azalt. kendine kaçamak günü belirle. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hadi bi gayretNe güzel kilom düserken saldim kendimiYol yakinken toparlayayim diyorum ama istifim de hic bozulmuyor mübarek...
Belki sizin güzel sonuclarinizi görürsem motivasyonum artar... Söyle kilom azicik düsmeye baslasa... Amaaaann
ayyy fındıkkkpeynir değilde fındık mmhh.... yani taptaze miss.....
Sag ol canimcanım sen yaparsın ya. zaten çok yemiyorsun. kalorili gıdaları birazcık daha azalt. kendine kaçamak günü belirle. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hadi bi gayret
ayyy fındıkkkbana da memleketten tap taze fındık geldi. yalvarıyorlar bizi ye diye. ama nooovvvv. yiyip de senin diline düşeceğime aç gezerim [/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?