Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün kesin doyarsın canım. ET ET ET günü olduğu için ama şimdi hatırladım ben daha önceki denememde meyve gününde bırakmıştım. allah bizi yarından korusun

aaaa ne diyosun sen. amanın o arkadaşını da döverim seni de kaldığın yerden devam ediyorsun ben anlamam.

bunlar hep hedefimize ulaşınca koruma diyeti yapmadığımız için oluyor. ama bu sefer öyle olmayacak inşallah.

bugün kesin doyarsın canım. ET ET ET günü olduğu için ama şimdi hatırladım ben daha önceki denememde meyve gününde bırakmıştım. allah bizi yarından korusun

yok ben yarına güveniyorum...... yarın mutlu olcam ben :)))

valla feyzacım diyet iyi de ben fenayım. bugün bi sıkıntı yok gibi. yarını da atlatırsak bitti sayıyorum.

eee bitiyo zaten... kala kala yumurta günü kalıyor....

aaaa ne diyosun sen. amanın o arkadaşını da döverim seni de kaldığın yerden devam ediyorsun ben anlamam.

yok bence bozulmadı.... tabiki devam ediciğim aaaa ben dönmem bazıları gibi (Bakınız : fyzanur )

kesinlikle tatlım Allah herkesin gönlüne göre versin
aa niyeymiş o

evde kaldık diye... kız kurusu olduk diye :)))

Hihim yapacaktim toparlayamiyorum kendimi ya

toparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....

5 te 5 diyeti sayfasında yazıyor kaçıncı dememiz bir türlü 5. günü göremedik demiş biri çok gülmüştüm ona başıma gelmez inşallah :)))

peki peynir güzel miydi anlatsana biraz nasıl bir histi kız ben de birazcık tuz kullandım. yiyemedim tavuğu tuzsuz zaten çok tuzsuz beslenince orama burama kramp giriyor.

toparlaaaaaaaa.... haftaya pazar gene :))) çok eylenceli..... wuuuu çok eyleniyoruz sende gel....
Ne güzel kilom düserken saldim kendimi Yol yakinken toparlayayim diyorum ama istifim de hic bozulmuyor mübarek...
Belki sizin güzel sonuclarinizi görürsem motivasyonum artar... Söyle kilom azicik düsmeye baslasa... Amaaaann

peki peynir güzel miydi anlatsana biraz nasıl bir histi kız ben de birazcık tuz kullandım. yiyemedim tavuğu tuzsuz zaten çok tuzsuz beslenince orama burama kramp giriyor.

hehhh bunu da kaybettik... devreler cozur cozur....

Ne güzel kilom düserken saldim kendimi Yol yakinken toparlayayim diyorum ama istifim de hic bozulmuyor mübarek...
Belki sizin güzel sonuclarinizi görürsem motivasyonum artar... Söyle kilom azicik düsmeye baslasa... Amaaaann
canım sen yaparsın ya. zaten çok yemiyorsun. kalorili gıdaları birazcık daha azalt. kendine kaçamak günü belirle. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hadi bi gayret

canım sen yaparsın ya. zaten çok yemiyorsun. kalorili gıdaları birazcık daha azalt. kendine kaçamak günü belirle. yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. hadi bi gayret
Sag ol canim Taktik degistirmem lazim galiba... 10 haftam kaldi, bu sürecte son 3 kiloyu veririm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…