- 7 Eylül 2013
- 471
- 667
- 53
Canim dikkat ediyosun sen insallah almazsin sıkma canini simdidenKorkuyorum ya verdiğim gramları geri alırsam diye ödüm patlıyor....
güldürdün benikızE-brulim mesajını "bir tavuk ol gel yüreğime" olarak okudum valla :))) bu aralar tavuklarla fazla içli dışlıyım zannımca.... biraz ilişkimize ara vermem gerekiyor....
günaydıııııınnnnnnnnnnnnn
Canim dikkat ediyosun sen insallah almazsin sıkma canini simdiden
Allah korusun ölmek var dönmek yooookkk kafanı kırarımmmben kendimi çok iyi tanıyorum eğer bu diyetleri bırakırsam anında geri alırım.... hem de korkarım bu kez 80 lere fırlar kilom... verdiklerimin hep iki katını aldım bu güne kadar... bir daha geri dönüşü olmasın istiyorum almıyayım istiyorum... sürekli kendime ayar çekiyorum... gerilim filmi gibi....
ancak meyve tabağının ateşlisi gelir bize zatenohhh beee yarın meyve günü... ateşli meyve tabağı hazırlıcam kendime.... kivi ananas ahududu erik wuuuuuuu.... en güzel menüm bu olucak... yarın olmaz şimdi... inadına uzar bu gün.... tabi ahududularım yaşıyorsa... gözgöze gelmemek için dolabın en arkasına itekledim....
ancak meyve tabağının ateşlisi gelir bize zatentöbee bugün ben de bi garibim haa
şuan stepper yaparken yazıyoırum sana her yerimden ter akıyo çatlaaaaaaaaaaane yaparsan yap aşk ile yap... kilo veriyon mu bakiim hala ensendeyim.... gerçi ben çok konuşmuyayım herşey bu günkü tavukların sindirilme hızına bağlı olucak offff.....
şuan stepper yaparken yazıyoırum sana her yerimden ter akıyo çatlaaaaaaaaaaa
ayyyy çok kıskandım... bende gidip soda aliim birazdan da totom koltuktan ayrılsın iki dakka....
Amin canim, Rabbim herkesin yuvasina mutluluk ve huzur versin Bekarlarimizin karsisina da hayirli kismetler cikartsin#GeleceginBombasiBtlbetül
Günaydin canim, hayirli isler
Günaydın kızlar. Başladım ben çalışmaya dün.
Allah yardımcın olsun...
Hemen herkez eşinin telefonuna çullansın :))
Onlar bahane arıyomuştur zaten... Seven insan nelere katlanıyor....
Korkuyorum ya verdiğim gramları geri alırsam diye ödüm patlıyor....
aman aman önce bebiş...
Hayırlı olsuuun :)
https://instagram.com/p/6nHYHaxzsF/ akşama bunu yapıcam inşallah....
ohhh beee yarın meyve günü... ateşli meyve tabağı hazırlıcam kendime.... kivi ananas ahududu erik wuuuuuuu.... en güzel menüm bu olucak... yarın olmaz şimdi... inadına uzar bu gün.... tabi ahududularım yaşıyorsa... gözgöze gelmemek için dolabın en arkasına itekledim....
Evet canim zor, gittikce de zorlasiyor ama yok degil. Her insanin bir kismeti, bir yazgisi vardir :)amin ebrum ama bekarlara üzülüyorum yahu şimdilerde doğru insanı bulmak o kadaa zorki Allahıma şükürler olsun diyorum
amin ebrum ama bekarlara üzülüyorum yahu şimdilerde doğru insanı bulmak o kadaa zorki Allahıma şükürler olsun diyorum
hayırlı olsun goncam nasılsın bakalım
Amin betülcüm sağolasın
Bak bak buda eşinin ümüğünü sıkanlardan anlaşıldı
kızz instagramda bir kadın daha var online eğitimler veriyor ve arada kısa videolarla göbek iç bacak kalça için falan video paylaşıyor nasıl kaç ünde yapman gerektiğinide anlatıyor ilgilenirsen takip et
ahahah kız ne alemsin
1 hafta gider o sizeKızlar bugün arkadaşım kendi bahçesinde yetiştirdiği kabaklardan getirdi, ilk defa bu boyda kabak gördüm canlı canlı :)
Kolumla birlikte çektim büyüklüğünü anlayın diye :)
Eki Görüntüle 1614283
aminnn canım
ohh mis canım. kahvaltıda tavuk yiyen bir insanım ben artıkGünaydin güzellerrdiyet yapanlar et gününüzz hayirli olsun valla ohh
hem doymayıp hem yeme isteği nasıl olmuyor muşben hiç doymuyorum arkadaşlar doyma hissiyatımı kaybettim mütemadiyen açım... ama çok şükür yeme isteğim yok.... istemiyorum yani... midem böyle böyle küçülür mü acaba.... gerçi benim ki mide değil işkembe şirden kırkbayır börkenek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?