Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ohhh beee yarın meyve günü... ateşli meyve tabağı hazırlıcam kendime.... kivi ananas ahududu erik wuuuuuuu.... en güzel menüm bu olucak... yarın olmaz şimdi... inadına uzar bu gün.... tabi ahududularım yaşıyorsa... gözgöze gelmemek için dolabın en arkasına itekledim....

Canim dikkat ediyosun sen insallah almazsin sıkma canini simdiden

ben kendimi çok iyi tanıyorum eğer bu diyetleri bırakırsam anında geri alırım.... hem de korkarım bu kez 80 lere fırlar kilom... verdiklerimin hep iki katını aldım bu güne kadar... bir daha geri dönüşü olmasın istiyorum almıyayım istiyorum... sürekli kendime ayar çekiyorum... gerilim filmi gibi....

Allah korusun ölmek var dönmek yooookkk kafanı kırarımmm

ancak meyve tabağının ateşlisi gelir bize zaten töbee bugün ben de bi garibim haa

ancak meyve tabağının ateşlisi gelir bize zaten töbee bugün ben de bi garibim haa

ne yaparsan yap aşk ile yap... kilo veriyon mu bakiim hala ensendeyim.... gerçi ben çok konuşmuyayım herşey bu günkü tavukların sindirilme hızına bağlı olucak offff.....

Amin canim, Rabbim herkesin yuvasina mutluluk ve huzur versin Bekarlarimizin karsisina da hayirli kismetler cikartsin #GeleceginBombasiBtlbetül
Günaydin canim, hayirli isler

amin ebrum ama bekarlara üzülüyorum yahu şimdilerde doğru insanı bulmak o kadaa zorki Allahıma şükürler olsun diyorum

Günaydın kızlar. Başladım ben çalışmaya dün.

hayırlı olsun goncam nasılsın bakalım

Amin betülcüm sağolasın
Bak bak buda eşinin ümüğünü sıkanlardan anlaşıldı

kızz instagramda bir kadın daha var online eğitimler veriyor ve arada kısa videolarla göbek iç bacak kalça için falan video paylaşıyor nasıl kaç ünde yapman gerektiğinide anlatıyor ilgilenirsen takip et

ahahah kız ne alemsin

gördün mü kız fyzanur bize üzülüyor... acıyolar gııı bize.. ezikliyolar bizi burdaaa :)))

ben hiç doymuyorum arkadaşlar doyma hissiyatımı kaybettim mütemadiyen açım... ama çok şükür yeme isteğim yok.... istemiyorum yani... midem böyle böyle küçülür mü acaba.... gerçi benim ki mide değil işkembe şirden kırkbayır börkenek....

hem doymayıp hem yeme isteği nasıl olmuyor muş kilo verdikçe küçülür bence mide ,yakında ebruş gibi 800 kalori yiyip doyunca kendimize şaşırıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…