yuhhhh nasıl vermişsin öyle maşallahvalla bende yumurta gününden tırsıyorum yarın çok çıkabilirim bilemiciğim ama bu sabah 69,3 tüm..... Allah ım Allah ım akşamdan beri 350 kere tartıldım gece tartıyı yatağın dibinde unutmuşum sabah kütt serçe parmağımı kırıyordum :))) evden çıkana kadar gene 350 kere tartıldım :))) tartıyı sarılıp öpücem nerdeyse :))
bu hızla 40 ları bulursundaha inanamıyorum 60 lı rakamlarda olduğuma...
yuhhhh nasıl vermişsin öyle maşallahnazarım değmiştir ondan çarpmışsındır
bu hızla 40 ları bulursun
sen hani zeyzeye yapmıycam diyodun geri mi döndünçok şükür valla haftaya birlikte yapıyoz dimi bak dönmek yok bu sefer...... ne nazar varmış sende de arkadaş kızıl ötesi maşallah :)))
50 yi bile bulamam çok sabote ediyolar.... koca 2 yıl fil gibi iştahım vardı hiç yemeğe gidelim diyen olmadı şimdi şurda bir haftadır dikkat ediyoruz hadi yemeğe diyolar.... gıcık laa bu insanlar... tek lafım siz yemeğe ben eve....... sonra da uyumsuz geçimsiz huysuz oyun bozan diyolar banarejimdeyim demek istemiyorum demiyorum da.... ne yaptığımı çözemediler daha :)))
sen hani zeyzeye yapmıycam diyodun geri mi döndünne göremiycekmişsin ikimizde göriciiizz 40 lı rakamları ,daracık kotlara giriciiiizzz diyet yaptığını söylememen iyi olmuş laf verme ağızlarına
sen hani zeyzeye yapmıycam diyodun geri mi döndünne göremiycekmişsin ikimizde göriciiizz 40 lı rakamları ,daracık kotlara giriciiiizzz diyet yaptığını söylememen iyi olmuş laf verme ağızlarına
varırız tabi baş koyduk bu yoladur ben zayıfliim sorcam onlara zaten.... ben 77 kg lerdeyken beni çok rencide etti bazıları hele... 40 lara varır mıyız diyon bak gaza geldim yani :)))
seninde çenen pek düşükkimse ser verip sır vermiyor benden başka :))
seninde çenen pek düşük
yok be o anlamda değil kilo konusunda diyorumben konuşmasam grup sessiz kalcak :)))
yok be o anlamda değil kilo konusunda diyorum
ayy napiim söylemeyince noluyo :)) vermişim mutluyum... almış olsam söylemezdim belki bilemicem :))
çok geçmiş olsun canım. inşallah kolaylıkla atlatırsın. dualarımız seninlebu arada kizlar bu gün aksama kadar hastanedeydim tahlillerim yapildi normal her sey sükür. cuma günü öglen rahim grafisi cekilecek dua edin bana aksam 23 dede kilise yolculuk var insallah. ufak bi kistim varmis bakalim sonuc ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?