Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yuhhhh nasıl vermişsin öyle maşallah nazarım değmiştir ondan çarpmışsındır

yuhhhh nasıl vermişsin öyle maşallah nazarım değmiştir ondan çarpmışsındır

çok şükür valla haftaya birlikte yapıyoz dimi bak dönmek yok bu sefer...... ne nazar varmış sende de arkadaş kızıl ötesi maşallah :)))

bu hızla 40 ları bulursun

50 yi bile bulamam çok sabote ediyolar.... koca 2 yıl fil gibi iştahım vardı hiç yemeğe gidelim diyen olmadı şimdi şurda bir haftadır dikkat ediyoruz hadi yemeğe diyolar.... gıcık laa bu insanlar... tek lafım siz yemeğe ben eve....... sonra da uyumsuz geçimsiz huysuz oyun bozan diyolar bana rejimdeyim demek istemiyorum demiyorum da.... ne yaptığımı çözemediler daha :)))

sen hani zeyzeye yapmıycam diyodun geri mi döndün ne göremiycekmişsin ikimizde göriciiizz 40 lı rakamları ,daracık kotlara giriciiiizzzdiyet yaptığını söylememen iyi olmuş laf verme ağızlarına

sen hani zeyzeye yapmıycam diyodun geri mi döndün ne göremiycekmişsin ikimizde göriciiizz 40 lı rakamları ,daracık kotlara giriciiiizzzdiyet yaptığını söylememen iyi olmuş laf verme ağızlarına

gittiği yere kadar yapıcam... ama bazen ara da vericem tabi :)

dur ben zayıfliim sorcam onlara zaten.... ben 77 kg lerdeyken beni çok rencide etti bazıları hele... 40 lara varır mıyız diyon bak gaza geldim yani :)))

kıZlar burada internet yok telefonumdan okuyamıyorum geçmişi ya çok merak ediyorum ne durumdasınız nasıl gidiyor btlbetul Simlal
bu akşam inş ayarlayıp biryerden nete girip geçmişi okuyacağım ben menümü yazmadım çünkü dün eşimle papaz olduk diyet yüzünden yemek zorunda kaldım yinede menümü yazayım
sabah
meyve salatası

öğle
meyve salatası

Akşam
yarım porsiyon etsote
2kaşık pilav
meyve salatası

2litre su
2 yeşil çay

4 saat yüzme

bugünde yapamıyorum haliyle e açık büfe olunca aslında benim umrumda değilde işte eşim çocuklar ısrar ediyor birde dün bütün akşam hasta yattım. tatile gelirken abime bıraktım kedimizi yavru daha akşam aradılar kedi yok delirdim enaz 7 saatlik yol nasıl kötü bir akşam ve geceydi anlatamam sonra aradılar aradılar balkona kaçmış oradan aşağı düşmüş tam 5. Kat.. ölüyordum dün kaç hap attım kendimde kalayım diye.. veterinere götürdüler iyiymiş çok şükür..
şuan tatil bitsede ona sarılsam diye bekliyorum içim buruk nasıl anlatamam..
birde bu birkaç gün fazla katılım yapamayabilirim çünkü bulunduğum yerde net yok olan kısım bana uzak. ama diyeti bırakmak niyetinde değilim ölçülü gidiyorum ve baya inceldiğimi hissediyorum cuma günü bakalım..

çok geçmiş olsun canım. inşallah kolaylıkla atlatırsın. dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…