Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar fıstıklar. Haftasonu kardeşim eşi kızı vardı turistik gezi yaptık iki gün çok yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim. Bugün de mesaideyim. Usuttum biraz galiba sabah göğsümde bir agriyla uyandım neyse geçti şimdi yarım aspirin içtim evde başka ağrı kesici de kalmamış.

geçmiş olsuuun aspirin iyidir.....

ebruş ne yap tı ki burdan sesleniyorum
E-brulim
Ben bugünü havuc, salatalik ve domates ile gecirecegim
Kizlar aksam bu ücünden salata yapip marul da eklesem olur mu ki? Marulun hic kalorisi yok

Aslinda bugünü cok farkli hayal etmistim ama dün vaktim olmadi maalesef...

btlbetul fyzanur sizin menülerde süper, feyza sabah sabah fasulye pisirme azmine hayran kaldim

Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Sicak havalara aldanmamak lazim. O iki gün boyunca yaptiginiz gezi de de baya kalori yakmissindir

geçmiş olsuuun aspirin iyidir.....
Sağol canım evet aspirin iyi geliyo yarimi bile yetti
Sağol ebrum. Baya yürüdük iyi spor oldu.

olur bence bir maruldan ne olacak ki..... çok kasmaya gerek yokmuş...

Sabah sporu yaptim
5500 adim atmisim

aferim olcak bu iş....

Bende öyle düsünüyorum ama yinede sorayim dedim, cünkü sen ilk baslarda cok karsi cikmistin

Bu söze bayildim bu bizim göbüsler cok terbiyesiz

ne bileyim öyle yazıyordu bende uyayım dedim.. eksiksiz yaparsam ancak o zaman olur gibi bir düşüncem vardı... Sağ olsun bünyem bütün inançlarımı yıkacak tepkiler veriyor :))

ne bileyim öyle yazıyordu bende uyayım dedim.. eksiksiz yaparsam ancak o zaman olur gibi bir düşüncem vardı... Sağ olsun bünyem bütün inançlarımı yıkacak tepkiler veriyor :))
Hayatta her sey umdugumuz gibi olmuyor :)
Sen son gün yumurta yerine yogurt yiyeceksin degil mi?

Bende yogurt, tarcin, ananas... Eminim, son kararim

Niye durduk yere moralini bozuyorsun ki simdi?
Inanmak basarmanin yarisidir, biraz motivasyonunu yükselt sonrada 50 jj yap kendine gelirsin

yoğurt tarçın ananas biraz garip bir üçlü olmauş :)

niye beee yemediğim çukulatanın cezasını mı çekiyorum :)))

Günaydın kızlarrr ilk nöbeti anlattık şükür arada silah sesleriyle sorun olmadı şükü. Burda tartı ve fitness varr akşam fitness bekle beniii cumada inşallah kilo bildirimi yapabileceğim ekstra bir durum çıkmazsa bu hafta menü paylasamiyorum burda sürekli et çıkıyor üç günde bıktım zaten pek sevmem .

Allah kolaylık versin... ben geleyim oraya etoburum ben siler süpürürüm :))

btlbetul canım kiyamam ver su kiloları da kaçamak hakkını kullan en kısa zamanda

yaaa kaçamak hakkım kaçtı gitti ellerimden.... tam 300 gr kalmıştı kiiii........ isyaaann..... gitçem iki top donruma yicem hemide dışarda yicem keyifli keyifli......... ahhh aaaaaahhhhhhh............. tadelle değil dondurma....... 2 top yicem hem de....... neyse ben dilimi içeri sokayım bari :))) görenler deli sanacak :))) ne bilsinler hayalimde dondurma yiyiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…