Günaydınlar fıstıklar. Haftasonu kardeşim eşi kızı vardı turistik gezi yaptık iki gün çok yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim. Bugün de mesaideyim. Usuttum biraz galiba sabah göğsümde bir agriyla uyandım neyse geçti şimdi yarım aspirin içtim evde başka ağrı kesici de kalmamış.
Ben bugünü havuc, salatalik ve domates ile gecirecegim
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Sicak havalara aldanmamak lazim. O iki gün boyunca yaptiginiz gezi de de baya kalori yakmissindirGünaydınlar fıstıklar. Haftasonu kardeşim eşi kızı vardı turistik gezi yaptık iki gün çok yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim. Bugün de mesaideyim. Usuttum biraz galiba sabah göğsümde bir agriyla uyandım neyse geçti şimdi yarım aspirin içtim evde başka ağrı kesici de kalmamış.
Sağol canım evet aspirin iyi geliyo yarimi bile yettigeçmiş olsuuun aspirin iyidir.....
Sağol ebrum. Baya yürüdük iyi spor oldu.Ben bugünü havuc, salatalik ve domates ile gecirecegim
Kizlar aksam bu ücünden salata yapip marul da eklesem olur mu ki? Marulun hic kalorisi yok
Aslinda bugünü cok farkli hayal etmistim ama dün vaktim olmadi maalesef...
btlbetul fyzanur sizin menülerde süper, feyza sabah sabah fasulye pisirme azmine hayran kaldim
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Sicak havalara aldanmamak lazim. O iki gün boyunca yaptiginiz gezi de de baya kalori yakmissindir
Ben bugünü havuc, salatalik ve domates ile gecirecegim
Kizlar aksam bu ücünden salata yapip marul da eklesem olur mu ki? Marulun hic kalorisi yok
Aslinda bugünü cok farkli hayal etmistim ama dün vaktim olmadi maalesef...
btlbetul fyzanur sizin menülerde süper, feyza sabah sabah fasulye pisirme azmine hayran kaldim
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Sicak havalara aldanmamak lazim. O iki gün boyunca yaptiginiz gezi de de baya kalori yakmissindir
Sabah sporu yaptim
5500 adim atmisim
Bende öyle düsünüyorum ama yinede sorayim dedim, cünkü sen ilk baslarda cok karsi cikmistinolur bence bir maruldan ne olacak ki..... çok kasmaya gerek yokmuş...
Bu söze bayildimGünaydinnnnnn 4. Takimin Cici ve Güzel Kizlariii
Güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorummm
Eki Görüntüle 1619833
Bende öyle düsünüyorum ama yinede sorayim dedim, cünkü sen ilk baslarda cok karsi cikmistin
Bu söze bayildimbu bizim göbüsler cok terbiyesiz
Bende öyle düsünüyorum ama yinede sorayim dedim, cünkü sen ilk baslarda cok karsi cikmistin
Bu söze bayildimbu bizim göbüsler cok terbiyesiz
Hayatta her sey umdugumuz gibi olmuyor :)ne bileyim öyle yazıyordu bende uyayım dedim.. eksiksiz yaparsam ancak o zaman olur gibi bir düşüncem vardı... Sağ olsun bünyem bütün inançlarımı yıkacak tepkiler veriyor :))
Hayatta her sey umdugumuz gibi olmuyor :)
Sen son gün yumurta yerine yogurt yiyeceksin degil mi?
Bende yogurt, tarcin, ananas... Eminim, son kararimlor da yicem... lor ve yoğurt....
Niye durduk yere moralini bozuyorsun ki simdi?ben pazartesiye 68 i görürüm diyordum 70 i gördüm olcak iş değil yani....
Bende yogurt, tarcin, ananas... Eminim, son kararim
Niye durduk yere moralini bozuyorsun ki simdi?
Inanmak basarmanin yarisidir, biraz motivasyonunu yükselt sonrada 50 jj yapkendine gelirsin
Günaydın kızlarrr ilk nöbeti anlattık şükür arada silah sesleriyle sorun olmadı şükü. Burda tartı ve fitness varrakşam fitness bekle beniii cumada inşallah kilo bildirimi yapabileceğim ekstra bir durum çıkmazsa bu hafta menü paylasamiyorum burda sürekli et çıkıyor üç günde bıktım zaten pek sevmem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?