bu sabah tartılmadım ama en son 79.8 idim. 5te5 e başladım bu sabah. daha doğrusu 4te4ben 70,5 çıktım bakalım ne olacak...Simlal sende durumlar nasıl rapor ver :)
O senin garip dedigin üclüyü sen bir yesen bir daha birakmazsin :)yoğurt tarçın ananas biraz garip bir üçlü olmauş :)
niye beee yemediğim çukulatanın cezasını mı çekiyorum :)))
Allah yardimcin olsun canim, insallah sag salim dönersin.Günaydın kızlarrr ilk nöbeti anlattık şükür arada silah sesleriyle sorun olmadı şükü. Burda tartı ve fitness varrakşam fitness bekle beniii cumada inşallah kilo bildirimi yapabileceğim ekstra bir durum çıkmazsa bu hafta menü paylasamiyorum burda sürekli et çıkıyor üç günde bıktım zaten pek sevmem .
Günaydinnnnnn 4. Takimin Cici ve Güzel Kizlariii
Güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorummm
Eki Görüntüle 1619833
ee karşılığını da alıyorsun canım beni. 6,5 kilo boru değil yani. sabırla daha da olacak inş.ayın 5 inden beri ne kola ne dondurma bir gıdım çukulata bile yemedim....... bu da mı gol değil.......
cumaya inşallahAllah kolaylık versin... ben geleyim oraya etoburum ben siler süpürürüm :))
yaaa kaçamak hakkım kaçtı gitti ellerimden.... tam 300 gr kalmıştı kiiii........ isyaaann..... gitçem iki top donruma yicem hemide dışarda yicem keyifli keyifli......... ahhh aaaaaahhhhhhh............. tadelle değil dondurma....... 2 top yicem hem de....... neyse ben dilimi içeri sokayım bari :))) görenler deli sanacak :))) ne bilsinler hayalimde dondurma yiyiyorum :))
cumaya inşallah
bakalım yarın sabah tartılacağım. o zaman anlarızinşallah diyelim...
senin tartıda bir artı var mı?
bakalım yarın sabah tartılacağım. o zaman anlarız
evet başladım bugün. sınırsız patatesin cazibesine kapıldım yineşu anda da yapıyor musun 5te5
çok geçmiş olsun şimdi nasılsınGünaydınlar fıstıklar. Haftasonu kardeşim eşi kızı vardı turistik gezi yaptık iki gün çok yoğun ve yorucu bir haftasonu geçirdim. Bugün de mesaideyim. Usuttum biraz galiba sabah göğsümde bir agriyla uyandım neyse geçti şimdi yarım aspirin içtim evde başka ağrı kesici de kalmamış.
Kötü mü oldun canim?
kötü değilimde iradem zayıfKötü mü oldun canim?
Aslinda basarirsin, buna eminim de istek yokkötü değilimde iradem zayıf
Isine gelmeyince...
ayyy nerelere kaçayım beeen :)))
al birini vur ötekine :)))
malum günler yaklaşıyor bebişim azcık idare etceniz beni... artılarımla sevceniz beni :))
ommmm gidiyor yağlar ommm.....
ne pis bi karaktere dönüştüm
leyn tembel teneke.... gemiyi ilk fareler terkeder... hani birlikte yapıyorduk neler yedin söyle çabuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?