hayırlısı olsun canım kesinlikle kadrolu öğretmenlik en iyisi hele bir kadın için en iyi mesleklerden bence şansın bol olsunöyle canım ya. inşallah. öğretmenlik yapcaksan kafan rahat olacak. yeni felsefem bu
şurup denemesi de nedir ki doğru diyorsun güvenilir dünyaca ünlü bir marka almak istediğinde de eczanelerde bulunma olasılığı da çok düşük malesefIyi aksamlar kızlarr bugün çok yoğundum hiç bakamadım masallah gecmis full :)) bugun 13 kez şurup denemesi yaptik en sonunda tuttu size tavsiyem balik yagi propolis gibi takviye gidalar alirken kesinlikle bilindik kaliteli üretim yapan markalari tercih edin çünkü bizzat şahit olaraktan söylüyorm geri kalanlarin bir cogu gerekli steril ortamlarda yapilmiyor cok dikkat edilmiyor. Buda bi kösede dursun belki bigün lazim olur
Canim staj yapiyorum kimyagerim. Yani az maliyet icin ucuz malzeme kullanmak icin ordan kirp burdan cek derken 13 kere denendi halbuki hic gerek yoktu. Insanlar artik para icin herseyi yapar olmusşurup denemesi de nedir ki doğru diyorsun güvenilir dünyaca ünlü bir marka almak istediğinde de eczanelerde bulunma olasılığı da çok düşük malesef
teşekkür ederim canım inşallahhayırlısı olsun canım kesinlikle kadrolu öğretmenlik en iyisi hele bir kadın için en iyi mesleklerden bence şansın bol olsun
ay zaten ilaç kullanmaktan ödüm kopardı bunu da duydum ya hepten psikopat oldumIyi aksamlar kızlarr bugün çok yoğundum hiç bakamadım masallah gecmis full :)) bugun 13 kez şurup denemesi yaptik en sonunda tuttu size tavsiyem balik yagi propolis gibi takviye gidalar alirken kesinlikle bilindik kaliteli üretim yapan markalari tercih edin çünkü bizzat şahit olaraktan söylüyorm geri kalanlarin bir cogu gerekli steril ortamlarda yapilmiyor cok dikkat edilmiyor. Buda bi kösede dursun belki bigün lazim olur
Bol çeşitli bir menü olmuşbugünkü menüm:
sabah: patates
Öğle: patates
Akşam: patates
su: 3 lt
toplamda: 4 küçük 4 orta boy patates
Takımımızın kara böcüğünden faydalı bilgiler... Çoğunlukla markalı şeyler daha kaliteli oluyor ama tabi bu her şey için geçerli değil. Galiba senden daha çok şey öğreneceğiz :)Iyi aksamlar kızlarr bugün çok yoğundum hiç bakamadım masallah gecmis full :)) bugun 13 kez şurup denemesi yaptik en sonunda tuttu size tavsiyem balik yagi propolis gibi takviye gidalar alirken kesinlikle bilindik kaliteli üretim yapan markalari tercih edin çünkü bizzat şahit olaraktan söylüyorm geri kalanlarin bir cogu gerekli steril ortamlarda yapilmiyor cok dikkat edilmiyor. Buda bi kösede dursun belki bigün lazim olur
Takımımızın kara böcüğünden faydalı bilgiler... Çoğunlukla markalı şeyler daha kaliteli oluyor ama tabi bu her şey için geçerli değil. Galiba senden daha çok şey öğreneceğiz :)
Satanlar kavrulmuş kabak yemeği de nedir ki menünde gayet güzel canımİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
09 30
1 dilim ekmek
Az peynir
2 haşlanmış yumurta
Çay
Ara
1 elma
1 catal kavun
1 kare bitter
Bunlari ara ara yedim tabi
15 30
Haşlanmış tavuk göğsü
Satanlar kavrulmuş kabak yemeği
Yarım dilim ekmek
18 00
Yarım dondurma
2 buçuk litre su 3 olur
Spor yok malesef
Eki Görüntüle 1620310 Pembe ttişörtlu olan benim
bugünkü menüm:
sabah: patates
Öğle: patates
Akşam: patates
su: 3 lt
toplamda: 4 küçük 4 orta boy patates
Iyi aksamlar kızlarr bugün çok yoğundum hiç bakamadım masallah gecmis full :)) bugun 13 kez şurup denemesi yaptik en sonunda tuttu size tavsiyem balik yagi propolis gibi takviye gidalar alirken kesinlikle bilindik kaliteli üretim yapan markalari tercih edin çünkü bizzat şahit olaraktan söylüyorm geri kalanlarin bir cogu gerekli steril ortamlarda yapilmiyor cok dikkat edilmiyor. Buda bi kösede dursun belki bigün lazim olur
ay zaten ilaç kullanmaktan ödüm kopardı bunu da duydum ya hepten psikopat oldum
kız patateslerin üzerine kırmızı toz biber dökmüştüm. demin yanlarından geçerken birden şeftali sandım onları. çok heyecanlandım. bildiğin gibi değiloohh spor olmuş... bisikletler nerden çıktı ayol...
ahhh canıım yaaa yazık valla bize....
bunlar gerçek balık yağından mı yapılıyor hep merak etmişimdir?
yarın yiycem hepsiniBu günkü menüm;
Sabah, Öğle , akşam : köz biber, patlıcan, domates, salatalık
akşam 1 kaşık piyaz...
Su : 2 lt
Yeşil Çay : 1 koca bardak
Spor 25JJ çok enerjisizim.........
oh oh dondurmalar bitterler... neyse ki miktarlar az. güzel olmuş canımİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
09 30
1 dilim ekmek
Az peynir
2 haşlanmış yumurta
Çay
Ara
1 elma
1 catal kavun
1 kare bitter
Bunlari ara ara yedim tabi
15 30
Haşlanmış tavuk göğsü
Satanlar kavrulmuş kabak yemeği
Yarım dilim ekmek
18 00
Yarım dondurma
2 buçuk litre su 3 olur
Spor yok malesef
Canim genelde belirli bir derinligin altinda yasayan baliklardan elde edilmesi normal olani ama %100 olmuyo bu tabi en iyilerinde bile %60 70 balik yagi omega falan var kalani destekleyici koruyucu vs. Hatta yapay üretenler bile varmısbunlar gerçek balık yağından mı yapılıyor hep merak etmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?