Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hanımlar bir de şimdi benim ikinci günüm ya bugün yarın kilo bildirimi yapacak mıyım?Bir de ben diyetime dikkat edeceğim ama ben bir ay önce kısmi mol gebelik yüzünden kürtaj olmak zorunda kaldım doktora bugün hala olmadım regl dedim o da iki ayı bulur dedi anlayacağınız bir ay daha biraz şiş kalacağım ama sizin ödem atmak için tavsiyeniz nedir bana?
Bir de yemeklerden sonr karnım çok şişiyor iki saat sonra filan geçiyor ama az da yesem çok ta yesem aynısı oluyor benim gibi olan var mı sizde?

Henüz deneme sürecinde oldugun icin listeye girmiyorsun ama yinede kilonu bildir derim :)
Gecmis olsun canim, Allah bir daha yasatmasin Saglicakla evladina kavusmayi nasip etsin...
Ödem atmak icin maydanoz sapini kaynatip suyunu limonla icenler var, kaptanimiz da bunun iyi geldigini söylüyor. Ben sahsen yesil cay tavsiye ederim ama hamilelikte yesil cay tüketimi zararli olabilirmis, olasi bir hamilelige karsi günde 1 fincandan fazla icilmemesi tavsiye ediliyor... Yemeklerden sonra soda icebilirsin, belki o da sisligini giderir ve hazmi kolaylastirir?

teşekkürler amin inşallah ya karnım şişiyor direkt midede sıkıntı yok çok şükür soda mideye iyi gelir diye biliyorum ama maydonozu bende duymuştum yapayım bakayım. mısır püsküllü çay ile dokuz otlu çay içiyorum günlük birini saba birini akşam ama bakalım

Insallah faydasini görürsün :)

hımm anladım canım o zaman aferin fyzanur a. tuttu yine öğretmen damarım

ayyy ben ipin ucunu kaçırdım tez elden karabuğdayıma dönsem iyi olcak.... yoksa başa sarmak üzereyim....
ovvv novvvv yok öyle ipin ucunu kaçırmak. bak ne güzel zayıfladın.bende de var o yılgınlık azıcık. ama dayanacağız. çaresi yok. daha bayramda patavatsız akrabalara hava atılacak. çok işimiz var çokk. hadi bakiyim bi gayret. küçük kaçamak hakları ver kendine. hepten mahrum bırakma bünyeyi.

geçmiş olsun canım. allah sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah. sana da tüm isteyenlere de.

Merhaba

Kızlar gerçekten bu hafta gelemediğimiçin çok üzgünüm ama inanılmaz yogunummm

Sabahtan beri yeni eve girebildim

Pc deki sorunu çözdüm ama çöene kadar saatlerim hatta günlerim geçti

o kadar çok virüs girdiki birde onlarla ugrastım

İş görüşmelerim kurslarla görüşmelerim oluyor ve eve geç saatlerde giriyorum he birde kardeşimin söz seysileriyelede ilgileniyorum

Yarında full dışarda olcam malum ehliyeti kazandım onun evraklarını falan alcam birde kuaför falan

Bi iş var ondanda haber gelirse ptesi işe başlıcam

Püff amma konustum uygun oldukça geleceğim

Hayırlısı olsun canım... Inşallah istediğin işe başlarsın. Koşuşturmacan da en kısa zamanda hafifler :)

ALLAH bilir senin ipin ucunu kaçırdım dediğin "çaya şeker atma" tarzında bir şeydir :)

Tabi tabi maşallah feyzamız pekte çalışkan :)

yaaa ben o kadar masum olsam bu kilolara çıkar mıydım .... çiğ börek 2 tane ( ama varyaa yedim gözlerim açıldı yeminlen bir canlandım....

yaaa ben o kadar masum olsam bu kilolara çıkar mıydım .... çiğ börek 2 tane ( ama varyaa yedim gözlerim açıldı yeminlen bir canlandım....
Çiğ börek mi :) ah memleketim

aman aman uzak duralım biz.... sonra iki günde +4 kg oluveriyor...
Abartmayalım istersen, duyanda seni başlangıç kilona döndün sanır...

1 günde iki kilo yağ yakılmayacağına göre artık nereden gidiyorsa o kilo
O kısmını bende çözmüş değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…