Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım menün fazla gibi ama iyi gibide bilemedim ben şimdi

Süper ya çok iyi ama az☺

Menü güzel canım herzamanki gibi ama çok acikiyosan ara öğün yapabilirsin meyve süt falan

Ohh protein günü olmus

Afiyet olsun canım kek yemişsin afiyet olsun ama incir dikkat et kalorili bir meyve

Benim menu
09 00
2 dilim ekmek
4 zeytin
Biraz peynir
1 cay kaşığı reçel
14 00
6 kaşık sebze yemeği
3 4 köfte kadar tavuk göğsü
1 dilim ekmek (dilimi buyuktu biraz)
17 30
1 dilim kek
19 00
3 çatal tavuk eti
1 buçuk litre su
Spor yok malesef

güzel olmuş canım. kaçamağın bile dengeli:))

Menüm
Sabah nescafe
Öğlen sebzeli tavuk
Akşam yarmali bir yemek adını hatırlamıyorum en son 6da yedim. Çok açım, yorgunum ve uyuyorum. İyi geceler

Afiyet olsun canım menün fazla gibi ama iyi gibide bilemedim ben şimdi
Günaydın:) azalta azalta bu kadar azaltabildim. Bir taraftanda kalori hesabı yapıyorum. Toplamda 1100kalori 1000kalori altı sağlıksız diyorlar bilemedimki hani neyi çıkarayım menüden az yiyip herşeyden yemeye çalışıyorum.

Birde şu kilo hesaplama işini bana örnekle gösterebilir misin nen bi buldum denedim ama emin olamadım şuan 67.2 olmuşum.

canım tüm güne bakınca baya az olmuş ama öğün öğün bakarsak da arada 5 incir bana biraz fazla geldi. bir de patatesle ekmek bir arada olmuş. ama yine de dediğim gibi baya az olmuş

Menüm
Sabah nescafe
Öğlen sebzeli tavuk
Akşam yarmali bir yemek adını hatırlamıyorum en son 6da yedim. Çok açım, yorgunum ve uyuyorum. İyi geceler
canım çok az yemişsin hatta yememişsin. yemeği çok azaltmak da kilo vermeyi durduruyor diyorlar. sen de biliyorsundur vücut korumaya alıyormuş kendini.

canım böyle bir anda bakınca fazla gibi duruyor ama bence hiç fazla olmamış. sadece kahveyi de sade içseymişsin süper olurmuş. kara lahana çorbasını sen mi yaptın. çokkk severimm
edit: K kuzeyada bu senin içindi ama alıntı uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…