Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım galiba girmediği için okumuyor mesajları. özelden yazmış mıydın sen
Özelden yazmadim canim, iki kere mesajini alintiladigimda uyardim kendisini ve bir defasinda da kendisinin yazdigi mesajin üzerine yorum yaptim.

Ablacım daha önce de mi aynısı yapıldı? Gereken yapılmıştır bilginiz olsun isterim
Ellerine saglik abla
Evet, maalesef daha önce de aynisi yapildi ve uyarmamiza ragmen tekrar edildi.

Tamam gülüm, buldum zaten mesajlarını.

Hanımlar rica ediyorum herzaman takip edemiyor olabilirsiniz ama takip edemiyorsunuz diye eşlerinize mesaj yazdırmayın, burası bir kadın platformu...
Hangi sebeple olursa olsun erkek üyelik yasak, sonuçta sizler burada yeri geliyor özelinizi de paylaşıyorsunuz.

en büyük Mune abla

yarın akşam biz yemeği dışarda yiyeceğiz. yemeği hafif yerim ama üzerine 2 top dondurma yerim yani. söylimm de sonra sıkıntı olmasın

o zaman sonraki günü yoğurt günü yap... dondurmasız bir günü yoğurtla :)) uleynn canım dondurma istiyo dün akşam yedim ama dışarda yemek istiyorum.... bu akşam yürüyüş yapiim dönerken kafede oturup aaa para almamışım yanıma :)) hayal bile kuramıyorum ...... her şey diğer çantada kalmış tüüh..... neyseee...... yürüyüş yapıp bir kahvelik param var dönüşte kahve patlatayım bari :)))

Hayal gücüne hayranim :)

ispiyoncuuuuu :))) aa aaaaa bak nasılda gömmüş :)))

kocalar da bunu nasıl kabul ediyor ben onu anlamıyorum işim mi yok kadın forumuna giricem de diyetsayfasına giricemde yorum yapacam da.... daha neler artık...
Ben esime suraya gir benim yerime yaz desem nasil tepki verir acaba :) merak ettim :)

Haydi kizlar nerde bildirimler, vakit daraliyooor...

***4. TAKIM 429. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/68.7/0/0/%)
fyzanur (/66.5/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/64.5/-0.2/%0.31)
simlal (/79.4/79.0/0.4/%0.50)
btlbetul (/69.3/71.0/-1.7/%-2.39)
mom hati (/65.9/0/0/%)
haldenlos (/74.7/73.5/1.2/%1.61)
melanyfonik (/73.1/0/0/%)
semraanne (/66.9/66.4/0.5/%0.75)

4.takım ortalaması %

Sağol ablam, gerçi tebriklik birşey yok yerimde sayıyorum
Hiç dikkat edemedim bu hafta, evde de olmayınca ne bulduysam yedim

ahahhaaa deli kız. hemen hayellerini bozayım. kahve parasıyla bir top dondurma yenilebilir ki hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…