Eki Görüntüle 1623605
demledim yeşil çayımı ohh misss desem de inanmayın. ıykkk zor içiyorum. bi de fazla limon sıkmışım. dişlerim kamaştı
Özelden yazmadim canim, iki kere mesajini alintiladigimda uyardim kendisini ve bir defasinda da kendisinin yazdigi mesajin üzerine yorum yaptim.canım galiba girmediği için okumuyor mesajları. özelden yazmış mıydın sen
Ellerine saglik ablaAblacım daha önce de mi aynısı yapıldı? Gereken yapılmıştır bilginiz olsun isterim
Afiyet olsun canim, insan kilo vermek icin neler yapmiyor :)Eki Görüntüle 1623605
demledim yeşil çayımı ohh misss desem de inanmayın. ıykkk zor içiyorum. bi de fazla limon sıkmışım. dişlerim kamaştı
Faydasini görecegine inaniyorum :)iyi o zaman yarın yoğurt günüm :))
Özelden yazmadim canim, iki kere mesajini alintiladigimda uyardim kendisini ve bir defasinda da kendisinin yazdigi mesajin üzerine yorum yaptim.
Ellerine saglik abla
Evet, maalesef daha önce de aynisi yapildi ve uyarmamiza ragmen tekrar edildi.
yarın akşam biz yemeği dışarda yiyeceğiz. yemeği hafif yerim ama üzerine 2 top dondurma yerim yani. söylimm de sonra sıkıntı olmasıniyi o zaman yarın yoğurt günüm :))
Tamam gülüm, buldum zaten mesajlarını.
Hanımlar rica ediyorum herzaman takip edemiyor olabilirsiniz ama takip edemiyorsunuz diye eşlerinize mesaj yazdırmayın, burası bir kadın platformu...
Hangi sebeple olursa olsun erkek üyelik yasak, sonuçta sizler burada yeri geliyor özelinizi de paylaşıyorsunuz.
yarın akşam biz yemeği dışarda yiyeceğiz. yemeği hafif yerim ama üzerine 2 top dondurma yerim yani. söylimm de sonra sıkıntı olmasın
Hayal gücüne hayranim :)o zaman sonraki günü yoğurt günü yap... dondurmasız bir günü yoğurtla :)) uleynn canım dondurma istiyo dün akşam yedim ama dışarda yemek istiyorum.... bu akşam yürüyüş yapiim dönerken kafede oturup aaa para almamışım yanıma :)) hayal bile kuramıyorum ...... her şey diğer çantada kalmış tüüh..... neyseee...... yürüyüş yapıp bir kahvelik param var dönüşte kahve patlatayım bari :)))
Özelden yazmadim canim, iki kere mesajini alintiladigimda uyardim kendisini ve bir defasinda da kendisinin yazdigi mesajin üzerine yorum yaptim.
Ellerine saglik abla
Evet, maalesef daha önce de aynisi yapildi ve uyarmamiza ragmen tekrar edildi.
Ispitciyim evet :) sikayet etmeseydimde adam durup durup senin sortlu resimlerine mi baksaydi?ispiyoncuuuuu :))) aa aaaaa bak nasılda gömmüş :)))
Ispitciyim evet :) sikayet etmeseydimde adam durup durup senin sortlu resimlerine mi baksaydi?
Ben esime suraya gir benim yerime yaz desem nasil tepki verir acaba :) merak ettim :)kocalar da bunu nasıl kabul ediyor ben onu anlamıyorum işim mi yok kadın forumuna giricem de diyetsayfasına giricemde yorum yapacam da....daha neler artık...
Günaydin hayirli cumalar kizlar
Banada imkansiz geldi ama direk KK'de yayinlaninca acaba mi dedim
tebrikler canisi
Amin zeynebim
Moralini bozma günescan, biraz daha sabirli olman lazim. Yalniz cok asiri az yiyorsun, vücudun kitlik moduna girdiyse istesen de veremezsin. Bence bünyeni sasirtmayi dene
eski kilo - yeni kilo = x
x * 100 = xy
xy / eski kilo = % Ortalama
umarim anlasilir sekilde yazmisimdir
Ooo iyi bakmislar sana orda
Tebrik ederim canim
Tebrikler, regle ragmen -400 büyük basari
Günaydin Betüs, síkma canini bazen böyle seyler olabiliyor... Eminim ki haftaya daha güzel bir sonuc alacaksin
başlangıç = 80
geçen hafta = 74,7
bu hafta = 73,5
fark = -1,2
yüzde = 1,60
mesaj sayım = 95
Aynen, birde yiginla ütü var :-(bu akşam temizlik yapmam lazım çok üşeniyoruuum
Buna ragmen kilonun sabit kalmasi bence tebriklik bir durum :)))Sağol ablam, gerçi tebriklik birşey yok yerimde sayıyorum
Hiç dikkat edemedim bu hafta, evde de olmayınca ne bulduysam yedim
ahahhaaa deli kız. hemen hayellerini bozayım. kahve parasıyla bir top dondurma yenilebilir ki heheheo zaman sonraki günü yoğurt günü yap... dondurmasız bir günü yoğurtla :)) uleynn canım dondurma istiyo dün akşam yedim ama dışarda yemek istiyorum.... bu akşam yürüyüş yapiim dönerken kafede oturup aaa para almamışım yanıma :)) hayal bile kuramıyorum ...... her şey diğer çantada kalmış tüüh..... neyseee...... yürüyüş yapıp bir kahvelik param var dönüşte kahve patlatayım bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?