Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay valla sesli sesli güldüm evin içinde Betül.alemsin yani. haklısın aslında ben ıspanak sevmeme rağmen yıkamaya üşendiğimden almıyorumama bak bu da antin kuntin olacak ama Migros ta yıkanmışı var

ben yoğurdu baya bi arttırdım hayatımda. aslında dün dediğini uyguladım yarı yarıya da arkadaş çaya gelince iş bozuldu biraz:)) bu hafta yaparız yine
Peki dünden bu güne fark oldu mu?

ondan da korkuyorum uygulayalım mı diyosun... ya gene verir geri alırsak....
Ben bunu her gün uygula demiyorum. Mesela persembe günü uygula, onu da sürekli degil tabi. Vücut alisirsa kilo kaybina etkisi olmayabilir belki... Ben simdiye kadar bununla verdigimi almadim ama her bünye farkli...

ay valla sesli sesli güldüm evin içinde Betül.alemsin yani. haklısın aslında ben ıspanak sevmeme rağmen yıkamaya üşendiğimden almıyorumama bak bu da antin kuntin olacak ama Migros ta yıkanmışı var

ayy evet yıkamaya üşendiğimden almadığım doğrudur... ayıklamaya üşendiğimden de fasulyelere bakıp hiç uğraşamıcam sizinle deyip yanlarından geçmişliğimde vardır :)

güvenmem... bir de onları poşetliyorlar yaa acaba ekstradan koruyucu bir şeyler sıkıyorlar mıdır? çok şüpheli...

nasıl oluyo bu şimdi sadece yoğurt mu yiyiyoruz... tavuk ciğeri almıştım bozulmadan onu pişirmem lazım... yarın tavuk ciğeri eşliğinde yoğurt günü mü yapsam acaba dedim... olur mu ki öyle?

yani şu an regl dönemimde olduğum için bişi anlamıyorum. baskülde bi fark yok ama belki de oranlarda değişme vardır.
hafta da bir bence de uygundur. ben bu hafta yeme düzenimde biraz değişiklik yapacağım. aslında iki hafta önce başlamıştım yapmaya ama araya 5te5 girdi.

tavuk ciğeri de pek güzel olur haaa şöyle soğanlı domatesli offff.... sever misiniz?

benim yüzümdeeeeeen açeydim kollarımıııı yapmaaa deyeeeeydiiiim..... 5te5 yapma deyeeeeydiiim.... dureydim burda böyleeeeeee benim yüzüüümdeeennn............

Bu mesajı eşim yazıyor. Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı.

nasıl oluyo bu şimdi sadece yoğurt mu yiyiyoruz... tavuk ciğeri almıştım bozulmadan onu pişirmem lazım... yarın tavuk ciğeri eşliğinde yoğurt günü mü yapsam acaba dedim... olur mu ki öyle?
Hayir, yogurt agirlikli besleneceksin. Karnini yemekle degil yogurtla doyuracaksin.
Benim köfteyle yemisligim var, cigerlede olur sanirim...

Himm anladim, regl olmasaydi kiyaslardik ondan sormustum... 5te5 geride kaldi, simdi tekrar baslarsin canim.

tavuk ciğeri de pek güzel olur haaa şöyle soğanlı domatesli offff.... sever misiniz?
En son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum, tadini bile unutmusum :) afiyet olsun...

iyi o zaman yarın yoğurt günüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…