ben yoğurdu baya bi arttırdım hayatımda. aslında dün dediğini uyguladım yarı yarıya da arkadaş çaya gelince iş bozuldu biraz:)) bu hafta yaparız yine
hatun da sıfır beden maşallah:)) ya güzele benziyor aslında ama şu ıspanak olayı kafamı karıştırıyor. çiğ çiğ içilir mi ki o
ay valla sesli sesli güldüm evin içinde Betül.alemsin yani. haklısın aslında ben ıspanak sevmeme rağmen yıkamaya üşendiğimden almıyorumyok yaaa uğraşamam ıspanakla... ıspanak alcam kırk saat yıkıcam yemek yapar yerim ne böyle antin kuntin şeyler... bunlar kafayı yemiş bence... içine bi kaşık zencefil atıyor onun tadı zehir gibidir... ama hatun maşallah zayıf yanii....
Peki dünden bu güne fark oldu mu?ben yoğurdu baya bi arttırdım hayatımda. aslında dün dediğini uyguladım yarı yarıya da arkadaş çaya gelince iş bozuldu biraz:)) bu hafta yaparız yine
Ben bunu her gün uygula demiyorum. Mesela persembe günü uygula, onu da sürekli degil tabi. Vücut alisirsa kilo kaybina etkisi olmayabilir belki... Ben simdiye kadar bununla verdigimi almadim ama her bünye farkli...ondan da korkuyorum uygulayalım mı diyosun... ya gene verir geri alırsak....
ay onu da içemiyorum son zamanlarda. bi soğudum kendisinden. du bi deneyeyim bugün şöyle bol limonlu.iç yeşil çayını otur aşağı....
ay valla sesli sesli güldüm evin içinde Betül.alemsin yani. haklısın aslında ben ıspanak sevmeme rağmen yıkamaya üşendiğimden almıyorumama bak bu da antin kuntin olacak ama Migros ta yıkanmışı var
Peki dünden bu güne fark oldu mu?
Ben bunu her gün uygula demiyorum. Mesela persembe günü uygula, onu da sürekli degil tabi. Vücut alisirsa kilo kaybina etkisi olmayabilir belki... Ben simdiye kadar bununla verdigimi almadim ama her bünye farkli...
ay onu da içemiyorum son zamanlarda. bi soğudum kendisinden. du bi deneyeyim bugün şöyle bol limonlu.
yani şu an regl dönemimde olduğum için bişi anlamıyorum. baskülde bi fark yok ama belki de oranlarda değişme vardır.Peki dünden bu güne fark oldu mu?
Ben bunu her gün uygula demiyorum. Mesela persembe günü uygula, onu da sürekli degil tabi. Vücut alisirsa kilo kaybina etkisi olmayabilir belki... Ben simdiye kadar bununla verdigimi almadim ama her bünye farkli...
yani şu an regl dönemimde olduğum için bişi anlamıyorum. baskülde bi fark yok ama belki de oranlarda değişme vardır.
hafta da bir bence de uygundur. ben bu hafta yeme düzenimde biraz değişiklik yapacağım. aslında iki hafta önce başlamıştım yapmaya ama araya 5te5 girdi.
Bu mesajı eşim yazıyor. Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı.
Hayir, yogurt agirlikli besleneceksin. Karnini yemekle degil yogurtla doyuracaksin.nasıl oluyo bu şimdi sadece yoğurt mu yiyiyoruz... tavuk ciğeri almıştım bozulmadan onu pişirmem lazım... yarın tavuk ciğeri eşliğinde yoğurt günü mü yapsam acaba dedim... olur mu ki öyle?
Himm anladim, regl olmasaydi kiyaslardik ondan sormustum... 5te5 geride kaldi, simdi tekrar baslarsin canim.yani şu an regl dönemimde olduğum için bişi anlamıyorum. baskülde bi fark yok ama belki de oranlarda değişme vardır.
hafta da bir bence de uygundur. ben bu hafta yeme düzenimde biraz değişiklik yapacağım. aslında iki hafta önce başlamıştım yapmaya ama araya 5te5 girdi.
En son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum, tadini bile unutmusum :) afiyet olsun...tavuk ciğeri de pek güzel olur haaa şöyle soğanlı domatesli offff.... sever misiniz?
Artik kilo bildirimi yapmana gerek yok :) bu mesajini da kibliyorum...Bu mesajı eşim yazıyor. Kilo bildirimi geçen hafta ile aynı.
evet bu hafta benimde pek içesim gelmedi... ama az önce yaptım içtim bitti bile.... demek ki yapınca içiliyormuş :)
canım galiba girmediği için okumuyor mesajları. özelden yazmış mıydın senArtik kilo bildirimi yapmana gerek yok :) bu mesajini da kibliyorum...
Ablacım daha önce de mi aynısı yapıldı? Gereken yapılmıştır bilginiz olsun isterimArtik kilo bildirimi yapmana gerek yok :) bu mesajini da kibliyorum...
Hayir, yogurt agirlikli besleneceksin. Karnini yemekle degil yogurtla doyuracaksin.
Benim köfteyle yemisligim var, cigerlede olur sanirim...
Himm anladim, regl olmasaydi kiyaslardik ondan sormustum... 5te5 geride kaldi, simdi tekrar baslarsin canim.
En son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum, tadini bile unutmusum :) afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?