kızlar şaka maka ben tam 3 haftada 5 kilo vermişimm aynaya bakınca farkediyorum barizz çok umutluyum durmak yok
benim de(deneme üyesi:):)
eski:68.00
yeni:67.2
fark:-800 gr
oran:1.18
mesaj sayısı:acemiliğime verin tam olarak sayamadım ama vardır 15 20 tane:)
Aksam ispanak olsa da yesekyok yaaa uğraşamam ıspanakla... ıspanak alcam kırk saat yıkıcam yemek yapar yerim ne böyle antin kuntin şeyler... bunlar kafayı yemiş bence... içine bi kaşık zencefil atıyor onun tadı zehir gibidir... ama hatun maşallah zayıf yanii....
Iste bu mutluluk bir cok seye bedelkızlar şaka maka ben tam 3 haftada 5 kilo vermişimm aynaya bakınca farkediyorum barizz çok umutluyum durmak yok
kola çukulata makarna sırf bunlarla yaşayabilirim :) konu bunlar olunca acayip pisleşirim :))
banada aklınıza gelebilecek tüm hamurişlerini,çikolata,bisküvi,nescafe ve çay verin gayet güzel yaşar giderim hiçç şikayet etmem yaniikola çukulata makarna sırf bunlarla yaşayabilirim :) konu bunlar olunca acayip pisleşirim :))
banada aklınıza gelebilecek tüm hamurişlerini,çikolata,bisküvi,nescafe ve çay verin gayet güzel yaşar giderim hiçç şikayet etmem yanii
Onunla sevismeyin savasin, kola hain bir düsmanama şu an kola da sevmiyorum.... onla da aşkımız bitmiş çok şükür...
ne sandın yaa hamurişinin her türlüsünü çok seviyorumm yaa şişene kadar yiyince ohhh deymeyin keyfime sonrada gelsin kilolar işte durum busende de portföy genişmiş canım :))
ne keki ne yarışması?Aranizda kek yarismasina katilacak olan var mi?
Burda canimne keki ne yarışması?
ooo tebrik ediyorum ebrucum. gizliden gizliye vermişsin kilolarıKilo bildirimim
Gecen hafta: 63.6
Bu hafta: 62.3
Fark: - 1.3
Ortalama: 2.04
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş
Tesekkür ederim canim, biraz öyle olduooo tebrik ediyorum ebrucum. gizliden gizliye vermişsin kiloları
yiyerek vermek diye bişi varmış demekki***4. TAKIM 429. ETAP ***
AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/68.7/0/0/%)
fyzanur (/66.5/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/64.5/-0.2/%0.31)
simlal (/79.4/79.0/0.4/%0.50)
btlbetul (/69.3/71.0/-1.7/%-2.39)
mom hati (/65.9/0/0/%)
haldenlos (/74.7/73.5/1.2/%1.61)
melanyfonik (/73.1/0/0/%)
semraanne (/66.9/0/0/%)
4.takım ortalaması %
Tesekkür ederim uyarin icin
yasasiiiin yalniz jj yerine yürüyüs yapsam?
Tesekkür ederim canim
Izin almak istiyorum dediginde bende ayni soruyu sordum
Sözde bu hafta 5te 5 yapiyordum, ilk patates günü süperdi gerisini pek uygulayamadim.
Sabahlari her gün is yerinde 10% yagli yogurt yedim, yaninada hep meyve yada sebze. Aksamlari zivanadan cikmama ragmen o beni kurtardi.
Örnek vereyim, dün yedigim cislar:
5-6 kare cikolata
yarim halka tatlisi
8-9 tane karamelli bisküvi (süte bana bana yedim)
1 lahmacun salatali soslu
Ben size bosuna yogurt günü yapin demiyorum.
Aranizda kek yarismasina katilacak olan var mi?
Eee ne zaman uyguluyorsunuz yogurt gününü?
özür dilerimayıp yahu.... müslüman mahallesinde salyangoz satıyon....
hatun da sıfır beden maşallah:)) ya güzele benziyor aslında ama şu ıspanak olayı kafamı karıştırıyor. çiğ çiğ içilir mi ki o
üzülme arkadaşım ya. gayret ettik ama olmadı napalım. yine gayret edeceğiz sonunda olacak inşallahben batırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?