Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar saat 3e geliyor ve hala kilo bildirmeyen arkadaslar var :/ Ne yapsak ki?

45 dakika temizlik 173 kalori, 50 dakika yürüyüş 225 kalori yaktırıyormuş. ben gazı verdim arkadaş. seninki bitince bana da gel. camlar silinecek

benim yükseklik korkum varr düşerim aşağıya..... domates gibi yapışırım yere.... başım bir dönüyo fıyyyy....

gunes-86 -- bildirmemiş mi.......
mom hati --- bence izinli yazalım hastanedeydi yani
melanyfonik---- nerede bu gacı
Günesten ses yok...
Mom hatiyi izinli yazarsam 2 hafta listede olamayacak.
Melanyfonikte calistigi icin yok herhalede?

***4. TAKIM 429. ETAP ***

AKovser (/54.0/0/0/%0) kilosu sabit
gunes-86 (/68.7/0/0/%) 1. kez bildirimde bulunmadi
fyzanur (/66.5/0/0/%0) kilosu sabit - izine ayrilmak istiyor
Hsevda (/64.3/64.5/-0.2/%0.31)
simlal (/79.4/79.0/0.4/%0.50)
btlbetul (/69.3/71.0/-1.7/%-2.39)
mom hati (/65.9/0/0/%) 1. kez bildirimde bulunmadi
haldenlos (/74.7/73.5/1.2/%1.61)
melanyfonik (/73.1/0/0/%) 1. kez bildirimde bulunmadi
semraanne (/66.9/66.4/0.5/%0.75)

4.takım ortalaması %0.08

Listeyi bu sekilde paylasiyorum...

eski kilo 65.9
yeni kilo 65.7
fark 200gr
kızlar ancak kendime geliyorum mesaj sayımı yapamadım eve henüz girdim mikrobik bir durum dediler günlerdir hastanedeyim nihayet 12 günün sonunda evime kavuştum bugün dinlenip yarın bomba gibi dönüyorum sahalara çok şükür iyiyim önemli bir şey yokmuş antibiyotik verdiler

şimdi yazdımmm

aman iyi maşallah...... hadi bakalım bir kaç gün aşırı spor yapma bence...

çok geçmiş olsun canım gözün aydın

Gelmis gecmis olsun canim, birden yüklenmeden yavas yavas basla.

önemli bir şey değil 5te5 i bırakınca vücut ödem yaptı.... önümüzdeki hafta toparlarım inşallah...
sen ikinci haftada devam ediyordun yanlışmı hatırlıyorum vazmı geçtin yapmadınmı? haftaya iner zaten şişkinliktir. dr spor yapma dedi birsüre spor yapamayacağım dediğin gibi önce diyet sonra yavaştan spor..

devam ettim ama aynısını yapmama rağmen kilom artmaya başladı... bir gariplik olduğu için bıraktım... metabolizmayla inatlaşmanın anlamı yok, nasılsa o kazanacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…