betüş kayıplarda ben internetten bakıyorum hemenSen koptun tabi buralardan.btlbetul verdi geçen gün. Dilara Koçak tarifi. Betül paylaşsana tekrar linki
Yok tabiki sorun olmaz da ben yeni katildigim icin forma baktim fakat nasil doldurucam buraya mi yazicambu arada gruptaki arkadaşlar daha çok akşam aktif oluyor sorun olmaz değil mi
döneceeeek yeriiim miii vaaaar şarkı olur bundan.... dön dön aynı yer püffff.... köprüden atcam kendimi zaten şişkoyum hızlıca ölürüm....
formu kopyalayıp doldur burada paylaş canımYok tabiki sorun olmaz da ben yeni katildigim icin forma baktim fakat nasil doldurucam buraya mi yazicam
Hoş geldin aramıza canım.Yok tabiki sorun olmaz da ben yeni katildigim icin forma baktim fakat nasil doldurucam buraya mi yazicam
HosbuldummHoş geldin aramıza canım.
boylarımız yakınmış bende 159TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :beautifulgirll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :17
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :156
Kilonuz:59.9
Hedef kilonuz :49.0
Kilo alma hikayeniz :ameliyat sonrasi kilo alimi ve engellenemez istah artisi sonucu alinmis kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Boyum kisa oldugu icin cok cirkin duruyor ve bu yasimda boyle gozukmeyi hic istemiyorum
Yesinler senin ahlakiniahlakım biraz bozuk olabiluuuuuuuu
Tövbe tövbe ne yapayim Feyza, koca mi bulayim Betüle
Aramiza hosgeldin canim, iyi zayiflamalar, süper sonuclar dilerimHerkese merhaba araniza yeni katildimmm
Aaa evet bak vicdan corbasi iyi giderAnlaştık canım. Yapalım bakalım. Yanında da vicdan çorbası yaparız. Oh mis
hahahahhatöbe estağfurullah diyelim
Ben evden ciktigimda o uyuyordu, aksam der diyecegini
Evet gülüm yogurda agirlik veriyorsun, yaninda hafif seyler tüketebilirsin.
Tövbeler olsun, giyabimda yaptiklari sakaya bak
sana bi koca lazım oda hemen lazımne ölecen izin vermiyorum ölmene birlikte sürüneciiiiiizzz dahaaa
bulsan fena olmaz aslında, şöyle tombişinden bi taneYesinler senin ahlakini
Tövbe tövbe ne yapayim Feyza, koca mi bulayim Betüle
Aramiza hosgeldin canim, iyi zayiflamalar, süper sonuclar dilerim
Aaa evet bak vicdan corbasi iyi gider
hahhahaha , ne insanlar var ya koptum gülmektenniye yahu bu da insani bir ihtiyaç.... ölümüyüz biz :)
bunlar doğal şeyler her genç kızın başına gelir yani inşallah :)))
aaa geçen bana görücü gelmiş ablama :))) ayyy bii güldük bi güldüük........... görmüş mü bari beni diyom anası arkadan görmüşadam o kadar bile görmemiş artık adam ne kadar zor durumdaysa nefes alsın yeter modunda herhalde :))))
Herkese merhaba araniza yeni katildimmm
betüş kayıplarda ben internetten bakıyorum hemen
buldum buldum , malzemeler yok bende , sizde yapmayın ben yapamıyosammmyazıııık banaaaa....
hoşgeldiiin hayırlı olsuuun :)
düne dön orda var.....
TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :beautifulgirll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :17
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :156
Kilonuz:59.9
Hedef kilonuz :49.0
Kilo alma hikayeniz :ameliyat sonrasi kilo alimi ve engellenemez istah artisi sonucu alinmis kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Boyum kisa oldugu icin cok cirkin duruyor ve bu yasimda boyle gozukmeyi hic istemiyorum
buldum buldum , malzemeler yok bende , sizde yapmayın ben yapamıyosammm
ahlakımıza biraz çeki düzen verelim madem napalımmuwwww 17 mi... artık sansürlü konuşmam lazım
ders çalışıyom lan ben iki ara veriyim dedim burda takılı kaldımuleyn 2 kabak gerisi ot kaldır totonu git al bi zahmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?