Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

döneceeeek yeriiim miii vaaaar şarkı olur bundan.... dön dön aynı yer püffff.... köprüden atcam kendimi zaten şişkoyum hızlıca ölürüm....
Deli kız. Yok köprü möprü, unut o işi sen zayiflayacagiz daha bir sürü is var. Alış veriş yapılacak. Küçücük elbiselerin içine girilecek. Ohoooo çok iş var çok

TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :beautifulgirll
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :17
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :156
Kilonuz:59.9
Hedef kilonuz :49.0
Kilo alma hikayeniz :ameliyat sonrasi kilo alimi ve engellenemez istah artisi sonucu alinmis kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Boyum kisa oldugu icin cok cirkin duruyor ve bu yasimda boyle gozukmeyi hic istemiyorum

boylarımız yakınmış bende 159minik mankenler olcaz bizgeçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun özel değilse

ahlakım biraz bozuk olabiluuuuuuuu
Yesinler senin ahlakini

şu btlbetul le az ilgilen bak kız depresyona girmiş
E-brulim , anca yoğurdunu düşünüyosun
Tövbe tövbe ne yapayim Feyza, koca mi bulayim Betüle

Herkese merhaba araniza yeni katildimmm
Aramiza hosgeldin canim, iyi zayiflamalar, süper sonuclar dilerim

Anlaştık canım. Yapalım bakalım. Yanında da vicdan çorbası yaparız. Oh mis
Aaa evet bak vicdan corbasi iyi gider

hahahahha töbe estağfurullah diyelim

niye yahu bu da insani bir ihtiyaç.... ölümüyüz biz :)
Ben evden ciktigimda o uyuyordu, aksam der diyecegini

Evet gülüm yogurda agirlik veriyorsun, yaninda hafif seyler tüketebilirsin.

Tövbeler olsun, giyabimda yaptiklari sakaya bak

bunlar doğal şeyler her genç kızın başına gelir yani inşallah :)))

sana bi koca lazım oda hemen lazım ne ölecen izin vermiyorum ölmene birlikte sürüneciiiiiizzz dahaaa

aaa geçen bana görücü gelmiş ablama :))) ayyy bii güldük bi güldüük........... görmüş mü bari beni diyom anası arkadan görmüş adam o kadar bile görmemiş artık adam ne kadar zor durumdaysa nefes alsın yeter modunda herhalde :))))

hahhahaha , ne insanlar var ya koptum gülmekten sen okadar düşmedin daha çok şükür giderin var daha

uwwww 17 mi... artık sansürlü konuşmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…