ne oluyor yahu vallahi psikoloji falan kalmadı.. ülkemin haline bak.
Merhaba canim biraz gec oldu ama aramiza hos geldin bisey yazamasamda kac gundur, menulerini okuyorm ve begeniyormm supersin boyyle devam afiyet olsun tatlimm
- SABAH 8:30
- 1 tatlı Kaşığı Pekmez
- ARA 10:30
- Mısır püsküllü çay
- ÖĞLE 13:00
- Yarım Dilim Beyaz Ekmek
- 1 pasta tabağı Zeytinyağlı Bezelye
- 4 5 kaşık Çoban Salata
- 1 kase hazır şehriye Çorbası
- ARA 15:30
- Orta şekerli 1 Fincan Türk Kahvesi
- 1 Adet Mandalina
AKŞAM 19:00- 4 kaşık Tavuk Sote
- 5 6 kaşık Taze Fasulye
- büyük kase ev yoğurdu
- 2 litre su spor yok tembelim bu hafta
duydum.. valla çok kötü hissediyorum kendimi ne yalan söyleyeyim elim birşeye gitmiyor diyetti forumdu onlara saygızlıkmış gibi geliyor günlerce oturup yas tutasım var.. allahım yardımcımız olsun çok zor zamanlar..ayyy bordo berelileri duydun mu telsizlerini kapatmışlar geri dön emri almamak için öyle gidip halletmişler işlerini yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu.... süperler maşallah... inşallah ceza almazlar... ben tanıyosam ülkemin başındakileri emre itiaatsizlik görevde kasıt diye bişiyler uydurup yakarlar bu çocukları....
Günaydın canım. Benim baskülde hiç oynama yokGünaydın kızlar, cumaya doğru yaklaşıyoruzvar mı benimle yarın yoğurt günü yapacak?
Metabolizma alisti galiba, soklamak mi lazim ki?Günaydın canım. Benim baskülde hiç oynama yokpatlatalim bi yoğurt günü bakalım ne olsun. Yani anlamiyorum yürüyüş yapıyorum. Dikkatli de besleniyorum niye gitmiyorlar. Burda takıldım valla
Olabilir canım. Biraz daha böyle devam edeyim de değişiklik olmazsa bi metabolizma uzmanına gitmeyi düşünüyorumMetabolizma alisti galiba, soklamak mi lazim ki?
Benim ki de bir acayip, bu sabah sinirden tartilmadim bileyogurda bel bagladim, faydali olacagini ümit ediyorum.
Tabi canim git, sana ona göre tavsiyelerde bulunur. O zaman anlastik degil mi, yarin yogurt günü? :)Olabilir canım. Biraz daha böyle devam edeyim de değişiklik olmazsa bi metabolizma uzmanına gitmeyi düşünüyorum
kocan ne dediKizlar sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, suratimda bir ton sivilce, saclar desen o bicim... Kendi görüntümden korktum öcü gibi
yoğurt günü nasıl oluyor canım , sadece yoğurt mu yeniyor bütün gün ?Tabi canim git, sana ona göre tavsiyelerde bulunur. O zaman anlastik degil mi, yarin yogurt günü? :)
içinefyzanur kaçmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?