Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne oluyor yahu vallahi psikoloji falan kalmadı.. ülkemin haline bak.

ayyy bordo berelileri duydun mu telsizlerini kapatmışlar geri dön emri almamak için öyle gidip halletmişler işlerini yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu.... süperler maşallah... inşallah ceza almazlar... ben tanıyosam ülkemin başındakileri emre itiaatsizlik görevde kasıt diye bişiyler uydurup yakarlar bu çocukları....

• SABAH 8:30
  • 1 tatlı Kaşığı Pekmez
  • ARA 10:30
  • Mısır püsküllü çay
  • ÖĞLE 13:00
  • Yarım Dilim Beyaz Ekmek
  • 1 pasta tabağı Zeytinyağlı Bezelye
  • 4 5 kaşık Çoban Salata
  • 1 kase hazır şehriye Çorbası
  • ARA 15:30
  • Orta şekerli 1 Fincan Türk Kahvesi
  • 1 Adet Mandalina
    AKŞAM 19:00
  • 4 kaşık Tavuk Sote
  • 5 6 kaşık Taze Fasulye
  • büyük kase ev yoğurdu
  • 2 litre su spor yok tembelim bu hafta

Bugünkü menüm
Sabah 8 00
1 dilim kepek ekmegi
1 has. Yumurta

Ogle n 12 30
1 kase cacik
1 tabak salata
3 parca firinlanmis baharatli tavuk gogsu
2 kasik bulgur pilavj

Aksam 19 00
2 kozlenmis biber 1 patlican
1 kase yogurtt
2 parca bitter cikolataa
Spor bugunn yok sadece 1 saat yuruyebildm

Ülkenin durumu hiç iyi değil bir sürü aile acı içinde bizlerde dualarimizi eksik etmeyelim kizlar dualarimiz edilen tüm dualara karışıp arş-ı âlâya yükselsin inşallah..

Merhaba canim biraz gec oldu ama aramiza hos geldin bisey yazamasamda kac gundur, menulerini okuyorm ve begeniyormm supersin boyyle devam afiyet olsun tatlimm

menü bildirimi
sabah
1haşlanmış yumurta
1salatalık
4çeri
1 k.k. peynir
1tutam maydanoz

öğle
1çay
1orta kahve
3/1 paket süt dilimi

akşam
3y.k. etli kuru
1dilim ekmek

1şeftali
1mürdüm eriği

su 2,5lt.

spor 50mekik

arkadaşlar eve yeni geldim, menümü yazıp hemen çıkacağım, çok yorgunum. geçmişi yarın okurum artık. hayırlı geceler

Bugünkü menüm:
08.45: bir dilim peynir, az zeytin yağlı domates, salatalık
12.00: 1 yeşil elma
16.00: 5 küçük sarma, 1 dilim börek, 1 kase kabak salatası( davetteydim, çeşit çeşit tatlı, pasta ve börek içerisinden ancak bu kadar hasarla çıkabildim:)
su: 2 lt
spor: 1 saat yürüyüş

duydum.. valla çok kötü hissediyorum kendimi ne yalan söyleyeyim elim birşeye gitmiyor diyetti forumdu onlara saygızlıkmış gibi geliyor günlerce oturup yas tutasım var.. allahım yardımcımız olsun çok zor zamanlar..

Günaydın kızlar, cumaya doğru yaklaşıyoruz var mı benimle yarın yoğurt günü yapacak?

Günaydın kızlar, cumaya doğru yaklaşıyoruz var mı benimle yarın yoğurt günü yapacak?
Günaydın canım. Benim baskülde hiç oynama yok patlatalim bi yoğurt günü bakalım ne olsun. Yani anlamiyorum yürüyüş yapıyorum. Dikkatli de besleniyorum niye gitmiyorlar. Burda takıldım valla

Günaydın canım. Benim baskülde hiç oynama yok patlatalim bi yoğurt günü bakalım ne olsun. Yani anlamiyorum yürüyüş yapıyorum. Dikkatli de besleniyorum niye gitmiyorlar. Burda takıldım valla
Metabolizma alisti galiba, soklamak mi lazim ki?
Benim ki de bir acayip, bu sabah sinirden tartilmadim bile yogurda bel bagladim, faydali olacagini ümit ediyorum.

Metabolizma alisti galiba, soklamak mi lazim ki?
Benim ki de bir acayip, bu sabah sinirden tartilmadim bile yogurda bel bagladim, faydali olacagini ümit ediyorum.
Olabilir canım. Biraz daha böyle devam edeyim de değişiklik olmazsa bi metabolizma uzmanına gitmeyi düşünüyorum

Olabilir canım. Biraz daha böyle devam edeyim de değişiklik olmazsa bi metabolizma uzmanına gitmeyi düşünüyorum
Tabi canim git, sana ona göre tavsiyelerde bulunur. O zaman anlastik degil mi, yarin yogurt günü? :)

Kizlar sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, suratimda bir ton sivilce, saclar desen o bicim... Kendi görüntümden korktum öcü gibi
kocan ne dedi geldim 25 yaşına hala ergen gibi sivilce çıkıyor arada ,sinir oluyorum bende . ödemden şişmiştir çok tuzlu felan mı yiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…