Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahlakımıza biraz çeki düzen verelim madem napalımmsenin için kolay olmiciiikk ama napalaımm

efkarlandım şimdi... hiç bana göre diiil...... +18 yazaydınız keşke :))

ders çalışıyom lan ben iki ara veriyim dedim burda takılı kaldım hücre hayatındayım ben

öffff bıktım senin derslerinden bitir çabuk....

betüşeeeeeeeeee benden geliyoreeeeeeeeeeeeee
btlbetul

hatunları görüyon mu ne kaaa zayıflar......... ahhh aaaahhhh olamadık şöyle ben bi zayıflasam var yaaaa .... neyysee :)))

ne demek efkarlıyım ben sana şarkı armağan ediciiim ve sen dinlemiyceksinnnnnnn

boylarımız yakınmış bende 159minik mankenler olcaz bizgeçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun özel değilse
Yok yok ozel degil apandisit ameliyati olmustum tabi o zaman 9 yasindaydim narkozlar serumlar derken kilo almaya basladim daha cocuktum bir de ameliyat sebebiyle erken adet olmaya basladim yani yasitlarimdan cok erken ergenlige girdim tabi kilo alimi da basladi e akil daha cocuk olunca kiloyu takmadim bu zamana kadar boyle oldu universiteye hazirlandigim icin de kendimi yemege vericegimi dusunuyorum o yuzden simdiden kendimi sinirlandirmaya calisiyorum ya kusura bakmayin yeni uye oldugum icin bu cevaplamalari falan beceremeyebilirim ben simdiden soyliyim hosgeldin diyen herkese hosbuldumm diyorumm

geçmiş olsun canım bayağı eskide kalmış ama ben geçmiş olsun diyim yinede, bende üniversiteye hazırlanıyorum 25 imdesen hangi bölümden ne için hazırlanıyosun

geçmiş olsun canım bayağı eskide kalmış ama ben geçmiş olsun diyim yinede, bende üniversiteye hazırlanıyorum 25 imdesen hangi bölümden ne için hazırlanıyosun
14 yasinda ikinci bir ameliyat daha oldum fakat o cok kilo almama sebep olmadi 4 5 kilo aldim ondan sonra Ben fizyoterapi dusunuyorum kismetse 4 yillik

Okullar acilana kadar rahat girerim de okullar acildiktan sonra aksamlari yatmadan once girerim mutlaka
canım belki bilmiyosundur ben söyleyim , akşamları yemek işini bitirince menülerimizi topluca yazıyoruz saatleriyle beraber , içtiğimiz suyu ve yapıyorsak sporumuzuda yazıyoruz, ve birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz

14 yasinda ikinci bir ameliyat daha oldum fakat o cok kilo almama sebep olmadi 4 5 kilo aldim ondan sonra Ben fizyoterapi dusunuyorum kismetse 4 yillik

ayyyy ne bu yahu ameliyat ameliyat... Çok geömiş olsun ben iğne olmaya korkuyorum Allah doktor eline düşürmesin Amin......

fizyoterapi ne ola ki Allah gönlüne göre versin....

dünkü menüm ;

sabah 2 yumurta
ara incir
öğlen tavuk
ara 2 incir
akşam 3-4 bardak ayran

sonra bir 3ü bir arada

Su 2 lt
Yeşil çay 2 bardak
Spor 45 mekik
40 bacak hareketi
asabi asabi fevri hareketlerle ev toparlama :))) hıncımı hunharca koltuk silerek evden çıkardım kalori yakmışımdır herhalde.... bütün evi süpürdüm sildim toz aldım her yeri cillop gibi yaptım.....

akşama çamalırlar katlanacak ütülenecek
ocak silinecek....
buz dolabının içini de temizlicem
arkadaş gelebilüüü de beni ekebilüü de..........

bende geçen seneye kadar okuyordum baktım artık kafa basmıyor bıraktım.......... tabe yaş 33 oolunca beyin hücreleri pert yani...

F
ayyyy ne bu yahu ameliyat ameliyat... Çok geömiş olsun ben iğne olmaya korkuyorum Allah doktor eline düşürmesin Amin......

fizyoterapi ne ola ki Allah gönlüne göre versin....
fizik tedavi ve rehabilitasyon bolumu iste hastanin kolu kirik olur alci cikarilir kolunun aktif hale gelmesi icin tedavi uygulanir bunu fizyoterapist yapiyor insallah Aman aman kimseyi dusurmesin valla ne cektigimi ben biliyorum bu yasimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…