metabolizman durmuş demek ki endokrinolojiye git canımGünaydın canım. Benim baskülde hiç oynama yokpatlatalim bi yoğurt günü bakalım ne olsun. Yani anlamiyorum yürüyüş yapıyorum. Dikkatli de besleniyorum niye gitmiyorlar. Burda takıldım valla
btlbetul napıyosun kız , kaç kilosun
moda giremezsin tabi ben sana yeni üyeler çağır grupta rekabet yok demedim mi şişko kuşşişkoyum ben rahat ol :) moda giremiyorum bir türlü... işler biraz stresli.... kendimi yemeye verdim....
Kizlar sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, suratimda bir ton sivilce, saclar desen o bicim... Kendi görüntümden korktum öcü gibi
hahhahahahahaha , ayhhh aklıma neler getiriyosun ya , seninkine neler geldiniye kızgece noldu tam olarak :)
moda giremezsin tabi ben sana yeni üyeler çağır grupta rekabet yok demedim mi şişko kuştakmamaya çalış işi , her şey geçiyor üzme canını sen , geçecek geçecek de içinden kötü bişey olunca dön arkanı git
hahhahahahahaha , ayhhh aklıma neler getiriyosun ya , seninkine neler geldiebruş bizi öldürecek
hahahahhaahhh aaahhh bizim geceler de kuş uçmuyor kervan geçmiyor :)))
Ben evden ciktigimda o uyuyordu, aksam der diyeceginikocan ne dedigeldim 25 yaşına hala ergen gibi sivilce çıkıyor arada ,sinir oluyorum bende . ödemden şişmiştir çok tuzlu felan mı yiyosun
Evet gülüm yogurda agirlik veriyorsun, yaninda hafif seyler tüketebilirsin.yoğurt günü nasıl oluyor canım , sadece yoğurt mu yeniyor bütün gün ?
niye kızgece noldu tam olarak :)
hahhahahahahaha , ayhhh aklıma neler getiriyosun ya , seninkine neler geldiebruş bizi öldürecek
Tövbeler olsun, giyabimda yaptiklari sakaya bakahhh aaahhh bizim geceler de kuş uçmuyor kervan geçmiyor :)))
sana bi koca lazım oda hemen lazımdöneceeeek yeriiim miii vaaaar şarkı olur bundan.... dön dön aynı yer püffff.... köprüden atcam kendimi zaten şişkoyum hızlıca ölürüm....
benim suçuuuuuuuuummm yokkkkk heppp o kız getiriyo aklıma kötü şeyleriBen evden ciktigimda o uyuyordu, aksam der diyecegini
Evet gülüm yogurda agirlik veriyorsun, yaninda hafif seyler tüketebilirsin.
Tövbeler olsun, giyabimda yaptiklari sakaya bak
Sende terbiyesizlige meyillisin, o kizcagiz sadece ipin ucunu gösteriyorbenim suçuuuuuuuuummm yokkkkk heppp o kız getiriyo aklıma kötü şeyleri
ahlakım biraz bozuk olabiluuuuuuuuSende terbiyesizlige meyillisin, o kizcagiz sadece ipin ucunu gösteriyor
Anlaştık canım. Yapalım bakalım. Yanında da vicdan çorbası yaparız. Oh misTabi canim git, sana ona göre tavsiyelerde bulunur. O zaman anlastik degil mi, yarin yogurt günü? :)
hoş geldin canım , 1 sayfada kurallarımız var onları kabul etmen ve ordaki formu doldurman gerekiyor , sonra bizimlesinHerkese merhaba araniza yeni katildimmm
bu arada gruptaki arkadaşlar daha çok akşam aktif oluyor sorun olmaz değil miHerkese merhaba araniza yeni katildimmm
o nasıl çorbaymış öyle , içine pul biberi felan mı basıyosunAnlaştık canım. Yapalım bakalım. Yanında da vicdan çorbası yaparız. Oh mis
Sen koptun tabi buralardan.o nasıl çorbaymış öyle , içine pul biberi felan mı basıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?