Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

F

fizik tedavi ve rehabilitasyon bolumu iste hastanin kolu kirik olur alci cikarilir kolunun aktif hale gelmesi icin tedavi uygulanir bunu fizyoterapist yapiyor insallah Aman aman kimseyi dusurmesin valla ne cektigimi ben biliyorum bu yasimda

ayyy doktorları sevmediğimi söylemişmiydim :) bütün gün hastane ortamı hiiiç çekilmez Allah ım düşürme yarabbim............

nerde ne okuyodun , bende diş hekimliği felan istiyorumda bakalım bi puan gelsin ona göre

açık öğretim tarihh okuyodum :))))) ben bu balık hafızamla teee göktürklerden başlayıp okuyamadım tabi... ben dün ne yediğimi zor hatırlarken milattan öncesi nasıl kalsın aklımda....... hadi bizi bırak yok bizans tarihi yok neydi derslerin adı bile aklımda kalmamış yani......... gerçi devam edeydim eyiydi...bir buçukuncu yıldaydım herkez koro halinde amaaaan bu yaştan sonra deyince hevesim kaçtı.....

ne varmış okumanın yaşı yok banada diyorlar da kimseyi takmıyorum valla , tarihe gelince dinlemeyi severimde o tarihler aklımda hiç kalmıyor ya ,

hahahaa , ben hayvan sevgisi büyük bir insanım , ruhsuz kadınn

su timsahı bile bakmış bir insan var karşında.... kedi köpek tavşan civciv tavuk horoz bıldırcın kanarya eve sığabilecek ne varsa bakmış bir insan var karşında.... hala 5 kuş ve bir balığım var ben mi ruhsuzum hıhhhh..........

beni düşürsün tabi doktor olarak olur ,doktor koca olur olur da olur yani

doktor koca iyi olur sana psikolog tercih sebebidir :)))

ne varmış okumanın yaşı yok banada diyorlar da kimseyi takmıyorum valla , tarihe gelince dinlemeyi severimde o tarihler aklımda hiç kalmıyor ya ,

25 yaşındayken iktisat okuyordum ben... senin yaşın daha güççük oku... sakın bırakma....

psikolog değilde psikiyatrist olur bak tedavi parasından kurtulurum sende ki hayvan sevgisi mi be almış hayvanları tıkmış eve , kuş desen yazık doğada uçmalı o hayvan, balık desen deniz okyanus varken küçücük akvaryuma tıkmış geçmiş karşıma hayvan seviyorum diyor köpek olsa dışarda gezdirirsin , bazı kedilerde dışarı uyum sağlayamıyor onada varım da diğerleri bana ters

Ooo hanimlar muhabbetiniz bol olsun :)) valla ben 60 lari bi goremicem heralde 72 de kaldmmm bi gıdım ilerlemiyooo
senin sürekli böyle diye hatırlıyorum o kadar yüzdün ettin yinede inemedin , senin metabolizman da bir sorun olmasın baktırmadıysan baktır canım , pek normal gelmedi bana

Merhaba canim biraz gec oldu ama aramiza hos geldin bisey yazamasamda kac gundur, menulerini okuyorm ve begeniyormm supersin boyyle devam afiyet olsun tatlimm
hoşbulduk efenim elimden geldiğince ayak uydurmaya çalışıyorum benim için başlarda epey zor oldu ama artık alışıyorum galiba:)

Kızım nikahta keramet vardır. Seversiniz zamanla birbirinizi

Ay çok heveslendim eve gideyim de temizlik yapayım. Hafta sonu da misafir var zaten. Püffff

hoşgeldin aramıza ne ameliyatı oldun bu arada canım

Kızım nikahta keramet vardır. Seversiniz zamanla birbirinizi

34 yaşında fabrikada çalışıyormuş... evlenceği kadını anasına seçtiriyor.... bu adamdan hayır gelmzez kimseye... bu evliliğin sonu boşanma :))) sonu belli olan yola girmem hiç.... ne sevcem beee elin adamını belediye sevsin onu piisss tiksinççç...

Ay çok heveslendim eve gideyim de temizlik yapayım. Hafta sonu da misafir var zaten. Püffff..........

temizlik eylenceli psikoterapi gibi bir şey niye sevmiyon ki... ben totoyu kaldırmayı başarabilirsem beni kimse tutamaz... ama toto büyük olunca işte :)))

bırak sen başkalarını yahuu bak daha dün eşimle konuştum okullarında görevli bir bayan 40 küsür yaşlarında tahminimce diyor 4 çocuğu varmış 4 ü de üniversite okuyormuş kadın ilkokul mezunuyken dışarından lise yi vermiş üni sınavına girmiş bugün barajı geçemeyen bir çok genç varken barajı geçmiş 2 yıllık ilahiyat kazanmış evet bu yaştan sonra bir işime yaramaz belki hocam ama içimde kalmıştı okuyamamıştım onu gerçekleştirdim demiş Allah için kafada çalışıyormuş kadında o yüzden de şekerim bakk okumanın yaşı maşı yok ileride belki yine fikrini değiştirirsin hmm

kızz ben seni evli sanıyordum evli değilmisin yanii

muhabbet kuşlarını sal dışarıya 2 günde kedi yer... onlar fazla uçabilen hayvancıklar değil.... üstelik hepsi ev üretimi doğada aç kalırlar... ayrıca emin ol herkezlerden kendimden iyi bakıyorum ben onlara hatta kafesleri hep açık onların bir odası var bee.... aman kardeşler ayrılmasın diye bir tane alacakken iki kardeşide aldım vaktiyle.... bazı insan evlatlarının bir odası yokken bence çok lüks yaşıyorlar :))) balıkçığım için haklısın ama sonuçta onuda akvaryumcudan kurtardım... tıklım tıkış akvaryumdan serin sulara geçti... geniş geniş volta atıyor :))

ben şuan iktisat okuyorum bitirdin mi sen

bitirdim şu an hiç bir şey okumuyorum.... gazete bile :) ama hala kalem defter silgi alıp duruyorum beynim gelişmemiş benim...

Ooo hanimlar muhabbetiniz bol olsun :)) valla ben 60 lari bi goremicem heralde 72 de kaldmmm bi gıdım ilerlemiyooo

amaaaan bende vazgeçtim 60 lar beni görsün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…