bırak sen başkalarını yahuu bak daha dün eşimle konuştum okullarında görevli bir bayan 40 küsür yaşlarında tahminimce diyor 4 çocuğu varmış 4 ü de üniversite okuyormuş kadın ilkokul mezunuyken dışarından lise yi vermiş üni sınavına girmiş bugün barajı geçemeyen bir çok genç varken barajı geçmiş 2 yıllık ilahiyat kazanmış evet bu yaştan sonra bir işime yaramaz belki hocam ama içimde kalmıştı okuyamamıştım onu gerçekleştirdim demiş Allah için kafada çalışıyormuş kadında o yüzden de şekerim bakk okumanın yaşı maşı yok ileride belki yine fikrini değiştirirsin hmm
Hosbuldum canim apandisit ameliyatihoşgeldin aramıza ne ameliyatı oldun bu arada canım
doktorum verdi midem hiçbişi almayınca düzelene kadar vitamin mineral takviyesi canım..
Kizlar sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, suratimda bir ton sivilce, aclar desen o bicim... Kendi görüntümden korktum öcü gibi
Herkese merhaba araniza yeni katildimmm
Ooo hanimlar muhabbetiniz bol olsun :)) valla ben 60 lari bi goremicem heralde 72 de kaldmmm bi gıdım ilerlemiyooo
Evet kuzum sabah bir kalktim ce eeee1 günde mi oldu kız bunlar
acaba yediğin bişeymi dokundu?
ben ayrıca hesaplıyorum ama tabiki önce sağlıklı yiyecek sonra kalori diyorum:)Gunluk kalori hesabi yapiyor musunuz?
Ben shealth gibi bisi adli uygulamadan hesapliyorum 1200 kkal hak taniyorum kendime ama bugun nedendir bilmem bir bosbogazlilik geldi resmen aksam yemegine kkal kalmadiben ayrıca hesaplıyorum ama tabiki önce sağlıklı yiyecek sonra kalori diyorum:)
Önceden 1400 lifesum uygulamasiyla, suan her seyden gina geldi :)Gunluk kalori hesabi yapiyor musunuz?
Ben iyice kalori manyagi oldum hesaplaya hesaplaya ama su hamburgerden bi turlu vazgecemiyorum o kadar kalorisini bilmeme ragmen tikanana kadar yerim yaniÖnceden 1400 lifesum uygulamasiyla, suan her seyden gina geldi :)
Yok zaten ben sok diyet istemiyorum yapmayi beceremem de zaten tek amacim kalici ve yavas kilo vermek
Evet kuzum sabah bir kalktim ce eeee
Hic bilmiyorum, öyle yanlis bir sey de yemedim ama... Hasta mi olacagim ki, üsüyorum?
Gunluk kalori hesabi yapiyor musunuz?
Ben iyice kalori manyagi oldum hesaplaya hesaplaya ama su hamburgerden bi turlu vazgecemiyorum o kadar kalorisini bilmeme ragmen tikanana kadar yerim yani
Cok dogru imkanim oldukca spor yapmaya calisiyorum
kalorisimnin yanı sıra yediklerinin yağ karbonhrat ve protein değerleride önemli tatlım .
Mesela şekersiz çikolata yapıyorlar ama yağ oranına bir bak ucmuşş
Aslında zamanla bunların farkına varıyorsun.
Bence kilo vermenin yanında sıkı bir vücut daha önemli tabi bunu kilona kafanı taktıktan sonra hatta hedeflediğin kilona geldiğinde görüntünle kafandaki kendinle uyusmadığında daha net anlıyorsun
Squat challenge yapiyorum yaklasik 10 gun sonra bitecek o zaman atarsam daha iyi olur belki fark cok olursa before after da yapabilirim
sevindim cnm
boydan yüzün görünmeyecek sekilde foto koyman mümkünmü bi görelim seni belki diyet değilde spora ihtiyacın
Ondan hangimiz isteyerek vazgeçiyoruz ki :) canım kendine bir hedef koy ve o hedefine ulaşınca hamburgerini ye. Hem bu seni motive eder :)Ben iyice kalori manyagi oldum hesaplaya hesaplaya ama su hamburgerden bi turlu vazgecemiyorum o kadar kalorisini bilmeme ragmen tikanana kadar yerim yani
Geçmiş olsun canım, salgın varmış şifayı kaptın herhalde. Şimdi iyi olmana sevindim, dikkat et kendine kuzum.
sevindim cnm
boydan yüzün görünmeyecek sekilde foto koyman mümkünmü bi görelim seni belki diyet değilde spora ihtiyacın vardır
olabilir kuzum .
Ben 2 gün önce üşütmüşüm malum havalar 2gündür bozdun
Dün önce cırcır oldum birde karın ağrısı falan önemsemedim öğleden sonra bir üşüme ve ateş bastı üstüne mide bulantısı tam bir facia oldum eşim geldi işten üst komsumdan corba aldı biraz çorba içip ilaç aldım 2 saat uyudum baktım terlemeye başlamışım bugünde vücut kırgınlığım kaldı birde halsizlik ama çok şükür iyiyim.
Demem oki hasta gibi hissediyorsan önlem al hemen kuzum
kilo verme dönemimde fatsecter isimli programı kullanıyordum
ama benim kalorim fazla olmuyordu cok nadir ucuyordum işte.
Şimdi öyle seylere heves falan kalmadı. E zaten kilo vermemede gerek kalmadı
ya ben diyetkolik ile diyet arkadaşım diye iki siteden bakıyorum ama diyetkolikte kaşık hesabı var ya o daha iyi oluyor ona göre de diyet arkadaşım da kaydediyorum. Ama kalori hesabını sağlıklı yiyeceklere göre değişiyor mesala balık, protein filan aldığım zamanlarda normale göre 200 300 kalori fazlalık tanıyorum kendime. Gerçi ben ekmek yemeyince günlük kalori ihtiyacımı doldurmama mümkün bile olmuyor::)Tatlıya pek aram yok ondan tuzluda sıkıntı yaşıyorum biraz; ama yaşının on yedi olması ve okulda olmanı göz önünde bulundur proteinini bizlere göre daha fazla al mesala zaten ideal diyette 1200 kaloridir altına inme bence bende 1000 1200 lerde kalmaya çalışıyorum.Ben shealth gibi bisi adli uygulamadan hesapliyorum 1200 kkal hak taniyorum kendime ama bugun nedendir bilmem bir bosbogazlilik geldi resmen aksam yemegine kkal kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?