Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok ben okurdum aslında bitirirdim de bazı sorunlar üst üste geldi.... ders çalışamadım sınıfta kaldım ben üzülünce insanlar öyle demeye başladı falan filan... hala hevesim var daha dün acaba gene girsem mi sınavlara diye bakınıyordum :))

Kizlar sabah kalktim yüzüm gözüm sismis, suratimda bir ton sivilce, aclar desen o bicim... Kendi görüntümden korktum öcü gibi

1 günde mi oldu kız bunlar

acaba yediğin bişeymi dokundu?

Herkese merhaba araniza yeni katildimmm

Tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin

İlk sayfayı okuyarak kabul etmişsin ancak tekrar aktarmak istiyorum .
Minumum 2 haftalık bir deneme sürecin olacak bu sürecte katılımın ve isteğin göz önünde bulundurularak listeye alınacaksın.
Ama deneme sürecinde oldugun süre içerisinde her akşam o güne ait menüyü paylaşıp cuma gğnleride kilo bildirimi yapman gerekmektedir.
Yaşın küçük olduğu için uyarmak durumundayım lütfen ilaç sok diyetler ve neydiği belli olmayan ürünlerden uzak dur olur mu ?

Ooo hanimlar muhabbetiniz bol olsun :)) valla ben 60 lari bi goremicem heralde 72 de kaldmmm bi gıdım ilerlemiyooo

kilon durduysa gidişatının dısında bir beslenme uygulayabilirsin

bir kaç günlük şoklama yap yerine gelir aynısını bende yasadım cnm

Yok zaten ben sok diyet istemiyorum yapmayi beceremem de zaten tek amacim kalici ve yavas kilo vermek

sevindim cnm

boydan yüzün görünmeyecek sekilde foto koyman mümkünmü bi görelim seni belki diyet değilde spora ihtiyacın vardır

Evet kuzum sabah bir kalktim ce eeee
Hic bilmiyorum, öyle yanlis bir sey de yemedim ama... Hasta mi olacagim ki, üsüyorum?

olabilir kuzum .

Ben 2 gün önce üşütmüşüm malum havalar 2gündür bozdun

Dün önce cırcır oldum birde karın ağrısı falan önemsemedim öğleden sonra bir üşüme ve ateş bastı üstüne mide bulantısı tam bir facia oldum eşim geldi işten üst komsumdan corba aldı biraz çorba içip ilaç aldım 2 saat uyudum baktım terlemeye başlamışım bugünde vücut kırgınlığım kaldı birde halsizlik ama çok şükür iyiyim.
Demem oki hasta gibi hissediyorsan önlem al hemen kuzum

Gunluk kalori hesabi yapiyor musunuz?

kilo verme dönemimde fatsecter isimli programı kullanıyordum
ama benim kalorim fazla olmuyordu cok nadir ucuyordum işte.
Şimdi öyle seylere heves falan kalmadı. E zaten kilo vermemede gerek kalmadı

Ben iyice kalori manyagi oldum hesaplaya hesaplaya ama su hamburgerden bi turlu vazgecemiyorum o kadar kalorisini bilmeme ragmen tikanana kadar yerim yani

kalorisimnin yanı sıra yediklerinin yağ karbonhrat ve protein değerleride önemli tatlım .

Mesela şekersiz çikolata yapıyorlar ama yağ oranına bir bak ucmuşş

Aslında zamanla bunların farkına varıyorsun.

Bence kilo vermenin yanında sıkı bir vücut daha önemli tabi bunu kilona kafanı taktıktan sonra hatta hedeflediğin kilona geldiğinde görüntünle kafandaki kendinle uyusmadığında daha net anlıyorsun

Cok dogru imkanim oldukca spor yapmaya calisiyorum

Ben iyice kalori manyagi oldum hesaplaya hesaplaya ama su hamburgerden bi turlu vazgecemiyorum o kadar kalorisini bilmeme ragmen tikanana kadar yerim yani
Ondan hangimiz isteyerek vazgeçiyoruz ki :) canım kendine bir hedef koy ve o hedefine ulaşınca hamburgerini ye. Hem bu seni motive eder :)

Geçmiş olsun canım, salgın varmış şifayı kaptın herhalde. Şimdi iyi olmana sevindim, dikkat et kendine kuzum.

Ben shealth gibi bisi adli uygulamadan hesapliyorum 1200 kkal hak taniyorum kendime ama bugun nedendir bilmem bir bosbogazlilik geldi resmen aksam yemegine kkal kalmadi
ya ben diyetkolik ile diyet arkadaşım diye iki siteden bakıyorum ama diyetkolikte kaşık hesabı var ya o daha iyi oluyor ona göre de diyet arkadaşım da kaydediyorum. Ama kalori hesabını sağlıklı yiyeceklere göre değişiyor mesala balık, protein filan aldığım zamanlarda normale göre 200 300 kalori fazlalık tanıyorum kendime. Gerçi ben ekmek yemeyince günlük kalori ihtiyacımı doldurmama mümkün bile olmuyor::)Tatlıya pek aram yok ondan tuzluda sıkıntı yaşıyorum biraz; ama yaşının on yedi olması ve okulda olmanı göz önünde bulundur proteinini bizlere göre daha fazla al mesala zaten ideal diyette 1200 kaloridir altına inme bence bende 1000 1200 lerde kalmaya çalışıyorum.

Dikkate aldiginiz icin hepinize tesekkur ederim zaten yagi genelde 50 gr i gecmemeye calisiyorum ortalama 30-40 gr oluyo ama karbonhidrati cok fazla kaciriyorum yani ne yesem karbonhidratliymis megersem yani bir de evde tek olmadigim icin bana ozel bisi de yapilmiyo benden 10 kilo az bir ablam var hayir hayir kiskanmiyorumkolay kolay kilo da veremem biraz da sabirsizim ama sabretcez bi sekilde

Iyi aksamlar kizlarr
Bugunku menum
11:00
1haslanmis yumurta
4zeytin
1kk.peynir
4ceri
1tutam maydanoz

16:30
3y.k.etli bamya
1dilim ekmek
1dilim kek
2kurabiye
1nescafe 3u1arada

Su
3lt.

Spor
50mekik
1saat yuruyus

Ehh bu kadar hamurisine yuklenince tabi insan aclik hissetmiyor o yuzden aksam birsey yiyip icme olmaz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…