Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah 8:30
bir tatlı kaşığı pekmez sulandırıldı
ara 11:30
bir simidin altı biri kadarı
öğle 13:00
1 kase hazır şehriye çorbası
7 8 kaşık çoban salata
1 dilim ekmek
7 8 tane biber kızartması
ara 14:30
orta şekerli türk kahvesi
ara 18:30
orta boy armut
akşam 19:30
7 kaşık taze fasulye
bir kase yoğurt

Spor yok, 2 litre su

ama sanki spor eritmiş gibi geldi bana yani ama üç kaçamak var diyebiliriz de ben çok acımasız olamıyorumki :)

senin sürekli böyle diye hatırlıyorum o kadar yüzdün ettin yinede inemedin , senin metabolizman da bir sorun olmasın baktırmadıysan baktır canım , pek normal gelmedi bana
Kesinlikle haklisin canim ya bi 4 5 ay ince kan testleri yaptirmistm azicik insulin direnci cikmisti. Bu metabilizma testi nasil yaptiriliyor?

canım bence 3 ü 1 aradaya kadar güzeldi de orada bozulmuş. krema çok kalorili ve sağlıksız bir ürün. en azından daha hafif yediğin bir gün tercih etsen daha iyi olurmuş. bu arada ben de kıymalı bamyaya bayılırım. yapayım bir ara

çok güzel olmuş canımyalnız hazır çorbalar sağlıksız oldukları gibi diyete uygun ürünler de değil bildiğim kadarıyla

Sabah(09.30)
Dogadan yesilcay
Kahvalti(11.00)
Bir simit
Labne peynir
Sekersiz cay
Ara(16.30)
Yarim simit
Bal
Sutas meyveli yogurt(cilekli)
Aksam(21.30)
1 tabak Sehriyeli bulgur pilavi
Yarim tabak Patates yemegi
3-4 yemek kasigiCoban salata
(23.00)
Dogadan yesil cay
Su: 2.5-3 lt
Spor: 185 squat

bugünkü menüm
09.00: 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 domates
12.00: 2 mürdüm eriği
15.00: sebzeli omlet, 1 kase zeytinyağlı kabak salatası
19.30: bir tabak yeşil fasulye, bir kaç kaşık zeytinyağlı yeşil salata
su: 2, 5 lt
spor: bir saat tempolu yürüyüş, bir saat de alışveriş merkezinde koşturmacalı gezinti:))
Not: demincek az sütlü kahve içtim

kız naptın yoksa sende benim gibi bugün simitçiden çıkamadın mı simit diyetteyken pek önerilmiyor şekercim ya susamlar falan filan ayça kaya cıss diyordu yani ben demiyom o diyo

çok beğendim gayet hafif olmuş ya birde kabak salatasını nasıl yapıyorsun kız canımı çektirdiniz hee kaç gündür görüyorum böyle kabak yemeğidir, salatasıdır yaani bende yapmak istiyorumm

Ben de bugun ogrendim 1 tanesi nasil 487 kkal olur ya bir daha tovbee mecbur kalmadikca yokk yemem
evet canım çeyrek simit bir dilim ekmeğe eşitmiş ondan dolayı kahvaltıda en fazla yarım simide izin veriyorlar. o da çok sık olmamalıymış. ben diyenlerin yalancısıyım

evet canım çeyrek simit bir dilim ekmeğe eşitmiş ondan dolayı kahvaltıda en fazla yarım simide izin veriyorlar. o da çok sık olmamalıymış. ben diyenlerin yalancısıyım
Dogrudur valla bilseydim 3 4 dilim ekmek yerdim bir de simit hic doyurmuyo yksa 1 tane yemezdim daha az yerdim ama tam tersi daha cok istahimi arttirdi

çok beğendim gayet hafif olmuş ya birde kabak salatasını nasıl yapıyorsun kız canımı çektirdiniz hee kaç gündür görüyorum böyle kabak yemeğidir, salatasıdır yaani bende yapmak istiyorumm
canım çok lezzetli ve doyurucu oluyor, tavsiye ederim. Şöyle ki: kabakları ve salatalıkları rendeliyorsun, suyunu sıkıyorsun(çok fazla sulanıyor), yoğurt ve azıcık da tuz ekleyip karıştırıyorsun. arzuya göre ceviz de katılabilir. çok yakışıyor. biraz zeytinyağı ekleyebilirsin, ben pek eklemiyorum. bir de taze nane falan da çok yakışıyor. seviyorsan sarımsak da güzel oluyor. bu kadarcık işte. afiyet olsun

Alllahhh ben sarımsaklı yoğurtlu yapmazmıyım bunu çok güzel bir salataya benziyorr yalnız ben kabağı hiç çiğden böyle yemedim ya nasıl olucak acaba çok merak ediyorumm çok açımm yaa şuan ölüyomm gidip yatayım en iyisi haydii iyi gecelerr arkidişlerrimm

kızlar bugün dr gittim daha iyiyim yarın yavaştan normal yemeğe başlayacağım yalnız neredeyse hiç bişey yiyemediğim halde fazla çıkıyorum tartıda. sinirlerim iyice bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…