ama sanki spor eritmiş gibi geldi bana yani ama üç kaçamak var diyebiliriz de ben çok acımasız olamıyorumki :)Iyi aksamlar kizlarr
Bugunku menum
11:00
1haslanmis yumurta
4zeytin
1kk.peynir
4ceri
1tutam maydanoz
16:30
3y.k.etli bamya
1dilim ekmek
1dilim kek
2kurabiye
1nescafe 3u1arada
Su
3lt.
Spor
50mekik
1saat yuruyus
Ehh bu kadar hamurisine yuklenince tabi insan aclik hissetmiyor o yuzden aksam birsey yiyip icme olmaz daha
Kesinlikle haklisin canim ya bi 4 5 ay ince kan testleri yaptirmistm azicik insulin direnci cikmisti. Bu metabilizma testi nasil yaptiriliyor?senin sürekli böyle diye hatırlıyorum o kadar yüzdün ettin yinede inemedin , senin metabolizman da bir sorun olmasın baktırmadıysan baktır canım , pek normal gelmedi bana
canım bence 3 ü 1 aradaya kadar güzeldi de orada bozulmuş. krema çok kalorili ve sağlıksız bir ürün. en azından daha hafif yediğin bir gün tercih etsen daha iyi olurmuş. bu arada ben de kıymalı bamyaya bayılırım. yapayım bir araIyi aksamlar kizlarr
Bugunku menum
11:00
1haslanmis yumurta
4zeytin
1kk.peynir
4ceri
1tutam maydanoz
16:30
3y.k.etli bamya
1dilim ekmek
1dilim kek
2kurabiye
1nescafe 3u1arada
Su
3lt.
Spor
50mekik
1saat yuruyus
Ehh bu kadar hamurisine yuklenince tabi insan aclik hissetmiyor o yuzden aksam birsey yiyip icme olmaz daha
çok güzel olmuş canımsabah 8:30
bir tatlı kaşığı pekmez sulandırıldı
ara 11:30
bir simidin altı biri kadarı
öğle 13:00
1 kase hazır şehriye çorbası
7 8 kaşık çoban salata
1 dilim ekmek
7 8 tane biber kızartması
ara 14:30
orta şekerli türk kahvesi
ara 18:30
orta boy armut
akşam 19:30
7 kaşık taze fasulye
bir kase yoğurt
Spor yok, 2 litre su
ol kız ol nolceekk gerçekler acıdırama sanki spor eritmiş gibi geldi bana yani ama üç kaçamak var diyebiliriz de ben çok acımasız olamıyorumki :)
kız naptın yoksa sende benim gibi bugün simitçiden çıkamadın mıSabah(09.30)
Dogadan yesilcay
Kahvalti(11.00)
Bir simit
Labne peynir
Sekersiz cay
Ara(16.30)
Yarim simit
Bal
Sutas meyveli yogurt(cilekli)
Aksam(21.30)
1 tabak Sehriyeli bulgur pilavi
Yarim tabak Patates yemegi
3-4 yemek kasigiCoban salata
(23.00)
Dogadan yesil cay
Su: 2.5-3 lt
Spor: 185 squat
çok beğendim gayet hafif olmuş ya birde kabak salatasını nasıl yapıyorsun kız canımı çektirdiniz hee kaç gündür görüyorum böyle kabak yemeğidir, salatasıdır yaani bende yapmak istiyorummbugünkü menüm
09.00: 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 domates
12.00: 2 mürdüm eriği
15.00: sebzeli omlet, 1 kase zeytinyağlı kabak salatası
19.30: bir tabak yeşil fasulye, bir kaç kaşık zeytinyağlı yeşil salata
su: 2, 5 lt
spor: bir saat tempolu yürüyüş, bir saat de alışveriş merkezinde koşturmacalı gezinti:))
Not: demincek az sütlü kahve içtim
kız sen ne şekersinnama sanki spor eritmiş gibi geldi bana yani ama üç kaçamak var diyebiliriz de ben çok acımasız olamıyorumki :)
Ben de bugun ogrendim 1 tanesi nasil 487 kkal olur ya bir daha tovbee mecbur kalmadikca yokk yememkız naptın yoksa sende benim gibi bugün simitçiden çıkamadın mısimit diyetteyken pek önerilmiyor şekercim ya susamlar falan filan ayça kaya cıss diyordu yani ben demiyom o diyo
bu ara benimde sıkıntım yapıştı kaldı 79 üzerime. metabolizmayı hızlandırmak için yapılması gerekenler diye bişi vardı. linki atayım belki işimize yararKesinlikle haklisin canim ya bi 4 5 ay ince kan testleri yaptirmistm azicik insulin direnci cikmisti. Bu metabilizma testi nasil yaptiriliyor?
evet canım çeyrek simit bir dilim ekmeğe eşitmiş ondan dolayı kahvaltıda en fazla yarım simide izin veriyorlar. o da çok sık olmamalıymış. ben diyenlerin yalancısıyımBen de bugun ogrendim 1 tanesi nasil 487 kkal olur ya bir daha tovbee mecbur kalmadikca yokk yemem
Dogrudur valla bilseydim 3 4 dilim ekmek yerdim bir de simit hic doyurmuyo yksa 1 tane yemezdim daha az yerdim ama tam tersi daha cok istahimi arttirdievet canım çeyrek simit bir dilim ekmeğe eşitmiş ondan dolayı kahvaltıda en fazla yarım simide izin veriyorlar. o da çok sık olmamalıymış. ben diyenlerin yalancısıyım
canım çok lezzetli ve doyurucu oluyor, tavsiye ederim. Şöyle ki: kabakları ve salatalıkları rendeliyorsun, suyunu sıkıyorsun(çok fazla sulanıyor), yoğurt ve azıcık da tuz ekleyip karıştırıyorsun. arzuya göre ceviz de katılabilir. çok yakışıyor. biraz zeytinyağı ekleyebilirsin, ben pek eklemiyorum. bir de taze nane falan da çok yakışıyor. seviyorsan sarımsak da güzel oluyor. bu kadarcık işte. afiyet olsunçok beğendim gayet hafif olmuş ya birde kabak salatasını nasıl yapıyorsun kız canımı çektirdiniz hee kaç gündür görüyorum böyle kabak yemeğidir, salatasıdır yaani bende yapmak istiyorumm
ayy evet ya insanın yedikçe yiyesi geliyor simidi. lezzetli kerataDogrudur valla bilseydim 3 4 dilim ekmek yerdim bir de simit hic doyurmuyo yksa 1 tane yemezdim daha az yerdim ama tam tersi daha cok istahimi arttirdi
Aynen ama annem cok israr etti iste firindan alalim sicak sicak diye kiramadim en son ne zaman yedigimi hatirlamiyorum zaten Allahtan cok sevmiyorumayy evet ya insanın yedikçe yiyesi geliyor simidi. lezzetli kerata
Alllahhh ben sarımsaklı yoğurtlu yapmazmıyım bunu çok güzel bir salataya benziyorr yalnız ben kabağı hiç çiğden böyle yemedim ya nasıl olucak acaba çok merak ediyorumm çok açımm yaa şuan ölüyommcanım çok lezzetli ve doyurucu oluyor, tavsiye ederim. Şöyle ki: kabakları ve salatalıkları rendeliyorsun, suyunu sıkıyorsun(çok fazla sulanıyor), yoğurt ve azıcık da tuz ekleyip karıştırıyorsun. arzuya göre ceviz de katılabilir. çok yakışıyor. biraz zeytinyağı ekleyebilirsin, ben pek eklemiyorum. bir de taze nane falan da çok yakışıyor. seviyorsan sarımsak da güzel oluyor. bu kadarcık işte. afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?