Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mümkün mü öyle inceltçek falan pöfff.... bu ani kilo kayıplarından sonra sarkmaları falan önler eyvallahta gerisi hikaye gibi geliyor bana.....

28 gün yeter diye bir kitap keşfettim....aynı bu hikayenin benzerini de içinde barınıdıryor bir al oku istersen... ben pazartesi uygulamaya başlıcam kısmetse....

Olan olmuş şimdi önümüze bakıp fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz. Geçmişe bir çizik atıp tertemiz bir sayfa açıyoruz :)

Aman be bütün şevkimi kırdın, almıyorum tamam.

aaa yazarı kimmiş canım hemen alıp okuyayım.

Olan olmuş şimdi önümüze bakıp fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz. Geçmişe bir çizik atıp tertemiz bir sayfa açıyoruz :)

evet cnm olan olmuş dahası olmasın deyip başlıyoruz ok:)

merve bilge atalay mı yazarı cnm şimdi baktım netten d&r da gösteriyo.

gruba hoş geldin canım , üzme canını brlkte veririz ,halt etmiş o teyze diyenler sensin teyze diyemedin mi

bence de korse senin neyine ammaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi senin göğüsler küçükmüşya onları büyük göstermk istiyosun ya öyle diyodun , ona uygun korse varsa alabilirsinküçük yapan varsa onuda bn alıyım

Hosbulduk cnm bnm o teyze diyenlere ben gostercem günlerini:) çok kararliyim kizlar sizlerinde desteğiyle vercem inş. Bu kiloları.

Kızlar selam nasılsınız bu hafta kilo bildiremedim Özür dilerim tartilamadim çünkü yalanciktan da yazmadım btlbetul canim yurda döndüm de sonrada üniversite kayıtları için antalyaya gitmek zorunda kaldım tekrardan okullu oldum hakkımda hayırlısı inşallah

Kız ben bunu abiyenin altına giymek için alacağım, hatlar daha düzgün gözüksün diye. Hani zayıflatıyorsa 1 taşla iki kuş vuracaktım aklımca ama o da olmadı :) zaten Betül hevesimi kursağımda bıraktı :)

şu fizik bende olsun nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Giy korseyi seninde olsun

slm canım , ne okulu okuyosun ,hangi ünde okuyosunnn,bende istiyoreeeeeeeeeee

Hayırlı olsun canım, ALLAH zihin açıklığı versin :) döndün mü yine aramıza?

merve bilge atalay https://instagram.com/mrvbilgeataly/ bak bu hatun....

evet cnm olan olmuş dahası olmasın deyip başlıyoruz ok:)

merve bilge atalay mı yazarı cnm şimdi baktım netten d&r da gösteriyo.

evet yaaa sen bulmuşsun bile.... iki buraya bakıyom sonra kalkıp iş yapıyom biraz geç cevap veriyorumm sorryyy...

bazı şeyler büyük güzeldir aaaaa...........du bakiim benimkiler napıyo :)

hadi hayırlı olsuuun :)

itinayla kursakta bırakılır. bende aldım da o kadar rahatsız edici ki....

ben nihayet malum günlere girebildim çok şükür........ milli oldum :))) şaka maka haftaya eksilerde olurum diye ümit ediyorum inşallah....

fyzanur canım afet yönetimi okuyacağım istanbul üniversitesinde acil Tıp teknikerliginin üst öğrenimi sayılıyor iki yıl daha okuyacağım inşallah antalyaya da diploma almaya gittim evrak isleriyle uğraştım darısı başına

sapık kadınnnnnn

çok güzel yapmışsın , hadi hayırlısıyla btir

E-brulim döndüm canım şükür çok yoruldum kosturmaktan inşallah canım zihin açıklığına ihtiyacım olacak inşallah biter
İnşallah gülüm, ben bitireceğine inanıyorum :)

Sağolasın çok başarılıydın :) neyse artık bir kaç saatlik idare edeceğim, maksat süper gözükmek :)

ben nihayet malum günlere girebildim çok şükür........ milli oldum :))) şaka maka haftaya eksilerde olurum diye ümit ediyorum inşallah....
Gözün aydın :) haftaya kilon düşer

sapık kadınnnnnn

çok güzel yapmışsın , hadi hayırlısıyla btir

ayy napiim seviyorum onlarııı :)))

düşer inşallaaah :)))

Kızlar sizlere bişey sorcam? ? Diyette olduğumu çevredemdekilere söylesem mi daha iyi soylemesem mi bilemedim? Bir arkadaşım söyleme ben hiç söylemedim dedi. Ye diye ısrar ederlerse de ayy çok tokum aman canım istemiyor falan diye bahane üret dedi sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…