Sanırım demek istediğin bu:
Eki Görüntüle 1630706 Eki Görüntüle 1630707
Böyle olacağını bilsem hiç düşünmeyeceğim :)
Ben yoğurt kürünü 1.5 hafta gece yatmadan uyguladım, o dönem çok rahat uyuyordum birde uykuya dalmam çok uzun sürmüyordu. Yoğurdun öyle faydalı bir etkisi de var :) ayrıca tartı 2 gün sonra -800 gr. göstermişti :)
Kızlar sizlere biraz bu kiloları alıp verme maceralarımı anlatayım. çok küçük yaşlarda kilo almaya başladım o kadar küçüktüm ki ilkokul 4 e falan gidiyordum. aldıkça aldım arkasından ergenlik derken sonra lise üniversite hazırlık sürekli dışarda fast food yiyecekler patates kızartmaları ekmek arası yiyecekler veee bir de bunlara gece geç saate kadar ders çalışıp acıktım diye yenen gece yemekleri eklenince oldum duba gibi(( kimse dur demedi yeme zararlı sonra çok pişman olursun demedi aman ye nolcak zayıflarsın sonra dediler ama olmadı tabii ben ekmek hastasıyımdır ekmek yemeden salata bile yiyemem malesef. sonrasında baktım böyle olmayacak diyet yapmaya karar verdim kendi kendime yaptım verdim sonra diyeti bıraktım tekrar aldım. en son 100 kilo olmuştum diyetisyene gitmeye karar verdim. gittimde nihayetinde ve yaklaşık 5-6 ay gibi bir süre sonunda 18 kilo kadar verdim. ama diyeti bıraktığım anda geri aldım hemde 106 kiloya kadar çıktım bel fıtığı- boyun fıtığı ve artık ayaklarım beni taşımamaya başladı 1 saat ayakta kalsam ağrılardan duramıyorum. kıyafet bulmak desen ayrı bir sorun. 28 yaşındayım ve bekarım ama insanların teyze modunda davranması ayrı bir durum.. vs vs... işte kızlar böyle uzayıp gidiyor bu hikayeler.. öncesinde yaptım istersem yine yaparım bunu biliyorum ama sizin gibi bir ekibe ihtiyacım var bunu da biliyorum artık..
Olan olmuş şimdi önümüze bakıp fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz. Geçmişe bir çizik atıp tertemiz bir sayfa açıyoruz :)Kızlar sizlere biraz bu kiloları alıp verme maceralarımı anlatayım. çok küçük yaşlarda kilo almaya başladım o kadar küçüktüm ki ilkokul 4 e falan gidiyordum. aldıkça aldım arkasından ergenlik derken sonra lise üniversite hazırlık sürekli dışarda fast food yiyecekler patates kızartmaları ekmek arası yiyecekler veee bir de bunlara gece geç saate kadar ders çalışıp acıktım diye yenen gece yemekleri eklenince oldum duba gibi(( kimse dur demedi yeme zararlı sonra çok pişman olursun demedi aman ye nolcak zayıflarsın sonra dediler ama olmadı tabii ben ekmek hastasıyımdır ekmek yemeden salata bile yiyemem malesef. sonrasında baktım böyle olmayacak diyet yapmaya karar verdim kendi kendime yaptım verdim sonra diyeti bıraktım tekrar aldım. en son 100 kilo olmuştum diyetisyene gitmeye karar verdim. gittimde nihayetinde ve yaklaşık 5-6 ay gibi bir süre sonunda 18 kilo kadar verdim. ama diyeti bıraktığım anda geri aldım hemde 106 kiloya kadar çıktım bel fıtığı- boyun fıtığı ve artık ayaklarım beni taşımamaya başladı 1 saat ayakta kalsam ağrılardan duramıyorum. kıyafet bulmak desen ayrı bir sorun. 28 yaşındayım ve bekarım ama insanların teyze modunda davranması ayrı bir durum.. vs vs... işte kızlar böyle uzayıp gidiyor bu hikayeler.. öncesinde yaptım istersem yine yaparım bunu biliyorum ama sizin gibi bir ekibe ihtiyacım var bunu da biliyorum artık..
Aman be bütün şevkimi kırdın, almıyorum tamam.mümkün mü öyle inceltçek falan pöfff.... bu ani kilo kayıplarından sonra sarkmaları falan önler eyvallahta gerisi hikaye gibi geliyor bana.....
28 gün yeter diye bir kitap keşfettim....aynı bu hikayenin benzerini de içinde barınıdıryor bir al oku istersen... ben pazartesi uygulamaya başlıcam kısmetse....
mümkün mü öyle inceltçek falan pöfff.... bu ani kilo kayıplarından sonra sarkmaları falan önler eyvallahta gerisi hikaye gibi geliyor bana.....
28 gün yeter diye bir kitap keşfettim....aynı bu hikayenin benzerini de içinde barınıdıryor bir al oku istersen... ben pazartesi uygulamaya başlıcam kısmetse....
Olan olmuş şimdi önümüze bakıp fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz. Geçmişe bir çizik atıp tertemiz bir sayfa açıyoruz :)
Aman be bütün şevkimi kırdın, almıyorum tamam.
merve bilge atalay mı yazarı cnm şimdi baktım netten d&r da gösteriyo.aaa yazarı kimmiş canım hemen alıp okuyayım.
gruba hoş geldin canım , üzme canını brlkte veririz ,Kızlar sizlere biraz bu kiloları alıp verme maceralarımı anlatayım. çok küçük yaşlarda kilo almaya başladım o kadar küçüktüm ki ilkokul 4 e falan gidiyordum. aldıkça aldım arkasından ergenlik derken sonra lise üniversite hazırlık sürekli dışarda fast food yiyecekler patates kızartmaları ekmek arası yiyecekler veee bir de bunlara gece geç saate kadar ders çalışıp acıktım diye yenen gece yemekleri eklenince oldum duba gibi(( kimse dur demedi yeme zararlı sonra çok pişman olursun demedi aman ye nolcak zayıflarsın sonra dediler ama olmadı tabii ben ekmek hastasıyımdır ekmek yemeden salata bile yiyemem malesef. sonrasında baktım böyle olmayacak diyet yapmaya karar verdim kendi kendime yaptım verdim sonra diyeti bıraktım tekrar aldım. en son 100 kilo olmuştum diyetisyene gitmeye karar verdim. gittimde nihayetinde ve yaklaşık 5-6 ay gibi bir süre sonunda 18 kilo kadar verdim. ama diyeti bıraktığım anda geri aldım hemde 106 kiloya kadar çıktım bel fıtığı- boyun fıtığı ve artık ayaklarım beni taşımamaya başladı 1 saat ayakta kalsam ağrılardan duramıyorum. kıyafet bulmak desen ayrı bir sorun. 28 yaşındayım ve bekarım ama insanların teyze modunda davranması ayrı bir durum.. vs vs... işte kızlar böyle uzayıp gidiyor bu hikayeler.. öncesinde yaptım istersem yine yaparım bunu biliyorum ama sizin gibi bir ekibe ihtiyacım var bunu da biliyorum artık..
bence de korse senin neyineOlan olmuş şimdi önümüze bakıp fazlalıklarımızdan kurtuluyoruz. Geçmişe bir çizik atıp tertemiz bir sayfa açıyoruz :)
Aman be bütün şevkimi kırdın, almıyorum tamam.
gruba hoş geldin canım , üzme canını brlkte veririz ,halt etmiş o teyze diyenler sensin teyze diyemedin mi
bence de korse senin neyineammaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi senin göğüsler küçükmüşya onları büyük göstermk istiyosun ya öyle diyodun , ona uygun korse varsa alabilirsin küçük yapan varsa onuda bn alıyım
şu fizik bende olsun nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1630590
Kızlar bu tip korseler hakkında ne düşünüyorsunuz? Zayıflatıyormuş ve vücut hatlarını zamanla forma sokuyormuş diyorlar... Sizin düşünceleriniz ne?
göstrceksin tabiHosbulduk cnm bnm o teyze diyenlere ben gostercem günlerini:) çok kararliyim kizlar sizlerinde desteğiyle vercem inş. Bu kiloları.
Kız ben bunu abiyenin altına giymek için alacağım, hatlar daha düzgün gözüksün diye. Hani zayıflatıyorsa 1 taşla iki kuş vuracaktım aklımca ama o da olmadı :) zaten Betül hevesimi kursağımda bıraktı :)gruba hoş geldin canım , üzme canını brlkte veririz ,halt etmiş o teyze diyenler sensin teyze diyemedin mi
bence de korse senin neyineammaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi senin göğüsler küçükmüşya onları büyük göstermk istiyosun ya öyle diyodun , ona uygun korse varsa alabilirsin küçük yapan varsa onuda bn alıyım
Giy korseyi seninde olsunşu fizik bende olsun nolur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm canım , ne okulu okuyosun ,hangi ünde okuyosunnn,bende istiyoreeeeeeeeeeeKızlar selam nasılsınız bu hafta kilo bildiremedim Özür dilerim tartilamadim çünkü yalanciktan da yazmadımbtlbetul canim yurda döndüm de sonrada üniversite kayıtları için antalyaya gitmek zorunda kaldım tekrardan okullu oldum hakkımda hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım, ALLAH zihin açıklığı versin :) döndün mü yine aramıza?Kızlar selam nasılsınız bu hafta kilo bildiremedim Özür dilerim tartilamadim çünkü yalanciktan da yazmadımbtlbetul canim yurda döndüm de sonrada üniversite kayıtları için antalyaya gitmek zorunda kaldım tekrardan okullu oldum hakkımda hayırlısı inşallah
aaa yazarı kimmiş canım hemen alıp okuyayım.
evet cnm olan olmuş dahası olmasın deyip başlıyoruz ok:)
merve bilge atalay mı yazarı cnm şimdi baktım netten d&r da gösteriyo.
gruba hoş geldin canım , üzme canını brlkte veririz ,halt etmiş o teyze diyenler sensin teyze diyemedin mi
Kızlar selam nasılsınız bu hafta kilo bildiremedim Özür dilerim tartilamadim çünkü yalanciktan da yazmadımbtlbetul canim yurda döndüm de sonrada üniversite kayıtları için antalyaya gitmek zorunda kaldım tekrardan okullu oldum hakkımda hayırlısı inşallah
Kız ben bunu abiyenin altına giymek için alacağım, hatlar daha düzgün gözüksün diye. Hani zayıflatıyorsa 1 taşla iki kuş vuracaktım aklımca ama o da olmadı :) zaten Betül hevesimi kursağımda bıraktı :)
Giy korseyi seninde olsun
sapık kadınnnnnnmerve bilge atalay https://instagram.com/mrvbilgeataly/ bak bu hatun....
evet yaaa sen bulmuşsun bile.... iki buraya bakıyom sonra kalkıp iş yapıyom biraz geç cevap veriyorumm sorryyy...
bazı şeyler büyük güzeldir aaaaa...........du bakiim benimkiler napıyo :)
hadi hayırlı olsuuun :)
itinayla kursakta bDırakılır. bende aldım da o kadar rahatsız edici ki....
çok güzel yapmışsın , hadi hayırlısıyla btirfyzanur canım afet yönetimi okuyacağım istanbul üniversitesinde acil Tıp teknikerliginin üst öğrenimi sayılıyor iki yıl daha okuyacağım inşallah antalyaya da diploma almaya gittim evrak isleriyle uğraştım darısı başına
İnşallah gülüm, ben bitireceğine inanıyorum :)E-brulim döndüm canım şükür çok yoruldum kosturmaktan inşallah canım zihin açıklığına ihtiyacım olacak inşallah biter
Sağolasın çok başarılıydın :) neyse artık bir kaç saatlik idare edeceğim, maksat süper gözükmek :)merve bilge atalay https://instagram.com/mrvbilgeataly/ bak bu hatun....
evet yaaa sen bulmuşsun bile.... iki buraya bakıyom sonra kalkıp iş yapıyom biraz geç cevap veriyorumm sorryyy...
bazı şeyler büyük güzeldir aaaaa...........du bakiim benimkiler napıyo :)
hadi hayırlı olsuuun :)
itinayla kursakta bırakılır. bende aldım da o kadar rahatsız edici ki....
Gözün aydın :) haftaya kilon düşerben nihayet malum günlere girebildim çok şükür........ milli oldum :))) şaka maka haftaya eksilerde olurum diye ümit ediyorum inşallah....
sapık kadınnnnnn
çok güzel yapmışsın , hadi hayırlısıyla btir
İnşallah gülüm, ben bitireceğine inanıyorum :)
Sağolasın çok başarılıydın :) neyse artık bir kaç saatlik idare edeceğim, maksat süper gözükmek :)
Gözün aydın :) haftaya kilon düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?