Kızlar sizlere bişey sorcam? ? Diyette olduğumu çevredemdekilere söylesem mi daha iyi soylemesem mi bilemedim? Bir arkadaşım söyleme ben hiç söylemedim dedi. Ye diye ısrar ederlerse de ayy çok tokum aman canım istemiyor falan diye bahane üret dedi sizce ne yapmalıyım?
korseyle olsa hiç çıkarmamKız ben bunu abiyenin altına giymek için alacağım, hatlar daha düzgün gözüksün diye. Hani zayıflatıyorsa 1 taşla iki kuş vuracaktım aklımca ama o da olmadı :) zaten Betül hevesimi kursağımda bıraktı :)
Giy korseyi seninde olsun
söyleme başka bahaneler bulKızlar sizlere bişey sorcam? ? Diyette olduğumu çevredemdekilere söylesem mi daha iyi soylemesem mi bilemedim? Bir arkadaşım söyleme ben hiç söylemedim dedi. Ye diye ısrar ederlerse de ayy çok tokum aman canım istemiyor falan diye bahane üret dedi sizce ne yapmalıyım?
Söyleme sakın :) bu sefer kasten ye bir şey olmaz halleri yaşıyorlar, zorla yedirmeler, sanki gıcıklığınaymış gibi en lezzetli yemekleri pişirmeler... Sen Betül'ün taktiğini uygulaKızlar sizlere bişey sorcam? ? Diyette olduğumu çevredemdekilere söylesem mi daha iyi soylemesem mi bilemedim? Bir arkadaşım söyleme ben hiç söylemedim dedi. Ye diye ısrar ederlerse de ayy çok tokum aman canım istemiyor falan diye bahane üret dedi sizce ne yapmalıyım?
Ayy kız ilahi çok güldüm ama çok ısrar edince ne yalan söyleyim ben pislesmek söyle dursun direk Çirkef e bağlıyorum:)) bencede en mantiklisi böyle demekki gizli sır aramızda:))söyleme en güzeli benim yöntem ısrar ettiklerinde midem ağrıyor yiyemicem şimdi dersin.... ya da yaaa bu gün çok yemişim midem bulandı artık daha da yiyemicem dersin zaten kiloluyuz yaa normal karşılıyorlar bunu heee tamam diyolar ısrarı kesiyolar.... buna rağmen ısrar edeni gördüm... o zaman pisleşiyorum valla :)))
Söyleme sakın :) bu sefer kasten ye bir şey olmaz halleri yaşıyorlar, zorla yedirmeler, sanki gıcıklığınaymış gibi en lezzetli yemekleri pişirmeler... Sen Betül'ün taktiğini uygulayada daha yeni yedim tokum da diyebilirsin.
Söyleme sakın :) bu sefer kasten ye bir şey olmaz halleri yaşıyorlar, zorla yedirmeler, sanki gıcıklığınaymış gibi en lezzetli yemekleri pişirmeler... Sen Betül'ün taktiğini uygulayada daha yeni yedim tokum da diyebilirsin.
Ayy kız ilahi çok güldüm ama çok ısrar edince ne yalan söyleyim ben pislesmek söyle dursun direk Çirkef e bağlıyorum:)) bencede en mantiklisi böyle demekki gizli sır aramızda:))
Tamam cnm bahane bulurum ya onca yıl yemek için bulduğum bahanelerden sonra yememek için çok rahat bulurum:) ayy çok tokum. Bugün çok yedim midemde yer kalmadı inanki. Ayy o mideme dokunuyor. Ben tatlı sevmem. Istahim kaçtı. Falan filan işte:)
Haklısınız bak kasten yedirmeye çalışıyorlar ya hele de bir verdiğiniz kilolar dışardan farkedilmeye başladı mı ayy çok zayiflamissin yeter artık daha verme falan diye başlıyorlar.
sevmezsen sevme hatrım için yiyceksin bak ellerimle yaptım modelleri nolcakmesela bayram geliyor yalan 1: şerbetli tatlıları hiç sevmem.... hemen karşı atak gelir : ee bu kiloları nasıl aldın o zaman... kapak 1 : ben çukulata çok yerim, bir de çok hareketsizim işim gereği.....
benim de çöksün bana da desinlerbunu da duydum bunu da :))) yüzün çöktü bak daha verme.... :) gene duycaz bunları.....
yaa insanlar öyle gıcık ki.... her arkadaş toplantısında konu benim kilolarım... olur mu yani 10 kişi toplaşmışız bir insanı ağzınıza doluyosunuz. sözle iyi niyetli laflar ama çok rencide oluyorum ve bunu da açık açık söyledim. işte beş kilo versen de bilmem ne de... sonra bir gün diyetisyene başladım bu beş kilo versen diyen dallama yahu senin fazla kilon mu var dedi....... beni caydırmaya çalıştı... aaa aaaaaaa o yüzden tövbeler olsun. sırf rejim konusunda da değil başınıza iyi bir şey gelince de kendinize saklayın paylaşmayın çok yaymayın.... insanlar acayip.... başarın çatlasınlar :)))
sevmezsen sevme hatrım için yiyceksin bak ellerimle yaptım modelleri nolcak
niye öyle insanlarla arkadaş oluyosun kiyaa insanlar öyle gıcık ki.... her arkadaş toplantısında konu benim kilolarım... olur mu yani 10 kişi toplaşmışız bir insanı ağzınıza doluyosunuz. sözle iyi niyetli laflar ama çok rencide oluyorum ve bunu da açık açık söyledim. işte beş kilo versen de bilmem ne de... sonra bir gün diyetisyene başladım bu beş kilo versen diyen dallama yahu senin fazla kilon mu var dedi....... beni caydırmaya çalıştı... aaa aaaaaaa o yüzden tövbeler olsun. sırf rejim konusunda da değil başınıza iyi bir şey gelince de kendinize saklayın paylaşmayın çok yaymayın.... insanlar acayip.... başarın çatlasınlar :)))
ben kalp kıramam kiordan sonra pisleşebilirsin.... serbest bacım :)))
niye öyle insanlarla arkadaş oluyosun ki
ben kalp kıramam ki
ozaman ayrı her insanın kötü bir huyu var işte hele benim dolu ammaaaaaaaaaa iyi insanlarız bizi terk etmeyinnnnyaaa aslında ben zayıf olsam onlar iyi insanlar :) bu huyları dışın da hakkaten iyiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?