Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyse canım sabah kalktım kadınlar kulubünü ve sizi buldum nette derken oraya da bakayım buraya da vakit geçti ben gidip kahvaltımı yapayım. sonra gelirim yine. Size kilo alma-verme hikayelerimi de anlatırım. sizin tavsiyelerinizi de alırım. daha ayrıntılı tanışırız. sanırım pazar olduğu için diğer arkadaşlar ortalıkta görünmüyorlar. onlarda gelmiş olur.

Hadi hayırlı olsun canım :) seni baya azimli gördüm, inşallah bu azmini hiç kaybetmezsin ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. Motivasyonunu yüksek tutarsan bunu başaracağına da eminim :)

Topiğimiz haftasonları biraz durgun olur, herkes iş güç peşinde. Her akşam günlük menülerimizi paylaşıp, diğer paylaşan arkadaşların menülerini yorumluyoruz.
Topiğimiz sadece diyet mevzularını barındırmıyor, zamanla bir aile gibi olduğumuz için her şeyimizi paylaşıyoruz :)

Sende tekrar bu kocaman ailemize hoşgeldin canım :*

Afiyet olsun canım, görüşmek üzere.

Kızlar bu tip korseler hakkında ne düşünüyorsunuz? Zayıflatıyormuş ve vücut hatlarını zamanla forma sokuyormuş diyorlar... Sizin düşünceleriniz ne?

Kötü olmuş :/ sana bir şey olmadı ya

kötüye bişi olmazmış :))) hala toplamadım azzz sonra mister masıl ve ben bütün evi cillop gibi yapiciğiz :))

vaaayyy -500 he süpeer....

hoşgediiiiin hadi bakalım bismillah de başla .................

Eki Görüntüle 1630590

Kızlar bu tip korseler hakkında ne düşünüyorsunuz? Zayıflatıyormuş ve vücut hatlarını zamanla forma sokuyormuş diyorlar... Sizin düşünceleriniz ne?

saçmaaa içinde nefes bile alamıyorsun kan dolaşımın engelleniyor.... bunlarla zayıflansa herkez bundan kullanırdı emin ol... organları sıkıştırmak iyi fikir değil.... haaa doğum sonrası bel korsesi faydalı oluyor eskiden kuşakla sıkı sıkı sararlarmış onu anlarım ama kilo vermek için etkisiz....

yalnız pantenin selülit önleyici masaj çoırapları varmış pahalı ama o bana çok mantıklı geldi gerçi bende selülit yok gaymak gibi hatunum ama zayıflarsam şayet sarkmalar olabilir... o zaman lazım olabilir....

kötüye bişi olmazmış :))) hala toplamadım azzz sonra mister masıl ve ben bütün evi cillop gibi yapiciğiz :))

Kolay gelsin :)

Bu tarz şeyleri giyince sıkıştırdığı için daha az yiyorsun, belki tek numarası budur... Peki anladım teşekkürler :)

kızlar grubumuzun belli şartları olsa fena mı olur

1 - sabah kalkınca ılık limonlu su içilcek
2 - günlük en az 2lt su -- bunu zaten yapıyoruz ---
3 - en az 2 bardak yeşil çay -- bunu da zaten yapıyoruz ---
4 - haftada en az 2 gün 40 dakkadan az olmayacak yürüyüş
5 - haftanın en az beş günü günlük en az 10 mekik 10 bel hareketi

hııı bunları yapabiliriz gibi geliyor bana ne dersiniz... var mısınız?

limonlu suyu bu kitapta okudum açıkçası... daha önce elli binkere duyup kale almadığım bir şeydi ikinci günüm ve faydasını görüyorum tavsiye ediyorum deneyin lütfen..... benim gibi o mu kurtarcak beni demeyin :)

Penti olmasın o?
O tarz çoraplar vücudun her yerini toparlıyor ve daha güzel bir görüntü elde ediliyor.

Kızlarımızı ikna etmek için faydalarını da söylesen? :)
Sabah içilen limonlu ılık su bağırsak hareketlerini düzene sokuyor.

anlat anlaaat.......... hadi bekliyoruuz.........

wc problemim hep vardır takviyesiz yani yürüyüşsüz , form çaysız , işte ne bileyim kürler olmayınca imkanı yok gitmiyorlar terketmiyorlar beni....

öncelikle sabah içilmesinin sebebi sen midene bir şey atmadan midende sindrim bir şeysileri devreye giriyormuş... iki gündür hele dün olusa ne form çayı içtim ne yerimden kalktım.... bütün gün mööö gibi oturdum.... ona rağmen iyiydi bu günde etkisini gördüm... zaten afedersiniz o olayı çözsek bizde kilo mu kalır....

bunu bu kadar açmaya gerek yoktu ama ebru zorladı beni :))) sorryy....

süpür sil bitti bir de toz aldık mı tamamdır..... ooooo öğle yemeği saati gelmiş yehhuu....... yeşil çayımı da demledim.....

Sen yine üstü kapalı anlatmışsın :) bu gayet doğal bir şey. Ben artık açıkça kronik kabız olduğumu söyleyebiliyorum. Burada ayıp olmadığını öğrendim :)

Tekrar teşekkürler canım bnm:)

Afiyet olsun canım, görüşmek üzere.

yaptım ve hatta üzerine bir market turu yaptım geldim:)

Eki Görüntüle 1630590

kızlar bu tip değil ama normal karın toparlayıcı korseler çok dar olmamak şartıyla çünkü onlarında bedenleri var mesela ben 106 kiloyla 38 bedeni giyersem işkence olur. zayıflatmıyor ama derleyip toparlıyor vücudu simit oluşumunu önlüyor:)

hoşbulduk cnm başladım gitti

kızlar ben daha önce diyetisyene gitmiştim diyetisyen demişti hergün sabah kalkınca oda sıcaklığında bir bardak suya yarım limonun suyunu sıkıp iç demişti limonun yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış

Canım yoğurt kürü yapıyorsun galiba, bildiğim kadarıyla onu akşam yatmadan yarım saat önce yemek gerekiyor?
Menün, sporun güzel olmuş, beğendim :)
Evet yatmadan once yapilmasi gerekiyo fakat ben aksam yemeginden sonra bisi yemek istemiyorum gec yedigim icin zaten devamli yapmiyorum karnim acikmisti yararli ne yaparim diye dusunurken bunu buldum ara sira yapiyorum tok tutmasi icin

hadi bakalım salı gününe de bir dizi buldum.....Bir Deniz Hikayesi gerçi şu küçük veledi biraz ukala buluyorum ama yine de tatlı eşek sıpası :)

Sanırım demek istediğin bu:

Böyle olacağını bilsem hiç düşünmeyeceğim :)

Evet yatmadan once yapilmasi gerekiyo fakat ben aksam yemeginden sonra bisi yemek istemiyorum gec yedigim icin zaten devamli yapmiyorum karnim acikmisti yararli ne yaparim diye dusunurken bunu buldum ara sira yapiyorum tok tutmasi icin
Ben yoğurt kürünü 1.5 hafta gece yatmadan uyguladım, o dönem çok rahat uyuyordum birde uykuya dalmam çok uzun sürmüyordu. Yoğurdun öyle faydalı bir etkisi de var :) ayrıca tartı 2 gün sonra -800 gr. göstermişti :)

Kızlar sizlere biraz bu kiloları alıp verme maceralarımı anlatayım. çok küçük yaşlarda kilo almaya başladım o kadar küçüktüm ki ilkokul 4 e falan gidiyordum. aldıkça aldım arkasından ergenlik derken sonra lise üniversite hazırlık sürekli dışarda fast food yiyecekler patates kızartmaları ekmek arası yiyecekler veee bir de bunlara gece geç saate kadar ders çalışıp acıktım diye yenen gece yemekleri eklenince oldum duba gibi(( kimse dur demedi yeme zararlı sonra çok pişman olursun demedi aman ye nolcak zayıflarsın sonra dediler ama olmadı tabii ben ekmek hastasıyımdır ekmek yemeden salata bile yiyemem malesef. sonrasında baktım böyle olmayacak diyet yapmaya karar verdim kendi kendime yaptım verdim sonra diyeti bıraktım tekrar aldım. en son 100 kilo olmuştum diyetisyene gitmeye karar verdim. gittimde nihayetinde ve yaklaşık 5-6 ay gibi bir süre sonunda 18 kilo kadar verdim. ama diyeti bıraktığım anda geri aldım hemde 106 kiloya kadar çıktım bel fıtığı- boyun fıtığı ve artık ayaklarım beni taşımamaya başladı 1 saat ayakta kalsam ağrılardan duramıyorum. kıyafet bulmak desen ayrı bir sorun. 28 yaşındayım ve bekarım ama insanların teyze modunda davranması ayrı bir durum.. vs vs... işte kızlar böyle uzayıp gidiyor bu hikayeler.. öncesinde yaptım istersem yine yaparım bunu biliyorum ama sizin gibi bir ekibe ihtiyacım var bunu da biliyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…