- 13 Eylül 2015
- 74
- 138
- 8
- 38
Hadi hayırlı olsun canım :) seni baya azimli gördüm, inşallah bu azmini hiç kaybetmezsin ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. Motivasyonunu yüksek tutarsan bunu başaracağına da eminim :)4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yenibirben2016
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.67
Kilonuz: 106
Hedef kilonuz : önce 85--- sonra 75
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek yeme, abur cubur ve ekmek yemekten.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Saymakla bitmez ama en önemlisi sağlık tabi ama her bayan gibi +güzellik görünüş:)
Afiyet olsun canım, görüşmek üzere.Neyse canım sabah kalktım kadınlar kulubünü ve sizi buldum nette derken oraya da bakayım buraya da vakit geçti ben gidip kahvaltımı yapayım. sonra gelirim yine. Size kilo alma-verme hikayelerimi de anlatırım. sizin tavsiyelerinizi de alırım. daha ayrıntılı tanışırız. sanırım pazar olduğu için diğer arkadaşlar ortalıkta görünmüyorlar. onlarda gelmiş olur.
Kötü olmuş :/ sana bir şey olmadı ya
Dünkü menüm
Kızlar dün annemler tatilden döndüler o yüzden hiç vaktim olmadı. Sabah yemekle uğraştım sonra alışveriş sonrada temizlik. Bugünde çamaşırlarımla ilgileneceğim.
Sabah, öğlen:
Vaktim yoktu, telaşeden acıkmadım da.
Ara 15:00
2 tane saklıköy sütlü kremalı
(Ilk kaçamağım)
1 bardak süt
Akşam 18:30
1 biber dolması yoğurtlu
3 yk mantarlı et sote
3 yk patates püresi
Salata
Su: hiç dikkat etmemişim
Spor: akşam yemeğine anca oturdum ondan önce hep ayakta koşturdum işlere.
Kilom: -500 gr.
Kızlar öncelikle herkese Günaydın diyor ve hayırlı mutlu pazarlar diliyorum. Grubunuzu biraz takip ettim ilk sayfada şartlar falan var onlara baktım biraz. Eğerki kabul ederseniz bende sizin takıma katılıp yıllardır başıma bela olan şu kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Artık şuna inanıyorum ki diyet yapmak gerçekten bir ekip işi yani sizinle birlikte sizin dilinizden konuşan aynı sorunları paylaştığınız birilerinin olması gerekiyor sürekli olarak devam edebilmek için. cevabınızı bekliyorum:)
Eki Görüntüle 1630590
Kızlar bu tip korseler hakkında ne düşünüyorsunuz? Zayıflatıyormuş ve vücut hatlarını zamanla forma sokuyormuş diyorlar... Sizin düşünceleriniz ne?
Kolay gelsin :)kötüye bişi olmazmış :))) hala toplamadım azzz sonra mister masıl ve ben bütün evi cillop gibi yapiciğiz :))
vaaayyy -500 he süpeer....
hoşgediiiiin hadi bakalım bismillah de başla .................
Bu tarz şeyleri giyince sıkıştırdığı için daha az yiyorsun, belki tek numarası budur... Peki anladım teşekkürler :)saçmaaa içinde nefes bile alamıyorsun kan dolaşımın engelleniyor.... bunlarla zayıflansa herkez bundan kullanırdı emin ol... organları sıkıştırmak iyi fikir değil.... haaa doğum sonrası bel korsesi faydalı oluyor eskiden kuşakla sıkı sıkı sararlarmış onu anlarım ama kilo vermek için etkisiz....
Penti olmasın o?yalnız pantenin selülit önleyici masaj çoırapları varmış pahalı ama o bana çok mantıklı geldi gerçi bende selülit yok gaymak gibi hatunum ama zayıflarsam şayet sarkmalar olabilir... o zaman lazım olabilir....
Kızlarımızı ikna etmek için faydalarını da söylesen? :)kızlar grubumuzun belli şartları olsa fena mı olur
1 - sabah kalkınca ılık limonlu su içilcek
2 - günlük en az 2lt su -- bunu zaten yapıyoruz ---
3 - en az 2 bardak yeşil çay -- bunu da zaten yapıyoruz ---
4 - haftada en az 2 gün 40 dakkadan az olmayacak yürüyüş
5 - haftanın en az beş günü günlük en az 10 mekik 10 bel hareketi
hııı bunları yapabiliriz gibi geliyor bana ne dersiniz... var mısınız?
limonlu suyu bu kitapta okudum açıkçası... daha önce elli binkere duyup kale almadığım bir şeydi ikinci günüm ve faydasını görüyorum tavsiye ediyorum deneyin lütfen..... benim gibi o mu kurtarcak beni demeyin :)
Neyse canım sabah kalktım kadınlar kulubünü ve sizi buldum nette derken oraya da bakayım buraya da vakit geçti ben gidip kahvaltımı yapayım. sonra gelirim yine. Size kilo alma-verme hikayelerimi de anlatırım. sizin tavsiyelerinizi de alırım. daha ayrıntılı tanışırız. sanırım pazar olduğu için diğer arkadaşlar ortalıkta görünmüyorlar. onlarda gelmiş olur.
Penti olmasın o?
O tarz çoraplar vücudun her yerini toparlıyor ve daha güzel bir görüntü elde ediliyor.
Kızlarımızı ikna etmek için faydalarını da söylesen? :)
Sabah içilen limonlu ılık su bağırsak hareketlerini düzene sokuyor.
Sen yine üstü kapalı anlatmışsın :) bu gayet doğal bir şey. Ben artık açıkça kronik kabız olduğumu söyleyebiliyorum. Burada ayıp olmadığını öğrendim :)anlat anlaaat.......... hadi bekliyoruuz.........
wc problemim hep vardır takviyesiz yani yürüyüşsüz , form çaysız , işte ne bileyim kürler olmayınca imkanı yok gitmiyorlar terketmiyorlar beni....
öncelikle sabah içilmesinin sebebi sen midene bir şey atmadan midende sindrim bir şeysileri devreye giriyormuş... iki gündür hele dün olusa ne form çayı içtim ne yerimden kalktım.... bütün gün mööö gibi oturdum.... ona rağmen iyiydi bu günde etkisini gördüm... zaten afedersiniz o olayı çözsek bizde kilo mu kalır....
bunu bu kadar açmaya gerek yoktu ama ebru zorladı beni :))) sorryy....
Hadi hayırlı olsun canım :) seni baya azimli gördüm, inşallah bu azmini hiç kaybetmezsin ve en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun. Motivasyonunu yüksek tutarsan bunu başaracağına da eminim :)
Topiğimiz haftasonları biraz durgun olur, herkes iş güç peşinde. Her akşam günlük menülerimizi paylaşıp, diğer paylaşan arkadaşların menülerini yorumluyoruz.
Topiğimiz sadece diyet mevzularını barındırmıyor, zamanla bir aile gibi olduğumuz için her şeyimizi paylaşıyoruz :)
Sende tekrar bu kocaman ailemize hoşgeldin canım :*
Afiyet olsun canım, görüşmek üzere.
kızlar bu tip değil ama normal karın toparlayıcı korseler çok dar olmamak şartıyla çünkü onlarında bedenleri var mesela ben 106 kiloyla 38 bedeni giyersem işkence olur. zayıflatmıyor ama derleyip toparlıyor vücudu simit oluşumunu önlüyor:)Eki Görüntüle 1630590
Kızlar bu tip korseler hakkında ne düşünüyorsunuz? Zayıflatıyormuş ve vücut hatlarını zamanla forma sokuyormuş diyorlar... Sizin düşünceleriniz ne?
hoşbulduk cnm başladım gittikötüye bişi olmazmış :))) hala toplamadım azzz sonra mister masıl ve ben bütün evi cillop gibi yapiciğiz :))
vaaayyy -500 he süpeer....
hoşgediiiiin hadi bakalım bismillah de başla .................
kızlar grubumuzun belli şartları olsa fena mı olur
1 - sabah kalkınca ılık limonlu su içilcek
2 - günlük en az 2lt su -- bunu zaten yapıyoruz ---
3 - en az 2 bardak yeşil çay -- bunu da zaten yapıyoruz ---
4 - haftada en az 2 gün 40 dakkadan az olmayacak yürüyüş
5 - haftanın en az beş günü günlük en az 10 mekik 10 bel hareketi
hııı bunları yapabiliriz gibi geliyor bana ne dersiniz... var mısınız?
limonlu suyu bu kitapta okudum açıkçası... daha önce elli binkere duyup kale almadığım bir şeydi ikinci günüm ve faydasını görüyorum tavsiye ediyorum deneyin lütfen..... benim gibi o mu kurtarcak beni demeyin :)
Evet yatmadan once yapilmasi gerekiyo fakat ben aksam yemeginden sonra bisi yemek istemiyorum gec yedigim icin zaten devamli yapmiyorum karnim acikmisti yararli ne yaparim diye dusunurken bunu buldum ara sira yapiyorum tok tutmasi icinCanım yoğurt kürü yapıyorsun galiba, bildiğim kadarıyla onu akşam yatmadan yarım saat önce yemek gerekiyor?
Menün, sporun güzel olmuş, beğendim :)
Sanırım demek istediğin bu:Tekrar teşekkürler canım bnm:)
yaptım ve hatta üzerine bir market turu yaptım geldim:)
kızlar bu tip değil ama normal karın toparlayıcı korseler çok dar olmamak şartıyla çünkü onlarında bedenleri var mesela ben 106 kiloyla 38 bedeni giyersem işkence olur. zayıflatmıyor ama derleyip toparlıyor vücudu simit oluşumunu önlüyor:)
hoşbulduk cnm başladım gitti
kızlar ben daha önce diyetisyene gitmiştim diyetisyen demişti hergün sabah kalkınca oda sıcaklığında bir bardak suya yarım limonun suyunu sıkıp iç demişti limonun yağ yakımını hızlandırdığı bilimsel olarak kanıtlanmış
Ben yoğurt kürünü 1.5 hafta gece yatmadan uyguladım, o dönem çok rahat uyuyordum birde uykuya dalmam çok uzun sürmüyordu. Yoğurdun öyle faydalı bir etkisi de var :) ayrıca tartı 2 gün sonra -800 gr. göstermişti :)Evet yatmadan once yapilmasi gerekiyo fakat ben aksam yemeginden sonra bisi yemek istemiyorum gec yedigim icin zaten devamli yapmiyorum karnim acikmisti yararli ne yaparim diye dusunurken bunu buldum ara sira yapiyorum tok tutmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?