Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aferin çabuk kaptın :)))

Eee sen zayıflasan konuşacak konuları kalmaz o yüzden caydırmaya çalışıyor pis hainler :) başar canım başar, ortadan ikiye ayrılsınlar :)

Haklısınız bak kasten yedirmeye çalışıyorlar ya hele de bir verdiğiniz kilolar dışardan farkedilmeye başladı mı ayy çok zayiflamissin yeter artık daha verme falan diye başlıyorlar.
Fesat hepsi, çekemiyorlar... Öyle dost olmaz olsun.

benim de çöksün bana da desinler
Kuzum sende diyet ters tepiyor :))) sen yemeyince kilo alıyorsun

Kızlar bende sorular bitmez yahu. akşam yemeklerini saat kaç gibi yiyorsunuz genelde? birde herkes ev hanımı/kızı mı yani herkes evdemi hergün? evde ve dışarda diyet şartları değişiyor genelde biliyorsunuz ki? ben doktora yapıyorum 5 gün üniversiteye gidiyorum akşam da çoğu zaman geç geliyorum. genel olarak çoğu zaman 3 öğünde de dışarda yiyorum anlıycanız. bu konuda biraz tavsiye alsam sizden dışarda neler yiyebilirim falan??

birde tabi sürekli dışarda yemek bütçemi de sarsıyor. özellikle de ekmek arası yemeyim de porsiyon olsun falan diyince fiyatlar ikiye katlıyor sizce ne yapmalıyım?

ne okuyosun canım

Canım akşam yemeğiyle uykunun arasında en az 4 saat olmalıymış. Ben 6-7 gibi yemeye çalışıyorum. Eğer olurda daha geç vakite kalırsa daha az yada daha hafif yemeye çalışıyorum.

3 öğün dışardan yemek hem kilona hem kesene zarar (tabi ne yediğine bağlı), ben çalışıyorum ve evden götürmeye çalışıyorum. Sende kendine mesela kahvaltılık sağlıklı bir sandviç hazırlayabilirsin. Öğlen yine dışardan ızgara tarzı şeyler yiyebilirsin. Akşamı da çok geç bitmiyorsa yine evde bir şeyler yaparak geçir derim.

canım bizim laboratuvarda yiyecek içecek falan koymak için ayrı bir buzdolabı var aslında. sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapmak bana biraz zor geliyor o yuzden de kahvaltılarım hep tost poaça tarzı şeylerle geçiyor. kahvaltılık peynir zeytin domates-biber vs tabi birde tam buğday ekmeği falan alıp dolaba koysam diyorum. sabah en geç 8.30-9.00 da orda oluyorum orda yerim böylelikle tost-poğaça faciası biter:) öğlende sadece corba salata yapsam çok mu az olur??akşama da dediğin gibi evde hallederim çok geç kalırsam salata yoğurt geçiştirirm diye düşünüyorum. inş uygulayacağım da:)

Bende ekmek arası yapıp evden götür orda yersin demek istemiştim ama tabi orada muhafaza etme imkanın varsa oraya da götürebilirsin. Her gün öyle tostlarla, poğaçalarla kilolar istediğin hızda gitmez çünkü... Eğer öğlen sadece çorba içtiğin için akşam kendini kaybetmiş gibi yemeyeceksen yap tabi :) laboratuvarda yemek ısıtma imkanın var mı canım?

Cnm bir o sorun işte yemek ıstmak pek mümkün değil

Cnm bir o sorun işte yemek ıstmak pek mümkün değil
O zaman çorbaya talim :) arada böyle zeytinyağlı soğuk yiyebileceğin şeyler götürebilirsin. Kendine salata hazırlayabilirsin, onun içine tavuk göğüsü parçaları da koyabilirsin mesela :) düşündükçe aklına gelecektir bir şeyler.

akşam yemeği 20:00 ı geçmemeli diyollaa... ben evde kalmış çalışan kafasına göre takılan biriyim... bazen iş uzarsa akşam çoook geçe kadar aç kalırsam yoğurt yiyiyorum.....

sabah erken kalk bacım evinde kahvaltını yap buna mazeret uydurma... 3 öğün dışarda yenirmi arkadaş.... hiç ayarlayamazsın ki.... şahsen ben ayarlayamam... bir markete giriyorum bu zararlı bu zararlı bu zararlı diye diye elim boş çıkıyorum... öğlen yemeğimi akşamdan yemek yaptıysam artanı götürüp yiyiyorum..... falan filan....

o ne be.. biz de bunu ders çalışıyo sanıyoz E-brulim
Kesin çekik gözlülerin dizisidir, bayılıyor bizim kız onlara :)
Ders çalışıyorum ayağına izine ayrıldın, bizi boşluyorsun fyzanur ... Rahat yemek yemek için mi yoksa bütün bunlar? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…