- 13 Eylül 2015
- 74
- 138
- 8
- 38
akşam yemeği 20:00 ı geçmemeli diyollaa... ben evde kalmış çalışan kafasına göre takılan biriyim... bazen iş uzarsa akşam çoook geçe kadar aç kalırsam yoğurt yiyiyorum.....
sabah erken kalk bacım evinde kahvaltını yap buna mazeret uydurma... 3 öğün dışarda yenirmi arkadaş.... hiç ayarlayamazsın ki.... şahsen ben ayarlayamam... bir markete giriyorum bu zararlı bu zararlı bu zararlı diye diye elim boş çıkıyorum... öğlen yemeğimi akşamdan yemek yaptıysam artanı götürüp yiyiyorum..... falan filan....
canım bizim laboratuvarda yiyecek içecek falan koymak için ayrı bir buzdolabı var aslında. sabah erkenden kalkıp kahvaltı yapmak bana biraz zor geliyor o yuzden de kahvaltılarım hep tost poaça tarzı şeylerle geçiyor. kahvaltılık peynir zeytin domates-biber vs tabi birde tam buğday ekmeği falan alıp dolaba koysam diyorum. sabah en geç 8.30-9.00 da orda oluyorum orda yerim böylelikle tost-poğaça faciası biter:) öğlende sadece corba salata yapsam çok mu az olur??akşama da dediğin gibi evde hallederim çok geç kalırsam salata yoğurt geçiştirirm diye düşünüyorum. inş uygulayacağım da:)
Cnm bir o sorun işte yemek ıstmak pek mümkün değil
Tamam cnm bunu da dikkate alcam zaten dışarda ye ye ondan böyle oldum ya:)
Aslında şöyle bir düşündüm de bnm düzenli hayat ile ilgili bir problemim var sanırım bu yemekten tutun da günlük yapılan diğer işlere kadar gidiyor. Bir şeyi yapmaya heves ediyorum gerekirse birsürü para verip alıyorum bir iki kullanıyorum sonra kalıyor. Diyette de öyle al ver al ver sürekli düzeni bozmaktan vücudum da yorulduama artık düzenli yaşam düzenli yemek ve gitsin kilolar:)
akşamdan yumurtanı haşla sabaha soy ye... sandviç tarzı tam buğday ekmeği arasına peynir domates koy al sana kahvaltı.... bundan sonra düzgün kahvaltı raporu görücem..... ayy bi ara bizim iş yeri pastanenin yanındaydı o ara çıktım ben bu kilolara.... yaaa....
soğuk yee ben öyle yapıyorum... bişi olmaz... sağlıklı olsun yeterki....
düzenli yaşam her bayana şart... kendine iyi bakmak zorundasın.... buraya her şeyi evinin düzenine kadar yaz...
Desene aç kalıyordun bizim yüzümüzden :)biberlerim yanıyomuş nerdeyse size laf yetiştirirken...
Ayy yakma yakma şekerim aman dikkat.biberlerim yanıyomuş nerdeyse size laf yetiştirirken...
Betül bu arada ismin Betül mü bilmiyorum da nick den söyledim evlimisin bekar mı? Çalışıyon mu? Kaç kiloydun diyete başladığında şimdi kaç kilosun ayy çok soru sordum ama kısaca tanisam bende sizleri.biberlerim yanıyomuş nerdeyse size laf yetiştirirken...
Desene aç kalıyordun bizim yüzümüzden :)
Çikolata hariç beğendim canım :)bu günü menüm
sabah
1 burger köftesini parçaladım üzerine yumurta kırdım yedim
ara kahve + 1 parça çukulata
öğlen 1 lavaş arasına 3 kaşık lor 1 domates
akşam patlıcanlı mantar sote pek güzel olmuş.... suyunu da salmış yemek olmuş bildiğin... yanına 5 tavuk köfte
ara 3 incir +meyveli yoğurt
su : 2lt
Yeşil çay : 2 bardak
Spor 30 dakka yürüyüş...
Kalmazsın :)) ne var yarın menüde?yok o yarının menüsünde :) bu gün dükkanı kapadık.... ben aç kalır mıyııım :))))
Canım öğünlerinin saatlerini de yazsana, o zaman daha güzel yorumlanıyor. Menünü beğendim, yalnız öğlen bisküvi yerine başka bir şey de olabilirdi.Bugunku menum
Sabah
2 ince dilim beyaz ekmek
4 dilim salatalik
3 dilim haslanmis yumurta
Yarim bardak sekersiz cay
Ara
Yarim paket eti form limon lifli biskuvi
1 bardak yesil cay
Aksam
20 tane hamsi
2 dilim ince beyaz ekmek
Boll salata
1 yesil cay daha icilecek
Su 2.5. Lt
Spor 20 sn plank ve 225 squat
Simdi duzenlerim canim form biskuvilerine cok bayiliyorum ondan yiyorum yagi da azaltilmis baya tok tutuyoKalmazsın :)) ne var yarın menüde?
Canım öğünlerinin saatlerini de yazsana, o zaman daha güzel yorumlanıyor. Menünü beğendim, yalnız öğlen bisküvi yerine başka bir şey de olabilirdi.
Evet cnm ya hele birde bekarım daha ve ben kilo aldikca ipin ucunu saldim gitti valla. Kilo aldikca aynaya bakmaktan kaçtım haliyle bakım falan hak getire al duşu çık modundayim. Yığınla kiyafetim olmadığı için gardrop bekliyor kıyafetler olmadıkça tek tip kıyafete döndüm oysaki zayifladigimda herşey ayrı bir duzenliydi sanki kendime güvenim vardı şimdi ne olsa giyip çıkıyorum hoş sayılı şeyler oluyor artık(
Bu diyetle birlikte bnm tamamen bir dönüşüm geçirmem şart sanırım kızlar bu konuda sizin tecrübe ve tavsiyelerinize de ihtiyacım olacak.
Ayy yakma yakma şekerim aman dikkat.
Betül bu arada ismin Betül mü bilmiyorum da nick den söyledim evlimisin bekar mı? Çalışıyon mu? Kaç kiloydun diyete başladığında şimdi kaç kilosun ayy çok soru sordum ama kısaca tanisam bende sizleri.
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Sahanda yumurta (1 yumurtadan)
1 dilim ekmek
Biraz yoğurt
Öğlen 13:30
1 orta boy haşlanmış patates
1 bardak ananas suyu
Akşam 18:30
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
1 wasa
3 kornişon
Su: 1,5 lt
Spor: - bugünü dinlenme günü ilan ettim :)
ben beğendim canım öyle abartı göze batacak kadar birşey yok yanii kilolarda maşallahh yaniDünkü menüm
Kızlar dün annemler tatilden döndüler o yüzden hiç vaktim olmadı. Sabah yemekle uğraştım sonra alışveriş sonrada temizlik. Bugünde çamaşırlarımla ilgileneceğim.
Sabah, öğlen:
Vaktim yoktu, telaşeden acıkmadım da.
Ara 15:00
2 tane saklıköy sütlü kremalı
(Ilk kaçamağım)
1 bardak süt
Akşam 18:30
1 biber dolması yoğurtlu
3 yk mantarlı et sote
3 yk patates püresi
Salata
Su: hiç dikkat etmemişim
Spor: akşam yemeğine anca oturdum ondan önce hep ayakta koşturdum işlere.
Kilom: -500 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?