Çikolata hariç beğendim canım :)
Kalmazsın :)) ne var yarın menüde?
Canım öğünlerinin saatlerini de yazsana, o zaman daha güzel yorumlanıyor. Menünü beğendim, yalnız öğlen bisküvi yerine başka bir şey de olabilirdi.
SABAH 7:30
Bir bardak az şekerli erik kompostosu
11:00
Avuç içi kadar dilim büyüklüğü su böreği
Bir dilim kepek ekmeği
Bir pasta tabağı az tuzlu beyaz lahana turşusu
Yarım avuç içi beyaz peynir
4 5 tane zeytin
Domates salatalık
14:00
Orta şekerli türk kahvesi
Küçük boy muz
3 4 tane üzüm
AKŞAM 18:00
2 kepçe karalahana çorbası
4 5 kaşık çoban salatası
20:00
az şekerli erik kompostosu
Yağsız semiz otu yoğurtlusu
2.5 litre su devam ediyorum
spor yok
2 bardak karışık bitki çayı(bağırsak için çalışmalar vol 1J
Kilo:+400 gram
Bugunku menum
Sabah(11.30)
2 ince dilim beyaz ekmek
4 dilim salatalik
3 dilim haslanmis yumurta
Yarim bardak sekersiz cay
Ara(16.30)
Yarim paket eti form limon lifli biskuvi
1 bardak yesil cay
Aksam(20.00)
20 tane hamsi
2 dilim ince beyaz ekmek
Boll salata
1 yesil cay daha icilecek
Su 2.5. Lt
Spor 20 sn plank ve 225 squat
aramıza hoşgeldin canım hep birlikte kurtulacağız bu kilolardann4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yenibirben2016
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.67
Kilonuz: 106
Hedef kilonuz : önce 85--- sonra 75
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek yeme, abur cubur ve ekmek yemekten.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Saymakla bitmez ama en önemlisi sağlık tabi ama her bayan gibi +güzellik görünüş:)
Afiyet olsun tatlım, ye tabi de mesela ara öğün olarak 2-3 tane :)Simdi duzenlerim canim form biskuvilerine cok bayiliyorum ondan yiyorum yagi da azaltilmis baya tok tutuyo
Ananas suyu da içtim ya o beni mahvetti, wc koltuk arası gidip geldim sürekli :)gerçicez dönüşçez hepimiz...
kurtardım kiii :)
evde kaldım ben :) ismim betüş bi kere tımammm mııı :) buraya başladığımda geçen ayın 5 idi 75,8 dimşu an 71 küsurum... en yüksek 77,8 i gördüm tartıda... çalışıyorum yalnız yaşıyorum daha fazla özele girmeyelim :))
gene su az olmuş.... wasa neee bilemedim kızmam gerekiyor mu ona.... 3 kornişona ses etmiyim hadi... turşu diyoz ödem diyoz takan yok.... sen de sen işit....
Hoşgeldin canımm hep birlikte vereceğiz endişen olmasın4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yenibirben2016
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.67
Kilonuz: 106
Hedef kilonuz : önce 85--- sonra 75
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek yeme, abur cubur ve ekmek yemekten.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Saymakla bitmez ama en önemlisi sağlık tabi ama her bayan gibi +güzellik görünüş:)
bende ılık limonlu suyu soracaktm gerçekten faydası varmıdır diye yazmışsın çok sağol canım birde sabah kalkınca kahvede çok iyi diyorlar ya hangisi daha iyi olur ki bir araştırmak lazımkızlar grubumuzun belli şartları olsa fena mı olur
1 - sabah kalkınca ılık limonlu su içilcek
2 - günlük en az 2lt su -- bunu zaten yapıyoruz ---
3 - en az 2 bardak yeşil çay -- bunu da zaten yapıyoruz ---
4 - haftada en az 2 gün 40 dakkadan az olmayacak yürüyüş
5 - haftanın en az beş günü günlük en az 10 mekik 10 bel hareketi
hııı bunları yapabiliriz gibi geliyor bana ne dersiniz... var mısınız?
limonlu suyu bu kitapta okudum açıkçası... daha önce elli binkere duyup kale almadığım bir şeydi ikinci günüm ve faydasını görüyorum tavsiye ediyorum deneyin lütfen..... benim gibi o mu kurtarcak beni demeyin :)
Afiyet olsun tatlım, ye tabi de mesela ara öğün olarak 2-3 tane :)
Ananas suyu da içtim ya o beni mahvetti, wc koltuk arası gidip geldim sürekli :)
Wasayı ekmek yerine yedim, kalorisi çok düşük gevrek tipi, google'dan bir bak türkiyede de satılıyor. Kornişona gelince, her gün yemiyoruz ya bizde :) hem ödem cumaya kadar gider :)
Geçmiş olsun canım. Menün güzel beğendim. Akşam yemeğinin yanında yoğurt tüketebilirsin, hem yağ yakımını harekete geçirir, hem daha uzun süre tok kalırsın hemde daha çabuk doyarsın :)Kahvalti : saat 10 tam hatırlamıyorum
1 yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
2-3 küçük dilim karpuz
Ara kayisili form çayı
Öğle: saat 14:00
2 kibrit kutusu süzme peynir
2 domates
Bol maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam00
1 porsiyon kabak yemeği
Bol salata yağsız
1 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor : spor yok çünkü ayagimi burktum şiş şu an yürümek zor oluyor hareket etmek de tabii
Birde her ögünden sonra metabolizma çayı içtim. 1er su bardağı
Teşekkür ederim kuzum :)ben beğendim canım öyle abartı göze batacak kadar birşey yok yanii kilolarda maşallahh yani
Kilon bence turşudan dolayı artıda... Ekmekle börek bir arada banada fazla geldi.SABAH 7:30
Bir bardak az şekerli erik kompostosu
11:00
Avuç içi kadar dilim büyüklüğü su böreği
Bir dilim kepek ekmeği
Bir pasta tabağı az tuzlu beyaz lahana turşusu
Yarım avuç içi beyaz peynir
4 5 tane zeytin
Domates salatalık
14:00
Orta şekerli türk kahvesi
Küçük boy muz
3 4 tane üzüm
AKŞAM 18:00
2 kepçe karalahana çorbası
4 5 kaşık çoban salatası
20:00
az şekerli erik kompostosu
Yağsız semiz otu yoğurtlusu
2.5 litre su devam ediyorum
spor yok
2 bardak karışık bitki çayı(bağırsak için çalışmalar vol 1J
Kilo:+400 gram
Oh afiyet olsun :) en güzelini yapıyorsun, ertesi güne ne pişirsem derdi kalmıyor.yarııın patlıcanlı yemeğimden var işte başka bişi yapamıcem
közlendi biberlerde fırında az soğusunlar soyarım onları da sonra patlıcanları atıcam fırına... onları soyarım felam.... hepsini yarın yemicem tabi 3 güne yayarım bunları :)
Y yenibirben2016 bak örnek menü.... yok mu fırının 50 tl ye aldım ben davul fırınımı miss gibi de pişiriyor....pazara git şööyle kırmızı yağ biberlerinden al patlıcan al at fırına ister öğlen ye ister akşam ister kahvaltıda... 3 -4 gün dayanır dolapta ağzı kapalı ...
çok sinirliyim fazla çıkıyorum günlerdir off sabah yine fazla çıktım bütün moral gitti.. cumaya kadar tartılmayacağım bu defa.
gün boyu başka ekmek yemedim bayağı bakıştım ah kızlar anneme kahvaltıya gittik sofrada pideler patates kızartmaları ne çileler çektim ben bir bilseniz elimi uzattım uzattım geri çektim ekmeği koydular yanı başıma ne bakıştım. Akşam oldu görümcem bizde biber kızartmasıyla bakıştım bakıştım durdum bugün imtihan günümdü resmenhemsu böreği hem ekmek olmaz birinden feragat edeydin bari...
bencede sen yine dikkat et cuma tartıl emin ol çok daha mutlu olacaksınçok sinirliyim fazla çıkıyorum günlerdir off sabah yine fazla çıktım bütün moral gitti.. cumaya kadar tartılmayacağım bu defa.
Wasa sabah kahvaltıda da iyi oluyor, daha sık tüketmeyi deneyeceğim. 1 tanesi 35 kalori, affedersin öğürene kadar ye :))aaa biliyom bu wasa yııı zeytinlisi var bunun çoook güzeel bişi buuu....
ananas suyunu kendin mi sıkıyosun meyve sıkacağında... hazır mı oluyo yoksa...
sen nerde yaşıyon ki...
İşkence etmişler kuzum sana :)gün boyu başka ekmek yemedim bayağı bakıştım ah kızlar anneme kahvaltıya gittik sofrada pideler patates kızartmaları ne çileler çektim ben bir bilseniz elimi uzattım uzattım geri çektim ekmeği koydular yanı başıma ne bakıştım. Akşam oldu görümcem bizde biber kızartmasıyla bakıştım bakıştım durdum bugün imtihan günümdü resmen
aslınd böreği yemeyecektim ekmeği o yüzden yedim ama en sonunda dayanamdım böreğide yedim valla kilo tuvalet sıkıntısında daha ziyade birde bir haftadır bitki çayı içiyordum 3 gündür içniyorum o da etkiliyor turşuyu filan yiyordum içtiğim bitki çayı telafi ediyordu. Birde hafta bir şu yoğurt küründen yapayım bi zerdeçallı zencefilli olan vardı ondan yaptımdı bir hafta önce midem bulanacak gibi olduydu bi daha yapmam herhalde. Ama pul biber limon normal görünüyor.Geçmiş olsun canım. Menün güzel beğendim. Akşam yemeğinin yanında yoğurt tüketebilirsin, hem yağ yakımını harekete geçirir, hem daha uzun süre tok kalırsın hemde daha çabuk doyarsın :)
Teşekkür ederim kuzum :)
Kilon bence turşudan dolayı artıda... Ekmekle börek bir arada banada fazla geldi.
Oh afiyet olsun :) en güzelini yapıyorsun, ertesi güne ne pişirsem derdi kalmıyor.
bu wasa yı bikini projesi diye bi, blogger vardı onda görüyordum tadı nasıl ki denemek için alasım var migrosta görüyorum meraktanWasa sabah kahvaltıda da iyi oluyor, daha sık tüketmeyi deneyeceğim. 1 tanesi 35 kalori, affedersin öğürene kadar ye :))
Şey ananas hazırdı :/
Almanyada yaşıyorum :)
Iyy o zerdeçallı çok kötü, diğerini yap, yerken biberden dolayı biraz yanıyorsun ama faydası oluyor :) tadı da kötü değil öyle...aslınd böreği yemeyecektim ekmeği o yüzden yedim ama en sonunda dayanamdım böreğide yedim valla kilo tuvalet sıkıntısında daha ziyade birde bir haftadır bitki çayı içiyordum 3 gündür içniyorum o da etkiliyor turşuyu filan yiyordum içtiğim bitki çayı telafi ediyordu. Birde hafta bir şu yoğurt küründen yapayım bi zerdeçallı zencefilli olan vardı ondan yaptımdı bir hafta önce midem bulanacak gibi olduydu bi daha yapmam herhalde. Ama pul biber limon normal görünüyor.
Tadı gevrek gibi canım. Böyle hani kağıt helvanın içi boş olur ya bu da öyle :) ekmeğin yerini tutmaz tabi... Sabah kahvaltısında üzerine sür labneyi, iki dilimde salatalık yada kırmızı biberi doğru koy misssss :)bu wasa yı bikini projesi diye bi, blogger vardı onda görüyordum tadı nasıl ki denemek için alasım var migrosta görüyorum meraktan
gün boyu başka ekmek yemedim bayağı bakıştım ah kızlar anneme kahvaltıya gittik sofrada pideler patates kızartmaları ne çileler çektim ben bir bilseniz elimi uzattım uzattım geri çektim ekmeği koydular yanı başıma ne bakıştım. Akşam oldu görümcem bizde biber kızartmasıyla bakıştım bakıştım durdum bugün imtihan günümdü resmen
Wasa sabah kahvaltıda da iyi oluyor, daha sık tüketmeyi deneyeceğim. 1 tanesi 35 kalori, affedersin öğürene kadar ye :))
Şey ananas hazırdı :/
Almanyada yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?