Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çikolata hariç beğendim canım :)

Kalmazsın :)) ne var yarın menüde?

Canım öğünlerinin saatlerini de yazsana, o zaman daha güzel yorumlanıyor. Menünü beğendim, yalnız öğlen bisküvi yerine başka bir şey de olabilirdi.

yarııın patlıcanlı yemeğimden var işte başka bişi yapamıcem
közlendi biberlerde fırında az soğusunlar soyarım onları da sonra patlıcanları atıcam fırına... onları soyarım felam.... hepsini yarın yemicem tabi 3 güne yayarım bunları :)

Y yenibirben2016 bak örnek menü.... yok mu fırının 50 tl ye aldım ben davul fırınımı miss gibi de pişiriyor....pazara git şööyle kırmızı yağ biberlerinden al patlıcan al at fırına ister öğlen ye ister akşam ister kahvaltıda... 3 -4 gün dayanır dolapta ağzı kapalı ...

hem su böreği hem ekmek olmaz birinden feragat edeydin bari...

menün güzel bence.... yaşına başına uygun....

aramıza hoşgeldin canım hep birlikte kurtulacağız bu kilolardann

Simdi duzenlerim canim form biskuvilerine cok bayiliyorum ondan yiyorum yagi da azaltilmis baya tok tutuyo
Afiyet olsun tatlım, ye tabi de mesela ara öğün olarak 2-3 tane :)

Ananas suyu da içtim ya o beni mahvetti, wc koltuk arası gidip geldim sürekli :)
Wasayı ekmek yerine yedim, kalorisi çok düşük gevrek tipi, google'dan bir bak türkiyede de satılıyor. Kornişona gelince, her gün yemiyoruz ya bizde :) hem ödem cumaya kadar gider :)

Hoşgeldin canımm hep birlikte vereceğiz endişen olmasın

bende ılık limonlu suyu soracaktm gerçekten faydası varmıdır diye yazmışsın çok sağol canım birde sabah kalkınca kahvede çok iyi diyorlar ya hangisi daha iyi olur ki bir araştırmak lazım

aaa biliyom bu wasa yııı zeytinlisi var bunun çoook güzeel bişi buuu....

ananas suyunu kendin mi sıkıyosun meyve sıkacağında... hazır mı oluyo yoksa...

sen nerde yaşıyon ki...

Geçmiş olsun canım. Menün güzel beğendim. Akşam yemeğinin yanında yoğurt tüketebilirsin, hem yağ yakımını harekete geçirir, hem daha uzun süre tok kalırsın hemde daha çabuk doyarsın :)

ben beğendim canım öyle abartı göze batacak kadar birşey yok yanii kilolarda maşallahh yani
Teşekkür ederim kuzum :)

Kilon bence turşudan dolayı artıda... Ekmekle börek bir arada banada fazla geldi.

Oh afiyet olsun :) en güzelini yapıyorsun, ertesi güne ne pişirsem derdi kalmıyor.

hem su böreği hem ekmek olmaz birinden feragat edeydin bari...
gün boyu başka ekmek yemedim bayağı bakıştım ah kızlar anneme kahvaltıya gittik sofrada pideler patates kızartmaları ne çileler çektim ben bir bilseniz elimi uzattım uzattım geri çektim ekmeği koydular yanı başıma ne bakıştım. Akşam oldu görümcem bizde biber kızartmasıyla bakıştım bakıştım durdum bugün imtihan günümdü resmen

aaa biliyom bu wasa yııı zeytinlisi var bunun çoook güzeel bişi buuu....

ananas suyunu kendin mi sıkıyosun meyve sıkacağında... hazır mı oluyo yoksa...

sen nerde yaşıyon ki...
Wasa sabah kahvaltıda da iyi oluyor, daha sık tüketmeyi deneyeceğim. 1 tanesi 35 kalori, affedersin öğürene kadar ye :))

Şey ananas hazırdı :/

Almanyada yaşıyorum :)

İşkence etmişler kuzum sana :)

aslınd böreği yemeyecektim ekmeği o yüzden yedim ama en sonunda dayanamdım böreğide yedim valla kilo tuvalet sıkıntısında daha ziyade birde bir haftadır bitki çayı içiyordum 3 gündür içniyorum o da etkiliyor turşuyu filan yiyordum içtiğim bitki çayı telafi ediyordu. Birde hafta bir şu yoğurt küründen yapayım bi zerdeçallı zencefilli olan vardı ondan yaptımdı bir hafta önce midem bulanacak gibi olduydu bi daha yapmam herhalde. Ama pul biber limon normal görünüyor.

Wasa sabah kahvaltıda da iyi oluyor, daha sık tüketmeyi deneyeceğim. 1 tanesi 35 kalori, affedersin öğürene kadar ye :))

bu wasa yı bikini projesi diye bi, blogger vardı onda görüyordum tadı nasıl ki denemek için alasım var migrosta görüyorum meraktan

Iyy o zerdeçallı çok kötü, diğerini yap, yerken biberden dolayı biraz yanıyorsun ama faydası oluyor :) tadı da kötü değil öyle...

bu wasa yı bikini projesi diye bi, blogger vardı onda görüyordum tadı nasıl ki denemek için alasım var migrosta görüyorum meraktan
Tadı gevrek gibi canım. Böyle hani kağıt helvanın içi boş olur ya bu da öyle :) ekmeğin yerini tutmaz tabi... Sabah kahvaltısında üzerine sür labneyi, iki dilimde salatalık yada kırmızı biberi doğru koy misssss :)

o zaman ucuz atlatmışsın diyelim ...

wuuu uzakmış....

bazene hazır meyve suları da çalıştırıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…