Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kulağa hoş geliyor dur ben deneyeyim bakarsın severim :)

Yaz ın öyküsü açık... izliyonuz mu.... ayyy hep mi dram olur arkadaş.... heee gülüm heee hastane de öyle böğürürsün emin ol....

o zaman ucuz atlatmışsın diyelim ...

wuuu uzakmış....

bazene hazır meyve suları da çalıştırıyor....
çok şükür içindeki yemek canavarı diyor ki ye gitsin sonra aklıma burası geliyor sığamadığım pantolonlarım geliyor duruyorum. Birde teyzemler verdiler gazı iyisin böyle zayıflama diye ama tabi onlar durumun farkında değilller ben kiloları kamufle ediyorum e birde nasip olur da bebiş olursa ileride zayıf hamile olmak iyi olur

kulağa hoş geliyor dur ben deneyeyim bakarsın severim :)
Benimde canım çekti, yarın biber alayım :)

Yaz ın öyküsü açık... izliyonuz mu.... ayyy hep mi dram olur arkadaş.... heee gülüm heee hastane de öyle böğürürsün emin ol....
Yıktı hastaneyi... Acısı büyük - yazık. Anası da cadaloooz

Sen onları duymazdan gel, he he de geç :)
Rabbim istediğin vakit evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah.

menü güzel cnm burger köfte üzerine yumurta da iyi fikirmiş:)) ama o çikolata bitter olsa daha iyi olabilirdi.

güzel cnm ama ananas suyu çok şeker içeriyor hazır sonuçta..

güzel güzel:)))

cnm bende evde kaldım sayılır:) ama kısmet vardır bir yerlerde birileri:)

börek hariç güzel cnm.

vayyy güzel menü bu fikri beğendim.

aramıza hoşgeldin canım hep birlikte kurtulacağız bu kilolardann

hoşbulduk cnm inş:)

Hoşgeldin canımm hep birlikte vereceğiz endişen olmasın

hoşbulduk canım inş inş hepbirlikte:)

evet cnm yoğurt iyi fikir bak yağ yakımını da hızlandırıyor hem:)

Haklısın canım, ananas suyunu fazla içmiyorum zaten bugüne özel oldu :) ama meyve olarak ananas çok iyi, herkese tavsiye ederim.

hadi bakalım salı gününe de bir dizi buldum.....Bir Deniz Hikayesi gerçi şu küçük veledi biraz ukala buluyorum ama yine de tatlı eşek sıpası :)
evet ya o çocuk gerçekten şımarık birşey ben gördüm onu çok şımartmışlar yahu sevecektim hiç sevesim gelmedi

Ayy ben bulaşık yıkadım geldim buraya takıldım yine. odamı toparlayıp ütü yapcam daha duş aldım falan derken işim çok yatmadan uğrarım belki kendinize iyi davranın:)))

iyi geceler kızlarr
bugün arkadaşımın kızının doğum günü merasimesi vardı şimdiden söyleym accık kaçtı
bugünkü menüm
sabah 11:00
2 dilim ekmek arasına 1kk.peynir ve bir domates ile tost

öğle 15:00
yarım dilim pasta
1 köfteli börek
1 kurabiye
1 sarma

akşam 18:00
1 kase çorba
4 y.k.pilav
1 kase cacık
salata

2 litre su

spor
50mekik

Öğlen azıcık kaçmış gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…