- 7 Eylül 2015
- 109
- 140
- 18
- 27
Tesekkur ederim burdaki uyarilari dikkate aliyorum menude ayricaligi hamsiye tanidim ondan diger ogunleri azalttim yavas yavas duzenliyorummenün güzel bence.... yaşına başına uygun....
kulağa hoş geliyor dur ben deneyeyim bakarsın severim :)Tadı gevrek gibi canım. Böyle hani kağıt helvanın içi boş olur ya bu da öyle :) ekmeğin yerini tutmaz tabi... Sabah kahvaltısında üzerine sür labneyi, iki dilimde salatalık yada kırmızı biberi doğru koy misssss :)
çok şükür içindeki yemek canavarı diyor ki ye gitsin sonra aklıma burası geliyor sığamadığım pantolonlarım geliyor duruyorum. Birde teyzemler verdiler gazı iyisin böyle zayıflama diye ama tabi onlar durumun farkında değilller ben kiloları kamufle ediyorum e birde nasip olur da bebiş olursa ileride zayıf hamile olmak iyi oluro zaman ucuz atlatmışsın diyelim ...
wuuu uzakmış....
bazene hazır meyve suları da çalıştırıyor....
Benimde canım çekti, yarın biber alayım :)kulağa hoş geliyor dur ben deneyeyim bakarsın severim :)
Yıktı hastaneyi... Acısı büyük - yazık. Anası da cadalooozYaz ın öyküsü açık... izliyonuz mu.... ayyy hep mi dram olur arkadaş.... heee gülüm heee hastane de öyle böğürürsün emin ol....
Sen onları duymazdan gel, he he de geç :)çok şükür içindeki yemek canavarı diyor ki ye gitsin sonra aklıma burası geliyor sığamadığım pantolonlarım geliyor duruyorum. Birde teyzemler verdiler gazı iyisin böyle zayıflama diye ama tabi onlar durumun farkında değilller ben kiloları kamufle ediyorum e birde nasip olur da bebiş olursa ileride zayıf hamile olmak iyi olur
bu günü menüm
sabah
1 burger köftesini parçaladım üzerine yumurta kırdım yedim
ara kahve + 1 parça çukulata
öğlen 1 lavaş arasına 3 kaşık lor 1 domates
akşam patlıcanlı mantar sote pek güzel olmuş.... suyunu da salmış yemek olmuş bildiğin... yanına 5 tavuk köfte
ara 3 incir +meyveli yoğurt
su : 2lt
Yeşil çay : 2 bardak
Spor 30 dakka yürüyüş...
Bugünkü menüm
Sabah 10:00
Sahanda yumurta (1 yumurtadan)
1 dilim ekmek
Biraz yoğurt
Öğlen 13:30
1 orta boy haşlanmış patates
1 bardak ananas suyu
Akşam 18:30
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
1 wasa
3 kornişon
Su: 1,5 lt
Spor: - bugünü dinlenme günü ilan ettim :)
Bugunku menum
Sabah(11.30)
2 ince dilim beyaz ekmek
4 dilim salatalik
3 dilim haslanmis yumurta
Yarim bardak sekersiz cay
Ara(16.30)
Yarim paket eti form limon lifli biskuvi
1 bardak yesil cay
Aksam(20.00)
20 tane hamsi
2 dilim ince beyaz ekmek
Boll salata
1 yesil cay daha icilecek
Su 2.5. Lt
Spor 20 sn plank ve 225 squat
gerçicez dönüşçez hepimiz...
kurtardım kiii :)
evde kaldım ben :) ismim betüş bi kere tımammm mııı :) buraya başladığımda geçen ayın 5 idi 75,8 dimşu an 71 küsurum... en yüksek 77,8 i gördüm tartıda... çalışıyorum yalnız yaşıyorum daha fazla özele girmeyelim :))
gene su az olmuş.... wasa neee bilemedim kızmam gerekiyor mu ona.... 3 kornişona ses etmiyim hadi... turşu diyoz ödem diyoz takan yok.... sen de sen işit....
SABAH 7:30
Bir bardak az şekerli erik kompostosu
11:00
Avuç içi kadar dilim büyüklüğü su böreği
Bir dilim kepek ekmeği
Bir pasta tabağı az tuzlu beyaz lahana turşusu
Yarım avuç içi beyaz peynir
4 5 tane zeytin
Domates salatalık
14:00
Orta şekerli türk kahvesi
Küçük boy muz
3 4 tane üzüm
AKŞAM 18:00
2 kepçe karalahana çorbası
4 5 kaşık çoban salatası
20:00
az şekerli erik kompostosu
Yağsız semiz otu yoğurtlusu
2.5 litre su devam ediyorum
spor yok
2 bardak karışık bitki çayı(bağırsak için çalışmalar vol 1J
Kilo:+400 gram
yarııın patlıcanlı yemeğimden var işte başka bişi yapamıcem
közlendi biberlerde fırında az soğusunlar soyarım onları da sonra patlıcanları atıcam fırına... onları soyarım felam.... hepsini yarın yemicem tabi 3 güne yayarım bunları :)
Y yenibirben2016 bak örnek menü.... yok mu fırının 50 tl ye aldım ben davul fırınımı miss gibi de pişiriyor....pazara git şööyle kırmızı yağ biberlerinden al patlıcan al at fırına ister öğlen ye ister akşam ister kahvaltıda... 3 -4 gün dayanır dolapta ağzı kapalı ...
aramıza hoşgeldin canım hep birlikte kurtulacağız bu kilolardann
Hoşgeldin canımm hep birlikte vereceğiz endişen olmasın
Geçmiş olsun canım. Menün güzel beğendim. Akşam yemeğinin yanında yoğurt tüketebilirsin, hem yağ yakımını harekete geçirir, hem daha uzun süre tok kalırsın hemde daha çabuk doyarsın :)
Teşekkür ederim kuzum :)
Kilon bence turşudan dolayı artıda... Ekmekle börek bir arada banada fazla geldi.
Oh afiyet olsun :) en güzelini yapıyorsun, ertesi güne ne pişirsem derdi kalmıyor.
Haklısın canım, ananas suyunu fazla içmiyorum zaten bugüne özel oldu :) ama meyve olarak ananas çok iyi, herkese tavsiye ederim.menü güzel cnm burger köfte üzerine yumurta da iyi fikirmiş:)) ama o çikolata bitter olsa daha iyi olabilirdi.
güzel cnm ama ananas suyu çok şeker içeriyor hazır sonuçta..
güzel güzel:)))
cnm bende evde kaldım sayılır:) ama kısmet vardır bir yerlerde birileri:)
börek hariç güzel cnm.
vayyy güzel menü bu fikri beğendim.
hoşbulduk cnm inş:)
hoşbulduk canım inş inş hepbirlikte:)
evet cnm yoğurt iyi fikir bak yağ yakımını da hızlandırıyor hem:)
Haklısın canım, ananas suyunu fazla içmiyorum zaten bugüne özel oldu :) ama meyve olarak ananas çok iyi, herkese tavsiye ederim.
evet ya o çocuk gerçekten şımarık birşey ben gördüm onu çok şımartmışlar yahu sevecektim hiç sevesim gelmedihadi bakalım salı gününe de bir dizi buldum.....Bir Deniz Hikayesi gerçi şu küçük veledi biraz ukala buluyorum ama yine de tatlı eşek sıpası :)
nasıl bir dizi feyzacım konusu nedir güzelmiray donovan ı izliyorum ben
evet ya o çocuk gerçekten şımarık birşey ben gördüm onu çok şımartmışlar yahu sevecektim hiç sevesim gelmedi
aaa betüş sen zaten helva sevmezsin yahu yani öyle telkin ver kendine helva da neymiş:)uleyyn helva yapıyolar canım çektii behhh...
aaa betüş sen zaten helva sevmezsin yahu yani öyle telkin ver kendine helva da neymiş:)
hiiiç sevmem un helvasını yani.... sütlüğ irmik helvası için aynı şeyi söylersen çarpılırım...uleyynn kokusu geliyo dicektim de fırındaki patlıcan mış o :)))
hahaha bencede alemsin betüşergenliğe girince onun da forsu kalmaz diğer çocuk yıldızlar gibi :)
Öğlen azıcık kaçmış gerçekten :)iyi geceler kızlarr
bugün arkadaşımın kızının doğum günü merasimesi vardı şimdiden söyleym accık kaçtı
bugünkü menüm
sabah 11:00
2 dilim ekmek arasına 1kk.peynir ve bir domates ile tost
öğle 15:00
yarım dilim pasta
1 köfteli börek
1 kurabiye
1 sarma
akşam 18:00
1 kase çorba
4 y.k.pilav
1 kase cacık
salata
2 litre su
spor
50mekik
tamam yapayım canım böyle olunca motivem düşüyor ya..yarın sabaha ılık limonlu suyla başlaaa olur muu... bir de maydanoz dere otu tüket....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?