- 13 Eylül 2015
- 74
- 138
- 8
- 38
Cnm öğlen azcık kaçmış tabi ama onun yerine tam anlamıyla telafi etmesede akşam ki pilavı yemesen olurdu fazla karbonhidrat başa bela.iyi geceler kızlarr
bugün arkadaşımın kızının doğum günü merasimesi vardı şimdiden söyleym accık kaçtı
bugünkü menüm
sabah 11:00
2 dilim ekmek arasına 1kk.peynir ve bir domates ile tost
öğle 15:00
yarım dilim pasta
1 köfteli börek
1 kurabiye
1 sarma
akşam 18:00
1 kase çorba
4 y.k.pilav
1 kase cacık
salata
2 litre su
spor
50mekik
hoş geldin canım4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : yenibirben2016
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.67
Kilonuz: 106
Hedef kilonuz : önce 85--- sonra 75
Kilo alma hikayeniz : Düzensiz yemek yeme, abur cubur ve ekmek yemekten.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Saymakla bitmez ama en önemlisi sağlık tabi ama her bayan gibi +güzellik görünüş:)
Maşallahkızlar bugün hiç gelemedim. sabahın köründe misafir haberi aldım .kahvaltıya bile vaktim olmadı. hazırlık yap ağırla derken canım çıktı. şimdi yolculadık. çok yorgunum. menümü yazıp çıkacağım.
bugünkü menüm
kahvaltı: fırsatım olmadı
öğle: beyaz peynir, domates( ayaküstü atıştırdım)
Ara: köz salata, beyaz peynir,( misafirlere hazırladıklarımdan yemeyeyim dedim)
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote, biraz köz salata biraz yeşil salata
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş
Az ve öz olmuş... Motivenin düşük olduğu belli, özensiz gibisin. Keyfini yerine getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı kuzum? Sen böyle olunca hiç içime sinmiyor, nerde benim azimli mom hati'm?Menüm
Sabah
yulaf+sür
öğle
buğday çorbası
akşam
patlıcan közleme
tavuk ızgara
2litre su
Menüm
Sabah
yulaf+sür
öğle
buğday çorbası
akşam
patlıcan közleme
tavuk ızgara
2litre su
yok cnm nickim aynı kiminle karıştırdın ki canımNick mi değişmiş? :)
Canim kusura bakma "araniza yeni katilmama ragmen cok giremedim" yazinca nickini degistirdin sandim, meger ben izindeyken gruba katilmissin :) Hosgeldin :)yok cnm nickim aynı kiminle karıştırdın ki canım
Canim kusura bakma "araniza yeni katilmama ragmen cok giremedim" yazinca nickini degistirdin sandim, meger ben izindeyken gruba katilmissin :) Hosgeldin :)
Canim yalniz menülerimizi aksamlari toplu halde yaziyoruz :) öyle yorumlamasi daha kolay oluyor...merhabalar günaydınnnn
sabah işe gitmeden bir küçük bitter çikolata attım ağzımabugün kahvaltıda ne yedim ? iki dilimden biraz fazla ekmek yedim zeytin, peynir maydanoz azcık yarım salatalık ve yarım domates işte nu kdar bi bardakta çay içtim...
öğlen evden getirdiğim karışık içinde şehriye ve kuskus tavuk yeşillik oalan bi salata ve yoğurt yicem
akşamı sonra yazarım artık...
Bilinçsiz kilo kaybında vücutta neler oluyor?
Bilinçsiz yapılan, bilgisizce, korkusuzca planlanan, kısa sürede fazla miktarda ağırlık kaybını amaçlayan kilo kaybı programlarının sonunda 'Neler oluyor bana?' şarkısını söyleyeceğinizden kuşku duymayın. Haftada 0.5-1 kg'dan, ayda 2-4 kg'dan fazla ağırlık kaybına yol açan 'açlık diyetlerinin', 'şok programların' ve çok düşük kalorili besin planlarının hüsran ile biteceğini unutmayın. Sağlıksız , bilinçsiz ağırlık kaybının sonuçları şunlar:
- *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi
- *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme
- *Üreme yeteneğinin kaybı
- *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük
- *Kadında periyod düzensizlikleri
- *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması
- *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma
- *Epilepsi nöbetleri
- *Kemik kitlesinde azalma
- *Kas dokusu kaybı
- *Kalp ritim bozuklukları
- *Ağır düzeyde depresyon, besin reddi.
Canim dün eve cok gec geldim dedim sabah yazayim ama menüm fenaaaaa görünce beni topa tutacaksinizzz
Unuttuuuuumlimonlu ılık sular içildi mi bakiim....
Onu yerken düsünecektin, sonuclarina da katlanacaksinCanim dün eve cok gec geldim dedim sabah yazayim ama menüm fenaaaaa görünce beni topa tutacaksinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?