Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cnm öğlen azcık kaçmış tabi ama onun yerine tam anlamıyla telafi etmesede akşam ki pilavı yemesen olurdu fazla karbonhidrat başa bela.

kızlar bugün hiç gelemedim. sabahın köründe misafir haberi aldım .kahvaltıya bile vaktim olmadı. hazırlık yap ağırla derken canım çıktı. şimdi yolculadık. çok yorgunum. menümü yazıp çıkacağım.

bugünkü menüm
kahvaltı: fırsatım olmadı
öğle: beyaz peynir, domates( ayaküstü atıştırdım)
Ara: köz salata, beyaz peynir,( misafirlere hazırladıklarımdan yemeyeyim dedim)
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote, biraz köz salata biraz yeşil salata
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş

hoş geldin canım

Maşallah misafirin varken bile harika menüler çıkartıyorsun gülüm. Artık sen bu işin ehli oldun

Menüm
Sabah
yulaf+sür

öğle
buğday çorbası

akşam
patlıcan közleme
tavuk ızgara

2litre su
Az ve öz olmuş... Motivenin düşük olduğu belli, özensiz gibisin. Keyfini yerine getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı kuzum? Sen böyle olunca hiç içime sinmiyor, nerde benim azimli mom hati'm?

Bilinçsiz kilo kaybında vücutta neler oluyor?

Bilinçsiz yapılan, bilgisizce, korkusuzca planlanan, kısa sürede fazla miktarda ağırlık kaybını amaçlayan kilo kaybı programlarının sonunda 'Neler oluyor bana?' şarkısını söyleyeceğinizden kuşku duymayın. Haftada 0.5-1 kg'dan, ayda 2-4 kg'dan fazla ağırlık kaybına yol açan 'açlık diyetlerinin', 'şok programların' ve çok düşük kalorili besin planlarının hüsran ile biteceğini unutmayın. Sağlıksız , bilinçsiz ağırlık kaybının sonuçları şunlar:

1. *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi
  2. *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme
  3. *Üreme yeteneğinin kaybı
  4. *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük
  5. *Kadında periyod düzensizlikleri
  6. *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması
  7. *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma
  8. *Epilepsi nöbetleri
  9. *Kemik kitlesinde azalma
  10. *Kas dokusu kaybı
  11. *Kalp ritim bozuklukları
  12. *Ağır düzeyde depresyon, besin reddi.

merhabalar günaydınnnn
sabah işe gitmeden bir küçük bitter çikolata attım ağzıma bugün kahvaltıda ne yedim ? iki dilimden biraz fazla ekmek yedim zeytin, peynir maydanoz azcık yarım salatalık ve yarım domates işte nu kdar bi bardakta çay içtim...

öğlen evden getirdiğim karışık içinde şehriye ve kuskus tavuk yeşillik oalan bi salata ve yoğurt yicem

akşamı sonra yazarım artık...

Canim yalniz menülerimizi aksamlari toplu halde yaziyoruz :) öyle yorumlamasi daha kolay oluyor...

1. *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi --- fil gibi uyuyorum
  2. *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme --- kel kaldım
  3. *Üreme yeteneğinin kaybı --- eşeysiz üreme konusunda çalışmalarım var
  4. *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük --- ahhh aaahh :)))
  5. *Kadında periyod düzensizlikleri --- bak bu benim işte
  6. *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması --- bu da oldu
  7. *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma -- Allah ım sen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…