Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay

Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
Daha kalan hic biseye el suremedimm ama bunlar bile agir geldi gibi midem fena oldu. Malum arkadasimin bohca getirmesi vardi kizlar ondan boyle olduu.

Aksam 20 30 gibi 1 kase yogurt 2 cig kofte yedim
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss

Acikcasi daha kötü bir menü bekliyordum
Öglen diyete uygun olmamis, sende farkindasin. Neyse ki öglen yemissin, yakmissindir birazini aksama kadar

NOT: cikolata toplarindan sonra fikrim degisti

Ah kizlar unutmusum öglen 2 bardak cay bide gelinin cikolatisindan 2 tanesik ufak toplar attim agzimaaa

ne zaman içilecek

heyy yavrum heyyy....... dün bütün gün boşa konuşmuşuz :))) sabah kalkar kalmaz iççektin....

Ah kizlar unutmusum öglen 2 bardak cay bide gelinin cikolatisindan 2 tanesik ufak toplar attim agzimaaa

öğlen parti varmışşş.... tiramisu olursa bende yerim afiyet olsun boşver :)

canım misafire rağmen süper menü:)
hoş geldin canım
hoş bulduk canım:)
Menüm
Sabah
yulaf+sür

öğle
buğday çorbası

akşam
patlıcan közleme
tavuk ızgara

2litre su
sabah belki bir yumurta falan eklenebilirdi. onun dışında gayet güzel.

Günaydın güzeller, güzel bir gününüz, güzel bir haftanız, güzel bir başlangıcınız olsun

Eki Görüntüle 1631340

öğlen biraz kaçmış ama yinede iyisin:)

dünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))

günaydin kizlar dünkü menüm
sabah 09:00 bi dilim kavun
öglen 13:00 iki dilim etliekmek (görevlendirme yerindeydik baska bi sey bulamadim)
iki bardak ayran
aksam 17:00 bi kac kasik kavurma yarim kase yogurt corbasi iki kasik irmik helvasi
3 litre su
bi sade soda
spor nöbet

Kiz zaten 1 güncük ömürleri var birak takilsin yanindaa son günlerini seninle gecirmek istemis belliki :)

betüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa
aaa kelebek hoslanmis senden istee azicik yüz ver ne olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…