Canim dün eve cok gec geldim dedim sabah yazayim ama menüm fenaaaaa görünce beni topa tutacaksinizzz
Acikcasi daha kötü bir menü bekliyordumDünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay
Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
Daha kalan hic biseye el suremedimm ama bunlar bile agir geldi gibi midem fena oldu. Malum arkadasimin bohca getirmesi vardi kizlar ondan boyle olduu.
Aksam 20 30 gibi 1 kase yogurt 2 cig kofte yedim
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss
Ah kizlar unutmusum öglen 2 bardak cay bide gelinin cikolatisindan 2 tanesik ufak toplar attim agzimaaaDünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay
Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
Daha kalan hic biseye el suremedimm ama bunlar bile agir geldi gibi midem fena oldu. Malum arkadasimin bohca getirmesi vardi kizlar ondan boyle olduu.
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss
Öglen fenaa oldu midem okadar kotu olmasa yine yerdim aksammAcikcasi daha kötü bir menü bekliyordum
Öglen diyete uygun olmamis, sende farkindasin. Neyse ki öglen yemissin, yakmissindir birazini aksama kadar
Mesajimin altinda ki notumu görmezden gelmeÖglen fenaa oldu midem okadar kotu olmasa yine yerdim aksamm
Insallah yakmisomdir canim benim sistemler metabolizma falan problemli bu aralar
ne zaman içilecek
Dünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay
Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss
Ah kizlar unutmusum öglen 2 bardak cay bide gelinin cikolatisindan 2 tanesik ufak toplar attim agzimaaa
Yeni gördümmm haklisinn valla bende yedikten sonra pisman oldum sankilimmMesajimin altinda ki notumu görmezden gelme
Tarti ne diyor canim?
Iki catalda biraktim ama gözüm hala ondaydiiheyy yavrum heyyy....... dün bütün gün boşa konuşmuşuz :))) sabah kalkar kalmaz iççektin....
öğlen parti varmışşş.... tiramisu olursa bende yerim afiyet olsun boşver :)
Bugün toparlarsin canimYeni gördümmm haklisinn valla bende yedikten sonra pisman oldum sankilimmtarti lavaboya cikamadigim zaman + gosteriyo ciktiktan sonrada ya sabit yada -100 g falan oluyo
kızlar bugün hiç gelemedim. sabahın köründe misafir haberi aldım .kahvaltıya bile vaktim olmadı. hazırlık yap ağırla derken canım çıktı. şimdi yolculadık. çok yorgunum. menümü yazıp çıkacağım.
bugünkü menüm
kahvaltı: fırsatım olmadı
öğle: beyaz peynir, domates( ayaküstü atıştırdım)
Ara: köz salata, beyaz peynir,( misafirlere hazırladıklarımdan yemeyeyim dedim)
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak tavuk sote, biraz köz salata biraz yeşil salata
su: 2 lt
spor: 30 dk yürüyüş
hoş bulduk canım:)hoş geldin canım
sabah belki bir yumurta falan eklenebilirdi. onun dışında gayet güzel.Menüm
Sabah
yulaf+sür
öğle
buğday çorbası
akşam
patlıcan közleme
tavuk ızgara
2litre su
Günaydın güzeller, güzel bir gününüz, güzel bir haftanız, güzel bir başlangıcınız olsun
Eki Görüntüle 1631340
Dünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay
Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss
Benim mesajima yorum yapmamissin ama olsuncanım misafire rağmen süper menü:)
hoş bulduk canım:)
sabah belki bir yumurta falan eklenebilirdi. onun dışında gayet güzel.
öğlen biraz kaçmış ama yinede iyisin:)
İnşallh inşallah inşallaaahhBugün toparlarsin canim
Kiz zaten 1 güncük ömürleri var birak takilsin yanindaadünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))
betüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa
- *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi --- fil gibi uyuyorum
- *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme --- kel kaldım
- *Üreme yeteneğinin kaybı --- eşeysiz üreme konusunda çalışmalarım var
- *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük --- ahhh aaahh :)))
- *Kadında periyod düzensizlikleri --- bak bu benim işte
- *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması --- bu da oldu
- *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma -- Allah ım sen koru
aaa kelebek hoslanmis senden istee azicik yüz ver ne olacakmisdünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?