Hey allahim ya ülkemin kelebegi bile psikopatdünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))
Alooo sen izinlisin ne menüsügünaydin kizlar dünkü menüm
sabah 09:00 bi dilim kavun
öglen 13:00 iki dilim etliekmek (görevlendirme yerindeydik baska bi sey bulamadim)
iki bardak ayran
aksam 17:00 bi kac kasik kavurma yarim kase yogurt corbasi iki kasik irmik helvasi
3 litre su
bi sade soda
spor nöbet
Kiz betüsün bu yazdiklari bende niye yokbetüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa
buldum sükür... Nese kaynagimiz Betüs, eline saglik
- *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi --- fil gibi uyuyorum
- *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme --- kel kaldım
- *Üreme yeteneğinin kaybı --- eşeysiz üreme konusunda çalışmalarım var
- *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük --- ahhh aaahh :)))
- *Kadında periyod düzensizlikleri --- bak bu benim işte
- *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması --- bu da oldu
- *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma -- Allah ım sen koru
aaa daha bitmedi mi benim iznimHey allahim ya ülkemin kelebegi bile psikopat
Alooo sen izinlisin ne menüsü
Kiz betüsün bu yazdiklari bende niye yok
günaydin kizlar dünkü menüm
sabah 09:00 bi dilim kavun
öglen 13:00 iki dilim etliekmek (görevlendirme yerindeydik baska bi sey bulamadim)
iki bardak ayran
aksam 17:00 bi kac kasik kavurma yarim kase yogurt corbasi iki kasik irmik helvasi
3 litre su
bi sade soda
spor nöbet
Kiz zaten 1 güncük ömürleri var birak takilsin yanindaason günlerini seninle gecirmek istemis belliki :)
betüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa
aaa kelebek hoslanmis senden istee azicik yüz ver ne olacakmis
buldum sükür... Nese kaynagimiz Betüs, eline saglik
Pardon ben yanlis hatirliyormusum, bitmis senin izininaaa daha bitmedi mi benim iznimbende telasla oturdum bilgisayarin karsisina daha fazla gecikmeyeyim diye
evet irmik helvasi yedim ve ben bu gün karataya basliyorum betüssvayyy hain irmik helvası yemiş..... yazın buunuuu.....
yok bu o sevimli gillerden değil hani böyle tatarcık derler yaa.. kocaman ve kıllı.....
çok kıllı yüz veremem....
haa tamam o zaman menüye devamPardon ben yanlis hatirliyormusum, bitmis senin izinin
hic sorma canim yaa aksam bizde cok becerikli bi arkadasda kizlarl toplaniyoruz ne yapsak acepAnam ne muhabbet dönmüş burada yahu. Elektrik de kesik telden okiyim derken gözüm çıktı valla.
Bugün arkadaslarla toplanıyoruz. Hem de en maharetlimizin evinde. Zor bir gün olacakinşallah salata falan vardır da onunla avunurum.
bury girdiğim günler dizimi de izliyorum napcan haaaaa napacannnnn gellll hdiiii gelllllllo ne be.. biz de bunu ders çalışıyo sanıyozE-brulim
çokta çekik olmasın capon mapon sevmem benKesin çekik gözlülerin dizisidir, bayılıyor bizim kız onlara :)
Ders çalışıyorum ayağına izine ayrıldın, bizi boşluyorsunfyzanur ... Rahat yemek yemek için mi yoksa bütün bunlar? :)
sen izlemezsin adamın biri mafya gibi bişey onun üstüne kurulu bi senaryonasıl bir dizi feyzacım konusu nedir güzelmi
napsak bilmem ki. bi plan yapalım. ağırlığı salatalara verelim. doymazsak birazcık sarma( benimki muhakkak yapmıştır) çok canımız çekerse minnacık tatlıhic sorma canim yaa aksam bizde cok becerikli bi arkadasda kizlarl toplaniyoruz ne yapsak acep
zayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk
- *Depresyon, uyku kaybı ya da aşırı uyuma eğilimi --- fil gibi uyuyorum
- *Saç dökülmesi, tırnak bozulmaları, kaşlarda dökülme --- kel kaldım
- *Üreme yeteneğinin kaybı --- eşeysiz üreme konusunda çalışmalarım var
- *Cinsel isteksizlik ve güçsüzlük --- ahhh aaahh :)))
- *Kadında periyod düzensizlikleri --- bak bu benim işte
- *Öğrenme güçlüğü, konsantrasyon-odaklanma kaybı safra kesesinde taş oluşması --- bu da oldu
- *Cilt kırışmaları, sarkmalar, erken yaşlanma -- Allah ım sen koru
teşekkür ederim ebrucum. ama bu sabah tartıldım. yine dönmüşüm başaMaşallahmisafirin varken bile harika menüler çıkartıyorsun gülüm. Artık sen bu işin ehli oldun
Az ve öz olmuş... Motivenin düşük olduğu belli, özensiz gibisin. Keyfini yerine getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı kuzum? Sen böyle olunca hiç içime sinmiyor, nerde benim azimli mom hati'm?
hadi öğlen kaçtı. akşam ki pilav ne ola ki bacımiyi geceler kızlarr
bugün arkadaşımın kızının doğum günü merasimesi vardı şimdiden söyleym accık kaçtı
bugünkü menüm
sabah 11:00
2 dilim ekmek arasına 1kk.peynir ve bir domates ile tost
öğle 15:00
yarım dilim pasta
1 köfteli börek
1 kurabiye
1 sarma
akşam 18:00
1 kase çorba
4 y.k.pilav
1 kase cacık
salata
2 litre su
spor
50mekik
Anam ne muhabbet dönmüş burada yahu. Elektrik de kesik telden okiyim derken gözüm çıktı valla.
Bugün arkadaslarla toplanıyoruz. Hem de en maharetlimizin evinde. Zor bir gün olacakinşallah salata falan vardır da onunla avunurum.
hic sorma canim yaa aksam bizde cok becerikli bi arkadasda kizlarl toplaniyoruz ne yapsak acep
Kontrolsüz zayiflarsan olabilir diyorzayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk
Sorma gülüm bende bastayimteşekkür ederim ebrucum. ama bu sabah tartıldım. yine dönmüşüm başaben cumaya kadar tartılmıyım diyorum ya. yoksa sinir olup iyice stres yapıyorum.
Insallah canim verecegine eminim, bundan hic süphem yokE-brulim evet canım ya şu an hayatın gizemi benim için ama vaz geçmiyciğğimm. on kilo verdim on kilo daha vericiğiimmm allahın izniyle.
baya eğlenceli bi menü olmuşDünkü menüm
Sabah 6 30 1 has yumurta
4 zeytin
2 dilom ekmek
3 catal peynir
Salata
1 bardak cay
Oglen 15 30
2 ufak icli kofte
Yarim dolma
2 catal tiramisu
Daha kalan hic biseye el suremedimm ama bunlar bile agir geldi gibi midem fena oldu. Malum arkadasimin bohca getirmesi vardi kizlar ondan boyle olduu.
Aksam 20 30 gibi 1 kase yogurt 2 cig kofte yedim
21 30 1 elma
2 litre su
2 saat yuruyuss
kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))dünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))
oturdumKizlar Allah yardimciniz olsun, bu aksam ki sinaviniz cok zor desenize
Kontrolsüz zayiflarsan olabilir diyorHem sana ne cinsellikten, otur oturdugun yerde
Sorma gülüm bende bastayimniye böyle oldugunu bir cözebilsek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?