Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hey allahim ya ülkemin kelebegi bile psikopat

Alooo sen izinlisin ne menüsü

betüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa
Kiz betüsün bu yazdiklari bende niye yok

buldum sükür... Nese kaynagimiz Betüs, eline saglik

Hey allahim ya ülkemin kelebegi bile psikopat

Alooo sen izinlisin ne menüsü

Kiz betüsün bu yazdiklari bende niye yok
aaa daha bitmedi mi benim iznim bende telasla oturdum bilgisayarin karsisina daha fazla gecikmeyeyim diye

vayyy hain irmik helvası yemiş..... yazın buunuuu.....

Kiz zaten 1 güncük ömürleri var birak takilsin yanindaa son günlerini seninle gecirmek istemis belliki :)

yok bu o sevimli gillerden değil hani böyle tatarcık derler yaa.. kocaman ve kıllı.....

betüss vallanöbetin yorgunlugunu bile unuttum ne güldüm yaa

aaa kelebek hoslanmis senden istee azicik yüz ver ne olacakmis

çok kıllı yüz veremem....

buldum sükür... Nese kaynagimiz Betüs, eline saglik

vayyy hain irmik helvası yemiş..... yazın buunuuu.....

yok bu o sevimli gillerden değil hani böyle tatarcık derler yaa.. kocaman ve kıllı.....

çok kıllı yüz veremem....

evet irmik helvasi yedim ve ben bu gün karataya basliyorum betüss aaa killi milli ne olacak bi sans tanisaydin
Pardon ben yanlis hatirliyormusum, bitmis senin izinin
haa tamam o zaman menüye devam

hic sorma canim yaa aksam bizde cok becerikli bi arkadasda kizlarl toplaniyoruz ne yapsak acep

o ne be.. biz de bunu ders çalışıyo sanıyoz E-brulim
bury girdiğim günler dizimi de izliyorum napcan haaaaa napacannnnn gellll hdiiii gelllllll

Kesin çekik gözlülerin dizisidir, bayılıyor bizim kız onlara :)
Ders çalışıyorum ayağına izine ayrıldın, bizi boşluyorsun fyzanur ... Rahat yemek yemek için mi yoksa bütün bunlar? :)
çokta çekik olmasın capon mapon sevmem ben her şey yemek için her şeyyyyyy

hic sorma canim yaa aksam bizde cok becerikli bi arkadasda kizlarl toplaniyoruz ne yapsak acep
napsak bilmem ki. bi plan yapalım. ağırlığı salatalara verelim. doymazsak birazcık sarma( benimki muhakkak yapmıştır) çok canımız çekerse minnacık tatlı

zayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk

teşekkür ederim ebrucum. ama bu sabah tartıldım. yine dönmüşüm başa ben cumaya kadar tartılmıyım diyorum ya. yoksa sinir olup iyice stres yapıyorum.

hadi öğlen kaçtı. akşam ki pilav ne ola ki bacım

Kizlar Allah yardimciniz olsun, bu aksam ki sinaviniz cok zor desenize

zayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk
Kontrolsüz zayiflarsan olabilir diyor Hem sana ne cinsellikten, otur oturdugun yerde

teşekkür ederim ebrucum. ama bu sabah tartıldım. yine dönmüşüm başa ben cumaya kadar tartılmıyım diyorum ya. yoksa sinir olup iyice stres yapıyorum.
Sorma gülüm bende bastayim niye böyle oldugunu bir cözebilsek...

baya eğlenceli bi menü olmuş sen bi vicdan çorbası iç derim ben ay bakalım benim menü nasıl olcak bugün. davetler davetleerr

kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…