Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin sapığın varsa benim de olacakkkkkkkkkk bende istiyoreeeeeeee banane bananeeeeeeeeeeeeebruşşşşşşşşş benim niye yokkkk bunun vardaaaaaaaaa

bury girdiğim günler dizimi de izliyorum napcan haaaaa napacannnnn gellll hdiiii gelllllll

çokta çekik olmasın capon mapon sevmem ben her şey yemek için her şeyyyyyy

aa aaa dilde pabuç...

zayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk

bende olmaz öyle şeyler :)))

kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))

içime kaçmasın kız öperken yutmiim prensimi :)

kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))

sende hiç bişeyden şüphe duymuyosun ona güven buna güvenn ohoooo işimiz var sninle
Niye öyle diyorsun kiz? Mesela sana cinsellik konusunda güvenmiyorum pek totonun üstünde oturuyormussun gibi hissetmiyoreee

senin sapığın varsa benim de olacakkkkkkkkkk bende istiyoreeeeeeee banane bananeeeeeeeeeeeeebruşşşşşşşşş benim niye yokkkk bunun vardaaaaaaaaa
Al iste bak ispatladin Artik sana güvenemem sekerim

Niye öyle diyorsun kiz? Mesela sana cinsellik konusunda güvenmiyorum pek totonun üstünde oturuyormussun gibi hissetmiyoreee

Al iste bak ispatladin Artik sana güvenemem sekerim
oturmayıpta napıyım kız , evlenmeden olmazzzzzzzzzzzzzzz ayrıca en fazla göz zinası var bende oda rickime bakıyorum bakıyorummmm öyle yaniiiiii

oturmayıpta napıyım kız , evlenmeden olmazzzzzzzzzzzzzzz ayrıca en fazla göz zinası var bende oda rickime bakıyorum bakıyorummmm öyle yaniiiiii
Bilemiyorum, güvenimi sarstin bir kere

kızlar ben süslendim püslendim gidiyorum gezmelere. bakalım bugün neler yaşanacak. simlal yarın vicdan çorbalarında mı arayacak huzuru? hepsi ve daha fazlası akşam menümde. öpüyorum hepinizi
Iyi eglenceler canim

Hacze gittik kızlar uzak bir köye valla açlıktan ölüyordum peynirli gözleme yedim günahımız affola ama ünanır mısınız gözleme yeyince dahada acıktım ya doyurmadı şimdi merkeze indikte inşallah ofiste çorba filan vardır ya

canım aslında doymuşsundur ama yüksek karbonhidrat alımlarında kan şekeri ani yükselir ve düşer o yüzden çok geçmeden tekrar açlık hissi oluşur bu yüzden diyetisyenler beyaz ekmek pirinç patates makarna gibi şeylerden uzak durulmasını söyler cnm.yoğurt ye veya süt iç.

kızlar telefondan girdiğim zaman bi anda sayfa kapanıyor telefondan dicem ama başka sitelerde olmuyor sadece kadınlar kulubüne girdiğimde oluyor sizce neden olabilir? yada böyle sorun yaşayan var mı?

kızlar telefondan girdiğim zaman bi anda sayfa kapanıyor telefondan dicem ama başka sitelerde olmuyor sadece kadınlar kulubüne girdiğimde oluyor sizce neden olabilir? yada böyle sorun yaşayan var mı?
Bende de oluyor canim ama henüz sorunu cözemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…