hehehhehehhekız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))
sende hiç bişeyden şüphe duymuyosun ona güven buna güvenn ohoooo işimiz var sninleInsallah canim verecegine eminim, bundan hic süphem yok
senin sapığın varsa benim de olacakkkkkkkkkk bende istiyoreeeeeeee banane bananeeeeeeeeeeeedünden beri bir manyak kelebek tarafından takip ve taciz ediliyorum....... dün sabah perdedeydi camı açıp perdenin onun olduğu kısmı dışarı getirip hafifçe silkeledim, akşam bir baktım masa da... ehh ne halin varsa gör dedim gezinirken bir baktım hole geçmiş , sabah uyandım laptopumun üstünde... işe geldim çantamdan çıktı manyak... az önce gene dışarı attım kendisini... kaşınıyo valla :)))
bury girdiğim günler dizimi de izliyorum napcan haaaaa napacannnnn gellll hdiiii gelllllll
çokta çekik olmasın capon mapon sevmem benher şey yemek için her şeyyyyyy
zayıflyınca cinsel isteksizlk niye oluyomuş kiii zaten işim olmazzzz daaaa haniii merakkk
kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))
senin sapığın varsa benim de olacakkkkkkkkkk bende istiyoreeeeeeee banane bananeeeeeeeeeeeeebruşşşşşşşşş benim niye yokkkk bunun vardaaaaaaaaa
o senin olmuş artık benim ki bana özel olmalısana yolliiim zira kendisinden hiç hoşnut değilim...
onu da mı yiyecen, dünyayı yedinnn onu da mı yiyecennnn aççç kadınnnnnaa aaa dilde pabuç...
bende olmaz öyle şeyler :)))
içime kaçmasın kız öperken yutmiim prensimi :)
kız öpseydin ya belki prense dönüşürdü. tüühhh kaçtı güzelim prens:))
oturdum
Niye öyle diyorsun kiz? Mesela sana cinsellik konusunda güvenmiyorumsende hiç bişeyden şüphe duymuyosun ona güven buna güvenn ohoooo işimiz var sninle
Al iste bak ispatladinsenin sapığın varsa benim de olacakkkkkkkkkk bende istiyoreeeeeeee banane bananeeeeeeeeeeeeebruşşşşşşşşş benim niye yokkkk bunun vardaaaaaaaaa
oturmayıpta napıyım kız , evlenmeden olmazzzzzzzzzzzzzzz
Niye öyle diyorsun kiz? Mesela sana cinsellik konusunda güvenmiyorumpek totonun üstünde oturuyormussun gibi hissetmiyoreee
Al iste bak ispatladinArtik sana güvenemem sekerim
aa aaa dilde pabuç...
bende olmaz öyle şeyler :)))
içime kaçmasın kız öperken yutmiim prensimi :)
az yekızlar ben süslendim püslendim gidiyorum gezmelere. bakalım bugün neler yaşanacak. simlal yarın vicdan çorbalarında mı arayacak huzuru? hepsi ve daha fazlası akşam menümde. öpüyorum hepinizi
Ayy cnm ya aslında ben onuda alintilamistim ama beceremedim sanırım yoksa seni unuturmuyum:)Benim mesajima yorum yapmamissin ama olsun
Bilemiyorum, güvenimi sarstin bir kereoturmayıpta napıyım kız , evlenmeden olmazzzzzzzzzzzzzzzayrıca en fazla göz zinası var bende oda rickime bakıyorum bakıyorummmm öyle yaniiiiii
Iyi eglenceler canimkızlar ben süslendim püslendim gidiyorum gezmelere. bakalım bugün neler yaşanacak. simlal yarın vicdan çorbalarında mı arayacak huzuru? hepsi ve daha fazlası akşam menümde. öpüyorum hepinizi
Önemli degil canimAyy cnm ya aslında ben onuda alintilamistim ama beceremedim sanırım yoksa seni unuturmuyum:)
Hacze gittik kızlar uzak bir köye valla açlıktan ölüyordum peynirli gözleme yedim günahımız affola ama ünanır mısınız gözleme yeyince dahada acıktım ya doyurmadı şimdi merkeze indikte inşallah ofiste çorba filan vardır ya
Bende de oluyor canim ama henüz sorunu cözemedim...kızlar telefondan girdiğim zaman bi anda sayfa kapanıyor telefondan dicem ama başka sitelerde olmuyor sadece kadınlar kulubüne girdiğimde oluyor sizce neden olabilir? yada böyle sorun yaşayan var mı?
acaba nedenBende de oluyor canim ama henüz sorunu cözemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?