sorma evdekiler diyetime karşı birleşti daha yeni hastalandın sağlam yemen gerekiyor diyip dıruyorlar baskı altındayım.. çok sinirlerim bozuluyor şu duruma bende motivemi kaybediyorum yavaş yavaş.. ne yapmam gerek bilmiyorum off diyet yapmak istiyorum bırakırsam eski halime dönücem kızlar bana yardım edinMaşallahmisafirin varken bile harika menüler çıkartıyorsun gülüm. Artık sen bu işin ehli oldun
Az ve öz olmuş... Motivenin düşük olduğu belli, özensiz gibisin. Keyfini yerine getirmek için yapabileceğimiz bir şey var mı kuzum? Sen böyle olunca hiç içime sinmiyor, nerde benim azimli mom hati'm?
Cok haklisin canim aksam yememeliydm ama bana yemek kalmadiCnm öğlen azcık kaçmış tabi ama onun yerine tam anlamıyla telafi etmesede akşam ki pilavı yemesen olurdu fazla karbonhidrat başa bela.
Yess beybilimonlu ılık sular içildi mi bakiim....
Bugünkü menüm
Sabah 08:30
1 kase yoğurt
1 şeftali
Biraz tarçın
Ara 11:30
1 fincan detoks çayı
1 fincan zencefilli limonlu çay
2 yulaflı bisküvi
Akşam 17:00
2 kepçe sütlü çorba (şehriyeli)
Su: 1,5 lt - 2 yapmaya çalışacağım
Spor: yarım saat yürüyüş
kızlar beni toparlayın ben motivemi kaybettim sabah eşim çikolata almış börek almış Yiyeceksin diye tutturdu benim için gidip sarıyerden almış seviyorum diye.. e yedim tabi..
sırf diyeti bırakayım diye beni zorluyor çünkü istemiyor sakın ozaman yapma demeyin çünkü ben artık zayıflamak istiyorum yaaa böreğide yedim çikolatayıda eşim kremalı makarna yaptı girdi mutfağa onuda zorla yedirdi allahım hiç bukadar yardıma ihtiyacım olmamıştı meydey meydey
Canim sana simdi diyeti birak demek elbette istemiyorum ama eslerimizede ister istemez bazen ayak uydurmamiz gerekiyor bana kalirsa esine biraz daha ben iyiyim bombayim gibi goster kendini hatta o gormedigi zamanlarda ay sunu yedim bunu ictim diye gerekirse beyaz yalanlar soyle:) senin kendini ac biraktigini ve o yuzden hasta oldugunu dusunuyor olabilir belkidekızlar beni toparlayın ben motivemi kaybettim sabah eşim çikolata almış börek almış Yiyeceksin diye tutturdu benim için gidip sarıyerden almış seviyorum diye.. e yedim tabi..
sırf diyeti bırakayım diye beni zorluyor çünkü istemiyor sakın ozaman yapma demeyin çünkü ben artık zayıflamak istiyorum yaaa böreğide yedim çikolatayıda eşim kremalı makarna yaptı girdi mutfağa onuda zorla yedirdi allahım hiç bukadar yardıma ihtiyacım olmamıştı meydey meydey
sen izlemezsin adamın biri mafya gibi bişey onun üstüne kurulu bi senaryo
Aaa niye kizz izlemeye basladdik bile esimle dun gece ilk bolumunu izledik bu gecede 2.yi izleriz artik ama azcik kufurlu mufurlu kiz bunlarin agzida cok bozukmussen izlemezsin adamın biri mafya gibi bişey onun üstüne kurulu bi senaryo
deniyeceğim bunu çünkü yemeyince tadımız kaçıyor.. eşim kilolarımdan rahatsız değil hiçbirzamanda olmadı ama ben kendimden rahatsızım işte.. artık ince olmak istiyorum ama cidden şu durumda öyle zorki.. hastalanmadan öncede kızıyordu ben sen gelmeden yedim falan diye geçiştiriyordum şimdi başıma nöbetçi kesildi yarın tüm gün evde üstelik.. dışarı falan çıkarız yemezsem bozuluyor sağlıığını düşünmüyorsun falan diyor alakası yok benim menülerim ortada gayet sağlıklı besleniyorum aslında ama işte benimki hastalık hastasıdır korkuyor.. sağol canım öyleyapacağım..Kız bişey yememişsin bune böyle? ?
Cevrendekiler karsiyken diyet yapmak zordur helede eşinse daha zor senin için bırakma tabikide ama bikaç gün yapmıyormus izlenimi ver sonrasında bahaneler bul aman sen gelmeden çok yedim falan filan uydur bişeyler çok zorlayinca tadina bak geçiştir oyala işte salata ye yogurt ye falan öyle işte
Yemek kalmadi bana ama yaa yaptik bi hatahadi öğlen kaçtı. akşam ki pilav ne ola ki bacım
diyet sağlıksız birşey olarak kodlanmış kafasına :) ne zaman diyet desem çıldırıyor birde hastalık olunca böyle oldu işte.. ya korkum böyle böyle motivemi kaybetmek.. açıkçası çok fazla direnebileceğimi sanmıyorum ısrarlarına çünkü hemen kırılıyor falan ben üzülüyorum bu defa.. şu hastalık meselesi soğuyana kadar dediğin gibi birtakım beyaz yalanlara başvurmam gerekecek.. off bana dua edin işim zor benimCanim sana simdi diyeti birak demek elbette istemiyorum ama eslerimizede ister istemez bazen ayak uydurmamiz gerekiyor bana kalirsa esine biraz daha ben iyiyim bombayim gibi goster kendini hatta o gormedigi zamanlarda ay sunu yedim bunu ictim diye gerekirse beyaz yalanlar soyle:) senin kendini ac biraktigini ve o yuzden hasta oldugunu dusunuyor olabilir belkide
deniyeceğim bunu çünkü yemeyince tadımız kaçıyor.. eşim kilolarımdan rahatsız değil hiçbirzamanda olmadı ama ben kendimden rahatsızım işte.. artık ince olmak istiyorum ama cidden şu durumda öyle zorki.. hastalanmadan öncede kızıyordu ben sen gelmeden yedim falan diye geçiştiriyordum şimdi başıma nöbetçi kesildi yarın tüm gün evde üstelik.. dışarı falan çıkarız yemezsem bozuluyor sağlıığını düşünmüyorsun falan diyor alakası yok benim menülerim ortada gayet sağlıklı besleniyorum aslında ama işte benimki hastalık hastasıdır korkuyor.. sağol canım öyleyapacağım..
Sabah 7:30limonlu su
09:00
Elma
Öğle 13:00
Peynirli gözleme iriceneydi ama
14:45yarım kase mercimek
Akşam 19:00
Bohça köfte içinde kaşar olan büyük köft
İki üç çatal kısır
Çeyrek porsiyon yoğurtlu salata
Bir bardak ayran
Bir iki tane patates kızartması attım gerisini kocama verdim.
2litre su
Spor yok
Bitki çayı
Acayip baş ağrısı
hadi ya izledin mi bilseydim uyarırdım bayağı açık sahneler felan var bak ona göreAaa niye kizz izlemeye basladdik bile esimle dun gece ilk bolumunu izledik bu gecede 2.yi izleriz artik ama azcik kufurlu mufurlu kiz bunlarin agzida cok bozukmus
ben diyette değilim sağlıklı besleniyorum dediyet sağlıksız birşey olarak kodlanmış kafasına :) ne zaman diyet desem çıldırıyor birde hastalık olunca böyle oldu işte.. ya korkum böyle böyle motivemi kaybetmek.. açıkçası çok fazla direnebileceğimi sanmıyorum ısrarlarına çünkü hemen kırılıyor falan ben üzülüyorum bu defa.. şu hastalık meselesi soğuyana kadar dediğin gibi birtakım beyaz yalanlara başvurmam gerekecek.. off bana dua edin işim zor benim
ben internettn izliyorum en güzeliAllah ım yaa deli bunlar bütün dizileri aynı güne koymuşlar neyi izlicemi şaşırdım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?