Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyy ne güzelll kocan var mış kızazıcık tadına bak sende sonra midem almıyor felan de olmaz mı

çok güzel olmuş

aç duruyosun resmenn senin miden nekadar küçülmüş öyle

aneeeeeeeeeeeeemmm karbonhidratıııı basmışsınnnnnn gözleme ,kaşar , kısır patates .... bana bişeyler oluyooo bayılciiimmmmmmmm

İyi akşamlar kızlar
Hakkınızı helal edin ya iki gün menu bildirimi yapamadım kusura bakmayın evde değildim taşınma telaşı diğer evin temizliği falan yetiştiremedim çok özür dilerim.zaten hic iç açıcı şeyler yemedim bugünkü menum
09 00
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
Çay
14 00
1 tabak helise dögmeyle tavukla yapılan bir yemek
Ara dondurma
Akşam Yarım tabak helise
2 domates
1 buçuk litre su
Spor yok

Afiyet olsun
Çok kalorili şeyler yemişsin canım ya

Iyi aksamlar kizlarr bugunku menum
Sabah bisey yiyemedim gec kaldim işe sadece gidince 1 bardak tek sekerli cay icebildim

Oglen 12 30
1parca firinda tavuk gogsu
3 parca firin patates
4 kasik uzum hosafi
1 tabak salata
1 kepce domates corbasi

Aksam 19 00
1 tabak barbunya salatasi
1 kase yogurt
Yarim dilim börek

2 saat yuruyus
2 litre su
30 mekik
30 jj
30 twist

Canim hosgeldin aramıza menün güzel afiyet olsun beğendim ben

Gayet güzel canım akşamki börekte hiç batmadi

Menun Az oldugu icin dondurmaya ses cikarmadim canimm afiyet olsunn

Cnm erken kahvaltı yapmak iyidir aç karnına yeşil çay cokda iyi fikir olmasa gerek birde 10-15 zeytin ve 150-180 gr peynir çok değil mi özel olarak yaptığın bir diyet mi var da listen böyle?

Bence hiç kek falan yeme makarna yemişsin zaten ama spor çok güzel genel olarak begendim

O yemeğe bazı yörelerde keşkek diyor sanırım. Güzel bence kosturmaca da oluyor bazen ama yine de menü güzel

Gayet güzel cnm salata nin yanında yarım dilim börek kötü durmamis sabahki ekmeğe sayalim sabah yiyememissin:)

Canim hosgeldin aramıza menün güzel afiyet olsun beğendim ben

Hosbulduk cnm sagol:)

Cnm erken kahvaltı yapmak iyidir aç karnına yeşil çay cokda iyi fikir olmasa gerek birde 10-15 zeytin ve 150-180 gr peynir çok değil mi özel olarak yaptığın bir diyet mi var da listen böyle?
Yok canim diyet yapmiyorum disari cikacagim icin biraz fazla yedim degerler de tahmini normalde istahsiz olurum sabahlari fakat yesil cay icince istahim artti zaten adimlarla umarim yakmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…