hayat hep onlara güzel zaten , bana bi tane bile eli yüzü düzgün adam düşmesinfilmlerde artık adam başına en az iki kadın düşüyor....
ya başımda bekliyor bildiğin gibi değil :)) zaten diyet yüzünden hasta olmuşum öyleymiş teşhisi koymuşayyyy ne güzelll kocan var mış kızazıcık tadına bak sende sonra midem almıyor felan de olmaz mı
Deme ya ayy esimlede oylesi izlenmez ki adamin icine kurt dusuyor sonrahadi ya izledin mi bilseydim uyarırdım bayağı açık sahneler felan var bak ona göre
izleme izlemeDeme ya ayy esimlede oylesi izlenmez ki adamin icine kurt dusuyor sonra
bi kaç kere bekler vaz geçer nasılsa idare edeceksin ozaman bi süreya başımda bekliyor bildiğin gibi değil :)) zaten diyet yüzünden hasta olmuşum öyleymiş teşhisi koymuşvalla sağlıklı beslenmeye izin yok evde ooff off
Ben kirgin cicekleri izliyorum valla songulle guney cok tatlilarr yaaparamparça da karar kıldım zaping yapmaktan kafayı yicektim aaaaaa.....
cihan ne kükredi beee :)))
Ben kirgin cicekleri izliyorum valla songulle guney cok tatlilarr yaa
hayat hep onlara güzel zaten , bana bi tane bile eli yüzü düzgün adam düşmesin
ya başımda bekliyor bildiğin gibi değil :)) zaten diyet yüzünden hasta olmuşum öyleymiş teşhisi koymuşvalla sağlıklı beslenmeye izin yok evde ooff off
feyzayla sana bı tane yok ama yaaafilmlerde artık adam başına en az iki kadın düşüyor....
Bende kaçırdım yaaöffff kaçırdım onu dimi.... neyse tekrarları çıkar nasılsa....
Bugunku menum
Sabah
1 bardak ilik balli limonlu su
1yumurta haslanmis
Domates, 2 zeytin
1 kk.Peynir
Ogle
1tabak dolusu kuru fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
1 sade kahve
Cikolata 50 kcal
Aksam
Avuc ici kadar b.soslu patatesli mantar yemegi
2.5 lt.su
Spor
50mekik
Canım az mı cok mu anlamadım ama yine de güzel duruyor cok kisa olunca az gibi geldi banabugünkü menüm
8.30: peynir, domates
10.30: yeşil çay
15.00- 17.00 arası: 1 kase tavuklu salata, biraz semizotu salatası, 2 sarma, 1 dilim kek
21.00: 1 nektari
su: 2 lt
Canim isin zor ama diger arkadaslarinin da dedigi gibi beyaz yalanlarla evdekilere diyet yapmiyormus havasi ver :) Esin senin icin telaslaniyor napsin :)sorma evdekiler diyetime karşı birleşti daha yeni hastalandın sağlam yemen gerekiyor diyip dıruyorlar baskı altındayım.. çok sinirlerim bozuluyor şu duruma bende motivemi kaybediyorum yavaş yavaş.. ne yapmam gerek bilmiyorum off diyet yapmak istiyorum bırakırsam eski halime dönücem kızlar bana yardım edin
Canim dün pek istahim yoktu, bugün daha özenli olacagim :) insallah...Kız bişey yememişsin bune böyle? ?
Allahiiiim, canim sen en iyisi bir daha resim koyma :))) suan gözümün önüne bildigim bütün makarna cesitleri geliyor :)Bugunku menum
Sabah(09.30)
Bir bardak yesil cay
Ogle(12.00)
2 dilim kepekli ekmek
1 salata
1 domates
10-15 tane yesil zeytin
Yaklasik 150-180 gr kasar peyniri
1 bardak sekersiz cay
Aksam(18.00)
Altta gordugunuzu ayranla yedim
1 bardak daha yesil cay daha icilecek
Belki acikirsam yesil cayin yaninda torku tam bugdayli kek yiyebilirim
Su 2lt
Spor 30 sn plank 50 squat 10.000 adimEki Görüntüle 1632023
Yok kiz nerde kücüklecek, hala enine boyuna genis :)aç duruyosun resmenn senin miden nekadar küçülmüş öyle
Canim hayirli olsun yeni eviniz. Rabbim agiz tadiyla, huzurla oturmayi nasip etsin insallah.İyi akşamlar kızlar
Hakkınızı helal edin ya iki gün menu bildirimi yapamadım kusura bakmayın evde değildim taşınma telaşı diğer evin temizliği falan yetiştiremedim çok özür dilerim.zaten hic iç açıcı şeyler yemedim bugünkü menum
09 00
2 dilim ekmek
Az peynir
3 zeytin
Çay
14 00
1 tabak helise dögmeyle tavukla yapılan bir yemek
Ara dondurma
Akşam Yarım tabak helise
2 domates
1 buçuk litre su
Spor yok
Ceza belirlemedik canim, sec begen al :)E-brulim canim bu hafta menulerini eksik yazanlara ceza neydii?
Hayirli yolculuklar canim, iyi gezmeler :)Günaydın kızlarrr :) ben bugün Ankara'ya gidiyorum dersim var yarın orda bugün de biraz gezerim artık kahvaltı mi yaptım hazırlanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?