Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saba 09:00
bir armut

Öğle 13:00
bir tabak sulu barbunya
bir dilim ekmek

ara 16:30
bir kuru kayısı
bir paket mavi yeşil şekersiz yazan mısır-pirinç patlağı

akşam19:00
büyük bir kase tavuk çorbası
yarım kase yoğurt
2 3 kaşık pezik(pazı) karalahana çiçeği karışımı üzerine yumurta kırılmış yemek(yumurtalı ıspanak gibi düşünülebilir,)
az şekerli bir bardak erik kompostosu
ilerleyen saatlerde 7 8 tane çiğ fındık yerim

spor yok
1.5 litre su devam ileri geri koşuşturmaktan içemedim
bir bardakta bitki çayı içmeye çalışacak regl şişliği alır hem

birde sıkma limon soda vardı unutmuşum

suyu bnm gibi az içmişsin yoksa menü süper:)

bugünkü menüm
11.00: 1 dilim peynir, biber, salatalık
13.10: yarım yeşil elma
15.00: 1 kase çorba, 1 küçük kase yoğurt
19.00: 1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, 1 küçük kase yoğurt
su:2,5 lt
Not: 2 fincan yeşil çay içtim. gecenin ilerleyen saatlerinde çayın yanında azıcık ceviz gibi bişi yiyebilirim.

Bugunku menum
Sabah(09.30)
Ilik limonlu su
Kahvalti(11.30)
2.5 dilim kepekli kizarmis ekmek
5-6 tane yesil zeytin
1 salatalik
1 domates
Yarim bardak sekersiz cay
Ara(17.00)
Torku corekotlu susamli kek
1 bardak yesil cay
Aksam(20.30)
6 yk pirinc pilavi
Patates yemeginden 7 tane patates
5-6 yk salata
1 bardak yesil cay daha icilecek
Su 2lt
Spor 40 sn plank 90 donkey kicks 60 squat 60 sumo squat 90 fire hydrants 60 lunges 90 raises

Günaydın.
Aranıza yeni katılıyorum. Beni buraya davet eden fyzanur arkadasa teşekkür ederim.
26 yaşındayım evliyim ve 2.5 yaşında bir oğlum var. Usakta yaşıyorum. Bu sabah tartıldım ve 82.6 kiloyum. 1.57 boyum var. Her defasında kilo vermek için çabaladim ama bu sefer farklı daha kararlıyım. Bu kilolar artık gidecek. HedEF kilom suan için 70 olmak. Tabiki ilk etapta. Büyük hedef ise ideal kiloma kavuşmak. O da galiba 55-60 arası. Bunu uzun vadede vermeyi düşünüyorum. Katı diyetler yapmicam. Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi ogrenmeye başladım. Hayatıma bunu yansiticam inşallah. Geçen 2 ay diyetisyene gittim suan gitmiyorum bence olayın mantığını kavramak gerekiyor. Suan diyetisyen ihtiyacım yok ama aralarda gidip kontrollerimi yaptırmayı düşünüyorum. Durum bu arkadaslar. Benide aranıza almak istermisiniz

hoş geldin aramıza birbirimize destek olarak vericez bu kiloları inşallah , canım 1.sayfa da kurallarımız var onları kabul etmen ve ordaki formu doldurman gerekiyor

Canim aramiza hosgeldin, yazdigin yazidan anladigim kadariyla motivasyonun cok yüksek, gercekten kararlisin. Iradeni korur, azmini de kaybetmezsen hedefine en kisa zamanda ulasirsin. Bunun icin bizde burada elimizden geleni yapacagiz. Birlikte hedeflerimize ulasip daha saglikli ve daha mutlu olacagiz :)

Az sonra geçmişinizi okucam :))

Dünkü menüm:

Sabah kıymallı bezelye -- gecede n yapmıştım sabah kaseye koyup yiyverdim işte diyorum ben pisboğazım....
Ara 1 avuç fıstık + leblebi
Öğlen kıymallı bezelye
ara 1 şeftali
ara 3 parça bitter duble kahve
akşam küçük kase makarna salatası

Su :0,5 litre --- içemiyorum yahu
Yeşil çay 2 bardak - neysekiii....

bu sabah 71,9 dum Allah ım 72 olmasın diye dualar ediyorum artık.... gece yatmadan önce tartıldığımda 73 tüm Allah dedim sabah 72 lerdeyim kesin.... 71,9 ohh dedim... o kitaptaki 28 gün diyetine başlıcam ama bir tülü motive olamadım..... bayramdan sonra yada bayram haftası başlarım artık... ki bayram haftası daha uygun gibi en azından evde olucam....

bu ne yahu.... tatlısız duramıyorum resmen, çukulatalar gidiyor gene löp löp.... çukulata yemesem kilo vermem için yeterli olmaz ama kilo da almam en azından.... malum günler zor geldi sıkıntılı geçti diye hadi dedim biraz yiyeyim çukulata... deyiş o deyiş patladı gitti...

ayyy abarttım 3 kahve içtim midem bulanıyo öööğğğkk.... ayarsızım yeminle....

bende içtiiiim :)) 2 gündür içememiştim... aman sorma yaaa işler yoğun ev aldı başını gitti... kendimi klonlucam böyle hayat mı olur ... bütün dizilerimi bile izleyemedim... çok dertliyim... son umudum bayram tatili....

bitter ölçülü yiyince kilo yapmıyor , ben 10 kilo verdiğim de hergün 3 ya da 4 kare yiyordum hiç etkilemedi.ama makarna salatası bizim neyimize pis boğazsabah ki bezelyene lafım yok bende patates yemeği felan yiyorum sabahları seviyorum napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…