- 13 Eylül 2015
- 74
- 138
- 8
- 38
Kızlar dün yazamadım annemlerdeydik
Sabah 7:30
Bir kayısı
Öğle13:00
250gram ızgara köfte
Bir porsiyon kuru fasulye piyazı
1 büyük Ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:10
Bir pasta tabağı peynirli yumurta
Yarım dilim ekmek
2salatalık
Ara 8:30
Yarım köy armudu
İki avuç kara köy üzümü
Bir bardak mısır Püsküllü çay
2.5 litre su
Kilo 65.3 olmuştu ama bu sabah fazla çıktı şimdi kayısıyı yedim bekliyorum tartılacam yoksa tuvaalete çıkamaz oldum ve kilom fazla çıkıo(
Canim 1 kilo vermissin daha ne olsun? Mutlu olmalisinkilo geçen hafta:106
bu hafta:105
aslında daha çok vermiştim sanki ama dün regl oldum karnım acayip şiş şu anda
Cnm benm ne demek burada birbirimize yardimci olmak için varızCanim gunlerdir agzima hazir tatli bisi sokmamistim acikcasi bi patlama yasadim verdigin bilgiler icin tesekkur ederim
Evet cnm yemeğini azaltma sakin çünkü vucut kendini savunmaya geçiyor yağlarını koruyor suan ama sen ne yapabilirsin yağ yakan ara öğünlere yonelebilirsin. Mesela kavrulmamis badem mucizevi bir metabolizma hızlandırıcı ara öğünler in birinde 6 tane ye 1 hafta boyunca. ayrıca ara öğünlerine süt ve ayran ekleyebilirsin. Ptotein icerikli besinler metabolizma hizlandiriyor. Bir de yulaf ezmesi ni tavsiye edebilirim yoğurt ile karıştırıp. Benim aklıma gelenler bunlarKilo bildirimi
Kilom sabit
Ay ne yapsam acaba. Çakıldım kaldım. Ne yukarı ne aşağı. Diyetisyen ler, kilo vermeniz duyduğunda yemenizi azaltmayin diyo. Hatta bir tanesi haftada bir gün bol karbonhidrat alın demiş.ben zaten kilo veremiyorum diye hepten uzaklaştim kaçamaklardan. Ne yapsam acaba kızlar ya. Bi akıl verin bana
Üzerinede bir bardak ılık su iç canım daha faydalı oluyorKızlar dün yazamadım annemlerdeydik
Sabah 7:30
Bir kayısı
Öğle13:00
250gram ızgara köfte
Bir porsiyon kuru fasulye piyazı
1 büyük Ayran
Bir dilim ekmek
Akşam 19:10
Bir pasta tabağı peynirli yumurta
Yarım dilim ekmek
2salatalık
Ara 8:30
Yarım köy armudu
İki avuç kara köy üzümü
Bir bardak mısır Püsküllü çay
2.5 litre su
Kilo 65.3 olmuştu ama bu sabah fazla çıktı şimdi kayısıyı yedim bekliyorum tartılacam yoksa tuvaalete çıkamaz oldum ve kilom fazla çıkıo(
Menun çok guzelmisKızlar günaydınlarr. akşam bilgisayarımı windows 10 a yükselteyim dedim o da sağolsun gece yarıları oldu bitmeditelefondan da ben giriyom sayfa kapanıyor bir menüyü yazamadım gitti
dünkü menüm
kahvaltı
kaşarlı sebzeli tost
1 bardak ayran
ara
yeşil çay
öğle yarım porsiyon tantuni
1 dilim ekmek
akşam
2 biber dolma
yoğurt
1 dilim ekmek
3-4 acı biber turşusu
su 2 litre
Çok güzel kilo vermiştin tebrik ederim demek ki bir de regl olmasa sonuç dahada mükemmel olacaktı. Olsun haftaya dikkat edersen mükafatı ni kat kat alırsın bencekilo geçen hafta:106
bu hafta:105
aslında daha çok vermiştim sanki ama dün regl oldum karnım acayip şiş şu anda
Hadi hayirlisi, basarili olacagina eminim. Benim elti de 90 günlük bu tarz bir diyete basladi, aradan 1 hafta gecti ve suan 3 kilo daha hafif :)Günaydınlaaar,
Bismillah dedim ve 28 gün lük diyete başladım. Allah tamamlamayı nasip etsin. Çok zor olacağını samıyorum 3 günde bir tatlı var... çukulata da var sütlaç /puding vs de.....
fyzanur Y yenibirben2016 Simlal yapıyor musunuz başladınız mı? kimler bizimle huuuu?
Tebrikler betüsüm, az da olsa gitmeye baslamis :)Başlangıç 75,70
Toplam Giden 4,20
Eski kilo 71,60
Yeni kilo 71,50
Fark 0,10
Ortalama 0,14
Mesaj Sayısı +35
Hey masallahTekrardan herkese gunaydinnn
Bugün benim için harika bir kilo bildirimi olacak sabah tarti da süpriz ile karşılaştım
Gecen hafta 82.6 kg
Bugün 81.5 kg
Giden 1.1 kg
Dun sabah tartıldıgım da 82.6 idim bugün böyle ne tuhaf bünye bu dedim kendi kendime
Hadi cnm hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınızGünaydınlaaar,
Bismillah dedim ve 28 gün lük diyete başladım. Allah tamamlamayı nasip etsin. Çok zor olacağını samıyorum 3 günde bir tatlı var... çukulata da var sütlaç /puding vs de.....
fyzanur Y yenibirben2016 Simlal yapıyor musunuz başladınız mı? kimler bizimle huuuu?
Tarti da her görülen eksi mutlu etmeli biziBaşlangıç 75,70
Toplam Giden 4,20
Eski kilo 71,60
Yeni kilo 71,50
Fark 0,10
Ortalama 0,14
Mesaj Sayısı +35
Çok teşekkür ederim cnmHey masallahtebrikler canim, cok güzel bir baslangic olmus
daha kahvaltı yapmadım ama başlıyorum bugünGünaydınlaaar,
Hadi hayirlisi, basarili olacagina eminim. Benim elti de 90 günlük bu tarz bir diyete basladi, aradan 1 hafta gecti ve suan 3 kilo daha hafif :)
Tebrikler betüsüm, az da olsa gitmeye baslamis :)
***4. TAKIM 431. ETAP ***
Hsevda (/64.5/0/0/%0) 1. kez bildirimde bulunmad - kilosu ikiye bölündü
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.6/71.5/0.1/%0.14)
mom hati (/66.8/0/0/%0)
haldenlos (/73.6/0/0/%0)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) izine ayrilmak istiyor
semraanne (/66.2/0/0/%0) izine ayrilmak istiyor
4.takım ortalaması %
Tekrardan herkese gunaydinnn
Bugün benim için harika bir kilo bildirimi olacak sabah tarti da süpriz ile karşılaştım
Gecen hafta 82.6 kg
Bugün 81.5 kg
Giden 1.1 kg
Dun sabah tartıldıgım da 82.6 idim bugün böyle ne tuhaf bünye bu dedim kendi kendime
daha kahvaltı yapmadım ama başlıyorum bugün
ne demek başlayamazdım senin yüzünden normal peyniri mi bıraktım lor aldım , muzumu bıraktın hiç sevmediğim ananas aldımayyy darısı başımıza inşallah...... ben çok inanıyorum ve haftalar sonra ilk defa yine aynı motiveyi yakaladım çok şükür... sabah çukulatalara baktım ve yemek istemiyorum dedim... bu çok önemli sabah azimli olmasaydım bu gün başlayamazdım :)
olur öyle... tebrikler....
geçe kalma bu kadar.... ara öğünler de var çünkü....
ne demek başlayamazdım senin yüzünden normal peyniri mi bıraktım lor aldım , muzumu bıraktın hiç sevmediğim ananas aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?