hindistan cevizi mi o nasıl kilo aldırır bu kadın uçmuşyarın için hurma hindistan cevizi kereviz veya brokoli bulundurun.....
hurmayla hindistan cevizini yoğuurup tatlımsı bişi yapçaz :)
hindistan cevizi mi o nasıl kilo aldırır bu kadın uçmuş
bana aman deme lennn laf anlatmaya yorulmuş gibi , kafam kalın mı benim de aman diyonöyle olmadı neyseki :)) hayır yani demek istediğim o kafaya girmişim :))) amaan beeee.....
haaa okadar azsa sorun yoköğlen için sandviçimde hazır........ armudum da yanımda....
bir tatlı kaşığı nolcek yahu......
Inandigin icin motivasyonun daha yüksek, olumlu düsündügün zaman kilolar gidiyor nedense :) Haftaya cuma güzel bir sonuc alacaksin insallah.ayyy darısı başımıza inşallah...... ben çok inanıyorum ve haftalar sonra ilk defa yine aynı motiveyi yakaladım çok şükür... sabah çukulatalara baktım ve yemek istemiyorum dedim... bu çok önemli sabah azimli olmasaydım bu gün başlayamazdım :)
bana aman deme lennn laf anlatmaya yorulmuş gibi , kafam kalın mı benim de aman diyonanlıyom bennnn
güven güven başına bu güvenmekten neler gelecekInandigin icin motivasyonun daha yüksek, olumlu düsündügün zaman kilolar gidiyor nedense :) Haftaya cuma güzel bir sonuc alacaksin insallah.fyzanur 'a inat GÜVENIYORUUUM
kaç kilo vercez bu diyetle acaba kadın onuda yazsaydı az daha motive olurduk ama süpriz olsun bakalımanlamamana demedim ki hep itiraz hep itiraz beni proveke etmeee sendee :)))
güven güven başına bu güvenmekten neler gelecekbende kendime güveniyorum hıhhh
kaç kilo vercez bu diyetle acaba kadın onuda yazsaydı az daha motive olurduk ama süpriz olsun bakalım
kız 1 kilo gitmiş işte öp başına koy muhteşemmmmkilo geçen hafta:106
bu hafta:105
aslında daha çok vermiştim sanki ama dün regl oldum karnım acayip şiş şu anda
100 gr ne lan su içsen gelirBaşlangıç 75,70
Toplam Giden 4,20
Eski kilo 71,60
Yeni kilo 71,50
Fark 0,10
Ortalama 0,14
Mesaj Sayısı +35
çok iyi yaaa ayyy ne mutlu olmuşsundur hadi böyle devam et kuzum incecik olcaksın incecikTekrardan herkese gunaydinnn
Bugün benim için harika bir kilo bildirimi olacak sabah tarti da süpriz ile karşılaştım
Gecen hafta 82.6 kg
Bugün 81.5 kg
Giden 1.1 kg
Dun sabah tartıldıgım da 82.6 idim bugün böyle ne tuhaf bünye bu dedim kendi kendime
ne çatlıcam o bana da güveniyodur kesin
Haftasonu hic girmemek icin kendimi zorlayacagimebruşuuuuummm bugün mü gidiyosun
Ama ben sanada güveniyorum kiiigüven güven başına bu güvenmekten neler gelecekbende kendime güveniyorum hıhhh
Nasil da biliyorne çatlıcam o bana da güveniyodur kesingüven abidesi hatun
nereye geçiyosun geçen hafta 69 idiiiiiiiiiiiimm bugün 68.4seni geçeceeeeeem :))
sonunu düşünen kahraman olamaz yeğen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?