Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende sınavımdan dolayı giremiyorum pek fazla,sınavım geçtikten sonra her türlü sorumluluğa varım ben , geçici bir süre kardeş takımdan biri yardımcı olsa bi sorsak olmaz mı
Cnm ne sınavı neye hazirlaniyorsun kpss falan mı

Berilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)
Cnm ya ben geldim sen gidiyosun iyiydik böyle
Çok uzun tutma tamam mi bu ayrilisi

Aynı şeyleri bende düşündüm cnm keşke bizimde elimizden gelen bişey olsada yardimci olsak sayfamıza

Sana telimi yolluyom daraldıgında watsaap yaz yeter oradayız
Merak etme yeterki 4. Takım ilk göz ağrım devam etsin

ederiz şekercim ama geri dön bak taciz ederim :)
Dönmem mi betüşüm, her gün girerim ben yine ama menü, kilo görmeyeyim bir süre :)

Kuzum kaptanımız yoğun olduğu için ilgilenemedi burayla, bende tek başına altından kalkamıyorum. Artık fazla gelmeye başladı o yüzden bir müddet müsade istiyorum sizden, azıcık kafam toparlansın yine yakanızdayım :) benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız :)

bir buruk smiley
Burukluk yok bebeğim, bana her zaman ulaşabileceğini biliyorsun

Cnm ya ben geldim sen gidiyosun iyiydik böyle
Çok uzun tutma tamam mi bu ayrilisi
Kıyamam ya bir kaç gün sadece gülüm sonra yine aranızdayım.

ulaşırım diye içim biraz rahat zaten

canım 25 yaşında tekrar üniversiteye hazırlanıyorum,şuan iktisat okuyorum da bırakıcam
Cnm tebrik ederim azmini allahım çalışmalarının emeğinin karşılığını boşa cikarmasin sınava hazırlanmak hiç te kolay bişey değil. Ben mesela kpss ye çalışmak için bir güç bulamıyorum kendim de ama bu şekilde hala çabalayan kişileri görünce takdir ediyorum gercekten

Canım kılo bıldırımı sızdede 12 ye kadar degılmı
Ben 3 e kadar müsade ediyorum ama bizim kızlar birtane, 12 de uyar onlara :)

KIZLAR YARIN KILO BILDIRIMLERİNİZİ EN GEÇ 15:00 DE YAPMANIZI RICA EDIYORUM. GEÇ YAPILAN BILDIRIMLER KABUL EDILMEYECEKTIR.

iyi duaların için çok sağ ol canım, senin de gönlüne göresi olur inşallah

Tamamdir anlaştık
Ayyy çok çabuk alıştım ben size yaaa

menüsünü yazmayana çok yiyene ceza ver al sana görev
Süper tuttum ben bu işi sayfamız için bişeyler yapmak iyi gelecek bana

iyi duaların için çok sağ ol canım, senin de gönlüne göresi olur inşallah
Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…