betüş sen yapasan olur mu menü takibini ,ben bazen giremiyorum
bende edeerim kıiiiiiederiz şekercim ama geri dön bak taciz ederim :)
bir buruk smileyBerilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)
Cnm ne sınavı neye hazirlaniyorsun kpss falan mıcanım bende sınavımdan dolayı giremiyorum pek fazla,sınavım geçtikten sonra her türlü sorumluluğa varım ben , geçici bir süre kardeş takımdan biri yardımcı olsa bi sorsak olmaz mı
Cnm ya ben geldim sen gidiyosun iyiydik böyleBerilim sağ ol canım, o zaman senin de uygunsa yarın ki kilo bildirimlerini de üstleneyim sonra inzivaya çekilirim bir süre :) temelli gidemem zaten gülüm :)
canım 25 yaşında tekrar üniversiteye hazırlanıyorum,şuan iktisat okuyorum da bırakıcamCnm ne sınavı neye hazirlaniyorsun kpss falan mı
Cnm ya ben geldim sen gidiyosun iyiydik böyle
Çok uzun tutma tamam mi bu ayrilisi
Aynı şeyleri bende düşündüm cnm keşke bizimde elimizden gelen bişey olsada yardimci olsak sayfamızaKızlar selam benim evrak işlerinden koşturmacalar çok yoğundum giremedim pek ya napıyonuz neler oluyor kaptanlar yardımcılar nereye gidiyonuz biz çok daha yeniyiz ve gerçekten yapabileceğim birşey olsa üstlenirim. ama kardeş dost takımlar yardımımıza koşmuş çok sağolun:)
canım 25 yaşında tekrar üniversiteye hazırlanıyorum,şuan iktisat okuyorum da bırakıcam
Sana telimi yolluyom daraldıgında watsaap yaz yeter oradayız
Merak etme yeterki 4. Takım ilk göz ağrım devam etsin
Dönmem mi betüşüm, her gün girerim ben yine ama menü, kilo görmeyeyim bir süre :)ederiz şekercim ama geri dön bak taciz ederim :)
Kuzum kaptanımız yoğun olduğu için ilgilenemedi burayla, bende tek başına altından kalkamıyorum. Artık fazla gelmeye başladı o yüzden bir müddet müsade istiyorum sizden, azıcık kafam toparlansın yine yakanızdayım :) benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız :)Kızlar selam benim evrak işlerinden koşturmacalar çok yoğundum giremedim pek ya napıyonuz neler oluyor kaptanlar yardımcılar nereye gidiyonuz biz çok daha yeniyiz ve gerçekten yapabileceğim birşey olsa üstlenirim. ama kardeş dost takımlar yardımımıza koşmuş çok sağolun:)
Burukluk yok bebeğim, bana her zaman ulaşabileceğini biliyorsunbir buruk smiley
Kıyamam yaCnm ya ben geldim sen gidiyosun iyiydik böyle
Çok uzun tutma tamam mi bu ayrilisi
niye ağrıyomuşşşşbırakmasana uleyn.... bırakma başın ağrır....
ulaşırım diye içim biraz rahat zaten
Dönmem mi betüşüm, her gün girerim ben yine ama menü, kilo görmeyeyim bir süre :)
Kuzum kaptanımız yoğun olduğu için ilgilenemedi burayla, bende tek başına altından kalkamıyorum. Artık fazla gelmeye başladı o yüzden bir müddet müsade istiyorum sizden, azıcık kafam toparlansın yine yakanızdayım :) benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız :)
Burukluk yok bebeğim, bana her zaman ulaşabileceğini biliyorsun
Kıyamam yabir kaç gün sadece gülüm sonra yine aranızdayım.
Cnm tebrik ederim azmini allahım çalışmalarının emeğinin karşılığını boşa cikarmasin sınava hazırlanmak hiç te kolay bişey değil. Ben mesela kpss ye çalışmak için bir güç bulamıyorum kendim de ama bu şekilde hala çabalayan kişileri görünce takdir ediyorum gercektencanım 25 yaşında tekrar üniversiteye hazırlanıyorum,şuan iktisat okuyorum da bırakıcam
Ben 3 e kadar müsade ediyorum ama bizim kızlar birtane, 12 de uyar onlara :)Canım kılo bıldırımı sızdede 12 ye kadar degılmı
menüsünü yazmayana çok yiyene ceza ver al sana görevAynı şeyleri bende düşündüm cnm keşke bizimde elimizden gelen bişey olsada yardimci olsak sayfamıza
iyi duaların için çok sağ ol canım, senin de gönlüne göresi olur inşallahCnm tebrik ederim azmini allahım çalışmalarının emeğinin karşılığını boşa cikarmasin sınava hazırlanmak hiç te kolay bişey değil. Ben mesela kpss ye çalışmak için bir güç bulamıyorum kendim de ama bu şekilde hala çabalayan kişileri görünce takdir ediyorum gercekten
Görev dağılımını süper hallediyorsunmenüsünü yazmayana çok yiyene ceza ver al sana görev
pek severim görev vermeyiGörev dağılımını süper hallediyorsun
Tamamdir anlaştık
Dönmem mi betüşüm, her gün girerim ben yine ama menü, kilo görmeyeyim bir süre :)
Kuzum kaptanımız yoğun olduğu için ilgilenemedi burayla, bende tek başına altından kalkamıyorum. Artık fazla gelmeye başladı o yüzden bir müddet müsade istiyorum sizden, azıcık kafam toparlansın yine yakanızdayım :) benden öyle kolay kolay kurtulamazsınız :)
Burukluk yok bebeğim, bana her zaman ulaşabileceğini biliyorsun
Kıyamam yabir kaç gün sadece gülüm sonra yine aranızdayım.
Süper tuttum ben bu işimenüsünü yazmayana çok yiyene ceza ver al sana görev
Amin cnmiyi duaların için çok sağ ol canım, senin de gönlüne göresi olur inşallah
zevle izliyciiimmmmm vereceğin cezalarıııı ,en çok betüşeeee verrrr zıplama ver atlama verrrr verr de verrrTamamdir anlaştık
Ayyy çok çabuk alıştım ben size yaaa
Süper tuttum ben bu işisayfamız için bişeyler yapmak iyi gelecek bana
Amin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?