buda bir başarıHayirli cumalar kizlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 62,8
Bu hafta: 62,8
Fark: 0
Ortalama: 0
Mesaj sayisi: +35
senin 1 kaç günlük detoksa ihtiyacın var bence , hurma diyetini mi denesen 3 gün acaba , internette bi araştır canım , akşam bende bakıcams senin içinKilo bildirimi
Kilom sabit
Ay ne yapsam acaba. Çakıldım kaldım. Ne yukarı ne aşağı. Diyetisyen ler, kilo vermeniz duyduğunda yemenizi azaltmayin diyo. Hatta bir tanesi haftada bir gün bol karbonhidrat alın demiş.ben zaten kilo veremiyorum diye hepten uzaklaştim kaçamaklardan. Ne yapsam acaba kızlar ya. Bi akıl verin bana
Günaydınlaaar,
Bismillah dedim ve 28 gün lük diyete başladım. Allah tamamlamayı nasip etsin. Çok zor olacağını samıyorum 3 günde bir tatlı var... çukulata da var sütlaç /puding vs de.....
fyzanur Y yenibirben2016 @Simlal yapıyor musunuz başladınız mı? kimler bizimle huuuu?
Üzerinede bir bardak ılık su iç canım daha faydalı oluyor
Menun çok guzelmis
Çok güzel kilo vermiştin tebrik ederim demek ki bir de regl olmasa sonuç dahada mükemmel olacaktı. Olsun haftaya dikkat edersen mükafatı ni kat kat alırsın bence
Tekrardan herkese gunaydinnn
Bugün benim için harika bir kilo bildirimi olacak sabah tarti da süpriz ile karşılaştım
Gecen hafta 82.6 kg
Bugün 81.5 kg
Giden 1.1 kg
Dun sabah tartıldıgım da 82.6 idim bugün böyle ne tuhaf bünye bu dedim kendi kendime
yarın için hurma hindistan cevizi kereviz veya brokoli bulundurun.....
hurmayla hindistan cevizini yoğuurup tatlımsı bişi yapçaz :)
ara öğünümü de yaptım 4 gün kurusu kayısı + soda......
senin 1 kaç günlük detoksa ihtiyacın var bence , hurma diyetini mi denesen 3 gün acaba , internette bi araştır canım , akşam bende bakıcams senin için
burdayım cnm bugün kitabımı da alcam inş d&r da varmış en kötü ordan alırım artık:)
sağol cnm inş:)
cnm bende hep öyle olur o yüzden haftada bir aynı gün ve saat çok önemli tartılmak için
ok cnm:)
ohh ohh miss:)))
senin 1 kaç günlük detoksa ihtiyacın var bence , hurma diyetini mi denesen 3 gün acaba , internette bi araştır canım , akşam bende bakıcams senin için
evet:)sen de başladın mı bakiim ......
Canim bende cokisterdim katilmayi ama ben anladimki listeye bagli kalamiyorum biliyorum 3gun yapsam 4.gun yapamiycam hep araya birseyler giriyorYARININ MENÜSÜ eksik varsa akşam tamamlarım ama yok gibi
sabah
1 haşlama yumurta (her sabah 1 var bu)
1 kibrit kutusu peynir (lor peyniri veya örgü peynir demiş)
bol maydanoz dereotu bol limonlu ve pulbiberli
ara 2 gün kurusu kayısı yanına 1 bardak süt var az yağlı
öğlen sandviç 100 gr tam buğday ekmeğinin arasına 3 kibrit kutusu peynir
1 kase ayran veya 1 bardak yoğurt
ara 1 armut yanına 1 bardak süt var az yağlı -- tarçın katılabilir keçi sütü oalabilir. ---
akşam mantar güveç üzeirne 20 gr kaşar demiş (ben sote yaparım güvecim yok hem nasıl kullanıldığını da bilmiyorum bilen varsa anlatsın lütfeen :) davul fırına koyulur mu mesela patlar mıyım ? )
1 kase tarhana çorbası
yeşillikten oluşan salata
akşam 1 ananas
sabahları ılık limonlu suyu söylüyor
gün içi 3 litre su için diyor....
haftanın 5 günü 45 dakka yürüyüş demiş
birde egzersizler var eller yukarda birleştiriliyor sağ sola esniyorsun 15 kere 3 set
mekik var 15 kere 3 set
plank var...
yarın için temin etmen gereke mantar , lor peyniri , salata malzemesi
ikinci günde de kereviz yemeği var akşamına....
Kilo bildirimi
Baslangic 80kg
Gecen hafta 73.6kg
Bu hafta 74.4kg
Fark +800gr.
Yuzde -1.08
Kizlar cok uzgunum son 3gundur diyet miyet kalmadi bozdum cok gec saatlerde yedik yattik falan ama soz en basta da kendim icin hemen toparliyorum bu hafta soz
cok merak ediyotum gecmisi simdi nöbetten geldim aksam tekrar nöbete gidecegim o yüzden azicik yatayim bu arada 3 gündür hastayim kuru öksürük var terzi kendi sökügünü dikemez hesabi ne yaptiysam olmadi uyuyamiyorum bile öksürükten tavsiyesi olan varsa alayim lütfen ot purc cay ne varsa artik
Gecmis olsun canimkizlar meerhaba iki gündür giremedim kilomu bildireyim hemen
maalesef bende artidayim 65.3 gecen hafta tartilmadigim icin kilomu bilemiyorum
Tebrik ederim canim, cok güzel vermissin :)Kilo bildirimi
Gecen hafta 59.1
Bugun 58.2
Fark -900 gr
Mesaj +37
eski kilo 66.8
yeni kilo 66.8
durumum sabit .. napıcam bilmiyorum
ya adapte olamıyorum betül bana yardım ethani başlıcaktın sen bizle.... hani... yoksunda ortalıkta.... küstüm ben sana....
Tesekkur ederim canim :)Tebrik ederim canim, cok güzel vermissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?