Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin 1 kaç günlük detoksa ihtiyacın var bence , hurma diyetini mi denesen 3 gün acaba , internette bi araştır canım , akşam bende bakıcams senin için

burdayım cnm bugün kitabımı da alcam inş d&r da varmış en kötü ordan alırım artık:)

sağol cnm inş:)

cnm bende hep öyle olur o yüzden haftada bir aynı gün ve saat çok önemli tartılmak için

yarın için hurma hindistan cevizi kereviz veya brokoli bulundurun.....

hurmayla hindistan cevizini yoğuurup tatlımsı bişi yapçaz :)

ok cnm:)

ara öğünümü de yaptım 4 gün kurusu kayısı + soda......

ohh ohh miss:)))

senin 1 kaç günlük detoksa ihtiyacın var bence , hurma diyetini mi denesen 3 gün acaba , internette bi araştır canım , akşam bende bakıcams senin için

sen de başladın mı bakiim ......

ben detoksa karşıyım... sen hiç doğada detoks diye bir şey duydun mu.... mesela hiç detoks yapan koala gördün mü :)))) mandıra filozofuna bağladım....

bu da karatayın tarifi ;
Incir,kayisi,erik kurusu ve ceviz ici minik minik dograniyor icine kaymak katip iyice yogurulyor ve top top yapip hindistan cevizine bulayip servise hazir hale geliyor..

Canim bende cokisterdim katilmayi ama ben anladimki listeye bagli kalamiyorum biliyorum 3gun yapsam 4.gun yapamiycam hep araya birseyler giriyor

Kilo bildirimi
Baslangic 80kg
Gecen hafta 73.6kg
Bu hafta 74.4kg
Fark +800gr.
Yuzde -1.08

Kizlar cok uzgunum son 3gundur diyet miyet kalmadi bozdum cok gec saatlerde yedik yattik falan ama soz en basta da kendim icin hemen toparliyorum bu hafta soz

Kilo bildirimi
Baslangic 80kg
Gecen hafta 73.6kg
Bu hafta 74.4kg
Fark +800gr.
Yuzde -1.08

Kizlar cok uzgunum son 3gundur diyet miyet kalmadi bozdum cok gec saatlerde yedik yattik falan ama soz en basta da kendim icin hemen toparliyorum bu hafta soz

sende bizimle başlıyosun dimiiii.............

kizlar meerhaba iki gündür giremedim kilomu bildireyim hemen
maalesef bende artidayim 65.3 gecen hafta tartilmadigim icin kilomu bilemiyorum

cok merak ediyotum gecmisi simdi nöbetten geldim aksam tekrar nöbete gidecegim o yüzden azicik yatayim bu arada 3 gündür hastayim kuru öksürük var terzi kendi sökügünü dikemez hesabi ne yaptiysam olmadi uyuyamiyorum bile öksürükten tavsiyesi olan varsa alayim lütfen ot purc cay ne varsa artik

aaa senin mesleğini de sevmedim yahu ne bu hep nöbet hep nöbet.... aaaaaaa......... :) geçmiş olsun.... ayyy sağlıkçı bize ilaç soruyooo haydaaa ne günlere kaldık efenim :)))

Bu hafta yine sonuncu olmaya kararliyiz :)))

***4. TAKIM 431. ETAP ***

Hsevda (/64.5/65.3/-0.8/%-0.61) 1. kez bildirimde bulunmad - kilosu ikiye bölündü
simlal (/79.0/0/0/%0) kilosu sabit
btlbetul (/71.6/71.5/0.1/%0.14)
mom hati (/66.8/0/0/%0)
haldenlos (/73.6/74.4/-0.8/%-1.07)
melanyfonik (/72.6/0/0/%0) izine ayrilmak istiyor
semraanne (/66.2/0/0/%0) izine ayrilmak istiyor

4.takım ortalaması %

kizlar meerhaba iki gündür giremedim kilomu bildireyim hemen
maalesef bende artidayim 65.3 gecen hafta tartilmadigim icin kilomu bilemiyorum
Gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesirsin

Kilo bildirimi
Gecen hafta 59.1
Bugun 58.2
Fark -900 gr
Mesaj +37
Tebrik ederim canim, cok güzel vermissin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…