Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım Günaydın çok morelim bozuk biliyorum kızıyosun ama biyerde yanlışmı yapıyorum çünkü hiç kaçamak yapmayıp okadar dikkatli yememe rağmen artı çıkıyorum lütfen yardım et

Tatlım egzersiz salonuna başladın, seniniçin yeni bir rutine girdin. Onun etkisidir. Kilo/yag degildir tartıda gördügün artı. Bugunu hafif gecirelim demiştim ya. Kastım egzersizden yanaydı. Bugun sabah yuzme var degil mi? Ondan sonar başka bir egzersiz yapma bugun.

Gunaydin ablacigim. Nasilsin, sohbet edemiyoruz hic:)
İyiyim kaptanim gruba girdigimden beri kilo kaybim olmasa da sisligim gitti daha rahatim zamanla daha iyi olacak duzen oturmadi henüz öğleden sonra okuldayim o yüzden cok giremiyorum arada girip geçmişten bakıyorum sizlere

İyiyim kaptanim gruba girdigimden beri kilo kaybim olmasa da sisligim gitti daha rahatim zamanla daha iyi olacak duzen oturmadi henüz öğleden sonra okuldayim o yüzden cok giremiyorum arada girip geçmişten bakıyorum sizlere

Birkaç haftaya kiloya da yansır ablacıgım. Vakit buldukca gel, katıl/karış aramıza. Hem biz senin bilgilerinden hem sen bizim tecrübelerimizden istifade edersin:)

Tamam canım çıkıyorum görüşürüz

Yeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)

Cok sukur, gozumuz aydin canim. Darisi taburcu olmasina:)

Buse de saadet de gecti beni

aslinda getirebiliyorum demetim hatta hep niyetim oda bu siralar evde bile yemek yaptigim yok kendimden sikayetciyim
ama evden getirmek daha iyi oluyor gercekten

Daha duzenli olur canim. Ama yogun calisiyorsun sanirim. Beslenme ikinci planda kaliyor. Mesai de mi yapiyorsun?

Daha duzenli olur canim. Ama yogun calisiyorsun sanirim. Beslenme ikinci planda kaliyor. Mesai de mi yapiyorsun?

evet yavrum pazartesi carsamba gunleri 8bucukta cikiyorum diger gunler 6da bazen ctesi calisiyorum. hele kursum baslayinca sali ve persembeleri 11 de evde oluyorum

Aaa yarı hemsehrim:)) ben sevmiyorum arabasini:)

Yani kasiyorum kendimi az yiyorum aferin diyorum kendime siz boyle soyleyince sasiriyoorum:)

Hoşgeldin canim
Yeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)
Gözünüz aydın çiçeğim

Günaydın kızlar kaptanın kahvesini kacirmisim birazdan bende yapayım bir kahve:)

Günaydın nasılsınız?
İyiyiz şükür sen nasılsın, karnın nasıl oldu iyimisin biraz daha

Sağol canım, nasılsın ?

Yap gulum. Ikinci bir kahveye hayir demem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…