Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin guzeller:) Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin

Hek menu hem egzersiz olarak hafif gecirelim, bol su icip tuzdan uzak duralim yarin yuzumuz gulsun:)

haeshin yapmadim workout sen kazandin gulum Bezelyeleri de secip oglanin tabagina koydum, yemedim guzelim.

@obur kedi hos geldin canim:)

Ne cabuk uyandin canim ben daha oglani yatirmak uzereyim onu yatirip bisikletimi tamamlayacagim.
Foto atacagim :)

HAFTALIK EGZERSIZLER

1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.

2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.

3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.

4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.

5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.

6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg

Kolay gelsin bol ter atmalar

Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
İnşallah canım çok teşekkürler.

Çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim esirgemiş

Ellerine sağlık özgem

Günaydın kızlar, dün yazamadım yoğunluktan, bu hafta yarım yamalak oluyor mazur görün lütfen
06.01.2016 Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin, peynir, 2 çavdar ekmeği
ara: yarım portakal
Öğlen: çeyrek ekmek, 1 zeytin, 1 yumurta tavada
Akşam: Et kavurma , Salata

Nasil oldu annen gulum?

Tesekkurler kaptanim. Pc gecince bakacagim

yarın iş yok izinliyim ...
bi de bugün nedense fazla yedim kendime kızıyorum ama toparlicam, bi de spor programı hazırlıyorum kendime

Canim bugun tartilip guncel kilonla ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun. Takim kurallarimizi da oku guzelim. Hos geldin yeniden:)

Son düzenleme:

kuzucum paylasicam simdi
site mi tuhaf internet mi bilemedim ama pek bi agirr

Dünkü menüm

Sabah
peynir ve domatesli sandwicin yarisi
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Ogl3n
az malzemeli kumpir
Ara
Yesilcay
Aksam
Yok

Su :2 lt
Spor :45 dk yürüyüş

Not :mesaideydim kizlar waafle soylemislerdi ucundan bi parca aldim kizlar

İş yerine yemek götüremiyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…