Ne cabuk uyandin canim ben daha oglani yatirmak uzereyim onu yatirip bisikletimi tamamlayacagim.Gunaydin guzeller:)Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin
Hek menu hem egzersiz olarak hafif gecirelim, bol su icip tuzdan uzak duralim yarin yuzumuz gulsun:)
haeshin yapmadim workout sen kazandin gulum Bezelyeleri de secip oglanin tabagina koydum, yemedim guzelim.
@obur kedi hos geldin canim:)
5.5 ta uyaniyorum canim da hep, size hemen yazmiyordum. Bu sabah telde isim olunca, sabah mesajimda vakitli oldu:)Ne cabuk uyandin canim ben daha oglani yatirmak uzereyim onu yatirip bisikletimi tamamlayacagim.
Foto atacagim :)
Gunaydin ozaman canim benim :)5.5 ta uyaniyorum canim da hep, size hemen yazmiyordum. Bu sabah telde isim olunca, sabah mesajimda vakitli oldu:)
Gunaydin ozaman canim benim :)
İnşallah canım çok teşekkürler.Bozulan duzen eskiye doner canim benim, hic stres yapma, 1 haftaya toparlanacaksiniz insallah.
Çok geçmiş olsun güzelim, Rabbim esirgemişMrb ablacim şükür bugün iyiyiz ama bir kaç günu nasıl gecirdim bilmiyorum
Oğlum 2 gün önce kafasını kapının kenarına çarptı çok şiddetli bir şekilde 24 saat gözetim altında kaldı çok şükür kötü bişey olmadı ama çok korkuttu çok. Bir slm vereyim diye girdim sayfaya umarım sizler iyisinizdir
Ellerine sağlık özgemHAFTALIK EGZERSIZLER
1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.
2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.
3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.
4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.
6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg
Kolay gelsin bol ter atmalar
Günaydın kızlar, dün yazamadım yoğunluktan, bu hafta yarım yamalak oluyor mazur görün lütfen
06.01.2016 Menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin, peynir, 2 çavdar ekmeği
ara: yarım portakal
Öğlen: çeyrek ekmek, 1 zeytin, 1 yumurta tavada
Akşam: Et kavurma , Salata
HAFTALIK EGZERSIZLER
1)Ilk egzersizimiz omuzlar icin toplam 30 kez tekrarliyoruz canlar.Su sisesi, dumbbell ya da hic bir alet kullanmadan yapabilirsiniz.
2)Diger egzersizimiz kalca, basen ve bacaklar icin her bacagimiz icin 15er kez tekrarliyoruz.
3)Diger egzersizimiz bel kaslarimizi guclendirmek icin, 30 kez tekrarliyoruz.
4)Bu egzersizimizde karin kaslarimiz icin her iki bacagimizida 20 kez tekrarliyoruz.
5)Yapabilenler icin bir super karin egzersizi daha, zorlanirsaniz yapmayiniz canlar:) Bu egzersizde her yone 10ar kez tekrarlaniyor.
6)Son egzersizimizde epeydir ara verdigimiz sinav, gogusler, omuzlar ve kollarimiz icin.20 kez tekrarliyoruz:)
https://www.youtube.com/watch?v=T_7s7UpNbWg
Kolay gelsin bol ter atmalar
CARSAMBA GUNKU BISIKLET EGZERSIZIMEki Görüntüle 1737688 Eki Görüntüle 1737689 Eki Görüntüle 1737690
20.46 miles (distance)
20.46 miles =32.927 kilometers
64 dakika
750 kalori
yarın iş yok izinliyim ...
bi de bugün nedense fazla yedim kendime kızıyorum ama toparlicam, bi de spor programı hazırlıyorum kendime
Günaydın kızlar bol hareketli bir gün olması dileğiyle sağlıkla kalın
Ah teyzem cok uzulmustur, emanet ne de olsa, siz onun icini ferahlatin canimm.
cocuk bu durmuyorlar ki yerlerinde...
Biz mayisin basinda Ankarayaya geliyoruz genelde.
Haziranida Alanyada geciriyoruz:)
muzlar,etli ekmekler,irmik helvalari, simitler abbboooovvv :)
sagol canim benim ufo gormus masum koylu gibi bir saldirdim ki baliklara :)
Beni kayinpederim, esimin halalari, amcalari, enisteleri vs vs sulalenin geri kalan hepsi topluca gelip istediler:)
Damat da kamerayla katildi istemeye:)
Haaa birde enistenle babam anlasamadilar, babam riza gostermedi diye kandirdik esimi:))
Adamcagiz ecel terleri doktu sakamiz yuzunden :)
Ayni bennnn:)
canim hayirlisiyla, gonlune sinenle guzel bir evlilik yaparsin ins kuzum:)
Burdada konyali bir arkadasim sagolsun arada yapar bize arabsi corbasi pek guzel oluyor:)
Etli ekmegide konyada yemistimm immmmmm nefisti:)
Dikkat et kuzum kolestrolde duzene girsin..
evet canim iyi olur:)
ee hani bugunku menu??
Kaptanım Günaydın çok morelim bozuk biliyorum kızıyosun ama biyerde yanlışmı yapıyorum çünkü hiç kaçamak yapmayıp okadar dikkatli yememe rağmen artı çıkıyorum lütfen yardım etCarsambayi iple cekiyorum
Dünkü menüm
Sabah
peynir ve domatesli sandwicin yarisi
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Ogl3n
az malzemeli kumpir
Ara
Yesilcay
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :45 dk yürüyüş
Not :mesaideydim kizlar waafle soylemislerdi ucundan bi parca aldim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?