Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yansiyor kuzum ama keske ben onlara o parayi versemde mesai yapmasam evime zaman ayirmayi daha cok tercih ediyorum
cikicam burdanda suan piyasa oldukca düşük bi is bulayim sonra

Gonlune gore bir yer nasip olur insallah canim. Rabbim emeklerini bosa vermesin.

Günaydın kızlar bol hareketli bir gün olması dileğiyle sağlıkla kalın
Günaydın ablacım:)
Günaydın kızlar ♥ ♥ ♥
Günaydın saadetimm:)
Canım yaa biraz daha sebze tarzı yiyip öğün atlamamaya çalışsan senin için çok güzel olur tatlım bugün dikkatli ye olur mu yarın tartı günümüzz biliyorum çalışırken zor oluyor ama yaparsın sen
Kaptanım Günaydın çok morelim bozuk biliyorum kızıyosun ama biyerde yanlışmı yapıyorum çünkü hiç kaçamak yapmayıp okadar dikkatli yememe rağmen artı çıkıyorum lütfen yardım et
Ablacım saadette de öyle olmuştu özge ve demet kaptanım vucudunu şaşırttırmalarını söylemişti onlar daha güzel bilgilendirirler seni ama moralini bozma ablişimm

İyiyiz şükür sen nasılsın, karnın nasıl oldu iyimisin biraz daha

Sağol canım, nasılsın ?

Iyiyiz canim, senden ne haber?:)
Saolun kızlar
dün ben noldum anlayamadım normal sancımdan ziyade mide bulantım mahfetti. Tüm gece uyuyamadım. dün lahmacum yemiştim o dokundu heralde.
Şimdi iyiyim.
Focus a regl sonrası baslamak daha iyi olcak diye düşündüm. Akşam yine yürüyüş yapcam. Açık havada yürümeyi çok özlemişim dün akşam fark ettim. Geçen haftaki ayazdan sonra bugünlerdeki hava yağmura rağmen bahar gibi hissettim.

Daha iyi olmana sevindim canim. Adetin verdigi duygu dalgalanmalari da oluyor. Bitince rahatlarsin.

Yeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)
Annenin iyi olmasına çok sevindim kuzum inşallah dahada iyi olur

Günaydın nasılsınız?
Günaydın canım :) ben iyim tatlım sen nasılsın:))
Günaydın canım:) bende kaçırdım beraber içeriz seninle

Gonlune gore bir yer nasip olur insallah canim. Rabbim emeklerini bosa vermesin.

amin canim insallahh
Allah herkese calisanin emeginin karsiligini veren insanlarla karsilastirsinn.malesef bizim.sektor parayi seviyor boyle insanlari bulmak zorr

off bende oglen sebze istiyorum ama evden getirmedikce zorrr disarida ya tavuk ya kofte yada salata onlarida bir menu yapiyorlar pilavli patatesli inan bosa aliyorum sadece tavuk yada kofteleri yiyorum
bugun oldukca hafif gecirecegim gülüm m.etme

Beyaz kismi tatli oluyor canim. Antibiyotik ozelligi de oldugundan iyi geliyor kuzulara dis cikartma doneminde:)

bende yazdim bi köşeye

Yine uykusuzum:) kiz sık kalkti :)ben d alamadım
Annem dun baktida kabarmış bizimkinin dişleri :)ondan sanırsam.
Sen nasılsın yorgunsundur
Biraz var ama kafam rahat şükür aramıyorum o yüzden yorgunluğu :) Senin zorlu dönem başlıyormuş çok yıpranmadan senide yıpratmadan çıkarır inşallah dişleri cimcime :)) Demetin dediği gibi yeşil soganın beyazı iyi derler hem rahatlatır biraz

Nasilsin deniz gozlum?:) Mavibocuk
Çok mutluyum abliş tartı çok güzel sonuçlar gösteriyor inşallah yarında güzel sonuç gösterir sen nasılsın ablacım:))
İşlerin baya yoğun canım Rabbim kolaylık versin; )

Annenin iyi olmasına çok sevindim kuzum inşallah dahada iyi olur
İnşallah canım Allah razı olsun

Günaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
ohh gözünaydın abla, daha hızlı gidecek o zaman kilocuklar

Günaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
Ohh çok güzel ablacım :)) benide bugün tartı çok sevindirdi abla inşallah yarında böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…