Yine uykusuzum:) kiz sık kalkti :)ben d alamadım
Annem dun baktida kabarmış bizimkinin dişleri :)ondan sanırsam.
Sen nasılsın yorgunsundur
Oooo cok zormus. Maasina yansiyor insallah.
Maşallah özgem:))CARSAMBA GUNKU BISIKLET EGZERSIZIMEki Görüntüle 1737688 Eki Görüntüle 1737689 Eki Görüntüle 1737690
20.46 miles (distance)
20.46 miles =32.927 kilometers
64 dakika
750 kalori
Yesil soganin beyaz kismini ver eline canim:)
yansiyor kuzum ama keske ben onlara o parayi versemde mesai yapmasam evime zaman ayirmayi daha cok tercih ediyorum
cikicam burdanda suan piyasa oldukca düşük bi is bulayim sonra
Günaydın ablacım:)Günaydın kızlar bol hareketli bir gün olması dileğiyle sağlıkla kalın
Günaydın saadetimm:)Günaydın kızlar ♥ ♥ ♥
Canım yaa biraz daha sebze tarzı yiyip öğün atlamamaya çalışsan senin için çok güzel olur tatlım bugün dikkatli ye olur mu yarın tartı günümüzzDünkü menüm
Sabah
peynir ve domatesli sandwicin yarisi
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Ogl3n
az malzemeli kumpir
Ara
Yesilcay
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :45 dk yürüyüş
Not :mesaideydim kizlar waafle soylemislerdi ucundan bi parca aldim kizlar
Ablacım saadette de öyle olmuştu özge ve demet kaptanım vucudunu şaşırttırmalarını söylemişti onlar daha güzel bilgilendirirler seni ama moralini bozma ablişimmKaptanım Günaydın çok morelim bozuk biliyorum kızıyosun ama biyerde yanlışmı yapıyorum çünkü hiç kaçamak yapmayıp okadar dikkatli yememe rağmen artı çıkıyorum lütfen yardım et
offf bnm gorumcemm yapmis onu video gondermis gulsemmi aglasammi bilemedim
İyiyiz şükür sen nasılsın, karnın nasıl oldu iyimisin biraz daha
Sağol canım, nasılsın ?
Saolun kızlarIyiyiz canim, senden ne haber?:)
Saolun kızlar
dün ben noldum anlayamadım normal sancımdan ziyade mide bulantım mahfetti. Tüm gece uyuyamadım. dün lahmacum yemiştim o dokundu heralde.
Şimdi iyiyim.
Focus a regl sonrası baslamak daha iyi olcak diye düşündüm. Akşam yine yürüyüş yapcam. Açık havada yürümeyi çok özlemişim dün akşam fark ettim. Geçen haftaki ayazdan sonra bugünlerdeki hava yağmura rağmen bahar gibi hissettim.
Annenin iyi olmasına çok sevindim kuzum inşallah dahada iyi olurYeni konuştum iyiymiş şükür bugün yürütecekler bakalım, damarlar stenti kabul etmiştir inşallah. Dünki performansın süperdi bu arada maaşallah:)) Gerçi busede iyi rakipti karşında:)
Günaydın canım :) ben iyim tatlım sen nasılsın:))Günaydın nasılsınız?
Günaydın canım:) bende kaçırdım beraber içeriz seninleAaa yarı hemsehrim:)) ben sevmiyorum arabasini:)
Yani kasiyorum kendimi az yiyorum aferin diyorum kendime siz boyle soyleyince sasiriyoorum:)
Hoşgeldin canim
Gözünüz aydın çiçeğim
Günaydın kızlar kaptanın kahvesini kacirmisim birazdan bende yapayım bir kahve:)
Gonlune gore bir yer nasip olur insallah canim. Rabbim emeklerini bosa vermesin.
Günaydın ablacım:)
Günaydın saadetimm:)
Canım yaa biraz daha sebze tarzı yiyip öğün atlamamaya çalışsan senin için çok güzel olur tatlım bugün dikkatli ye olur mu yarın tartı günümüzzbiliyorum çalışırken zor oluyor ama yaparsın sen
Ablacım saadette de öyle olmuştu özge ve demet kaptanım vucudunu şaşırttırmalarını söylemişti onlar daha güzel bilgilendirirler seni ama moralini bozma ablişimm
Beyaz kismi tatli oluyor canim. Antibiyotik ozelligi de oldugundan iyi geliyor kuzulara dis cikartma doneminde:)
Biraz var ama kafam rahat şükür aramıyorum o yüzden yorgunluğu :) Senin zorlu dönem başlıyormuş çok yıpranmadan senide yıpratmadan çıkarır inşallah dişleri cimcime :)) Demetin dediği gibi yeşil soganın beyazı iyi derler hem rahatlatır birazYine uykusuzum:) kiz sık kalkti :)ben d alamadım
Annem dun baktida kabarmış bizimkinin dişleri :)ondan sanırsam.
Sen nasılsın yorgunsundur
Demet elife bi yardimci ol canimDaha iyi olmana sevindim canim. Adetin verdigi duygu dalgalanmalari da oluyor. Bitince rahatlarsin.
Çok mutluyum abliş tartı çok güzel sonuçlar gösteriyor inşallah yarında güzel sonuç gösterir sen nasılsın ablacım:))Nasilsin deniz gozlum?:)Mavibocuk
İşlerin baya yoğun canım Rabbim kolaylık versin; )
amin canim insallahh
Allah herkese calisanin emeginin karsiligini veren insanlarla karsilastirsinn.malesef bizim.sektor parayi seviyor boyle insanlari bulmak zorr
off bende oglen sebze istiyorum ama evden getirmedikce zorrr disarida ya tavuk ya kofte yada salata onlarida bir menu yapiyorlar pilavli patatesli inan bosa aliyorum sadece tavuk yada kofteleri yiyorum
bugun oldukca hafif gecirecegim gülüm m.etme
bende yazdim bi köşeye
İnşallah canım Allah razı olsunAnnenin iyi olmasına çok sevindim kuzum inşallah dahada iyi olur
ohh gözünaydın abla, daha hızlı gidecek o zaman kilocuklarGünaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
Ohh çok güzel ablacım :)) benide bugün tartı çok sevindirdi abla inşallah yarında böyle olurGünaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
Demetim bugün orucu acmadan tartilayimmi bugün canimGunaydin ablacigim. Nasilsin, sohbet edemiyoruz hic:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?