Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar

ohh ne guzel motivasyonlu baslamissin ablacim
bende enerjik basladimm guzel bitsin insallahh

Takılıp kaldım 63 kiloda 62 ucundan gösterdi kayboldu haftaya 62'yi vucudum iyice kabullenir inşallah, 10 yıl olacak garip unuttu tabi Hele 62 altını hiç görmedim gerçekten merak ediyorum düşer mi diye. Yani artık veremem diyede arada düşünmüyor değilim :)) Bakalım Ocak sonu diye kendimce hedef koydum ama inşallah hemencik gelir

Kimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanım

Canim sen tel grubuna girmedin. Dun biz resimleri orada paylastik. Canli canli mucadeleye herkes sahitti. Ondan buse demistir cicegim. Gectin bileginin hakkiyla. Bak yazayim.

SAADET BENI GECTI

Bu arada bu sabah tartıdaki rakam mutlu etti beni şişlik mişlik yok. Cuma sendromuna yakalanıp yarın bu kilodan fazla çıkarsam oturup ağlıcam

Bardagin dolu tarafini gor:) Gercek kilonu gordun. Hatta yaz buradaya da ne gordugunu. Yarin fazla cikarsan bil ki o kilo degildir:)

Canim sen tel grubuna girmedin. Dun biz resimleri orada paylastik. Canli canli mucadeleye herkes sahitti. Ondan buse demistir cicegim. Gectin bileginin hakkiyla. Bak yazayim.

SAADET BENI GECTI
Benim WhatsAppım yok ondan giremedim.neyse sağlık olsun

Dün gelemedim yine kızımla dışarı çıktık geldik kolu alcili hala ya banyo falan yaptırdım. Sonrada elimde örgü diziye daldım. Dünkü menümü yazayım
Dün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği tereyağında omlet zeytin ıhlamur

Sade kahve cennet hurması

Akşam Yarım tavuklu dürüm ayran

Ara yarım muz form çayı

Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama

Ne zaman cikacak alci kismetse ablacigim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…