Çok mutluyum abliş tartı çok güzel sonuçlar gösteriyor inşallah yarında güzel sonuç gösterir sen nasılsın ablacım:))
İşlerin baya yoğun canım Rabbim kolaylık versin; )
Insallah canim tartida pek fark yok ama inceldim galibaOhh çok güzel ablacım :)) benide bugün tartı çok sevindirdi abla inşallah yarında böyle olur
Günaydin kizlar sabah spora gittim iki hafta tatildiya spor ögretmeni kilo vermissin dedi ay cok mutlu oldum okulda acildi sabah 5000 adim attim nihayet yasasin yasasin sizler nasilsiniz kizlar
Demetim bugün orucu acmadan tartilayimmi bugün canim
Insallah canim tartida pek fark yok ama inceldim galiba
Kimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanımCok sukur, gozumuz aydin canim. Darisi taburcu olmasina:)
Buse de saadet de gecti beni
Kimse beni rakipten saymıyor sanırım kaptanım
Bu arada bu sabah tartıdaki rakam mutlu etti beni şişlik mişlik yok. Cuma sendromuna yakalanıp yarın bu kilodan fazla çıkarsam oturup ağlıcam
Benim WhatsAppım yok ondan giremedim.neyse sağlık olsunCanim sen tel grubuna girmedin. Dun biz resimleri orada paylastik. Canli canli mucadeleye herkes sahitti. Ondan buse demistir cicegim. Gectin bileginin hakkiyla. Bak yazayim.
SAADET BENI GECTI
Benim WhatsAppım yok ondan giremedim.neyse sağlık olsun
Dün gelemedim yine kızımla dışarı çıktık geldik kolu alcili hala ya banyo falan yaptırdım. Sonrada elimde örgü diziye daldım. Dünkü menümü yazayım
Dün sabah 1 dilim tam buğday ekmeği tereyağında omlet zeytin ıhlamur
Sade kahve cennet hurması
Akşam Yarım tavuklu dürüm ayran
Ara yarım muz form çayı
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
Ablacım sporla güzel sonuçlar elde ediyoruz spor gerçekten çok önemli:)Insallah canim tartida pek fark yok ama inceldim galiba
79 tatlım pazartesi de 79 dum. reglin 2. günü olmasına ragmen 79 um daha ne olsun.Bardagin dolu tarafini gor:) Gercek kilonu gordun. Hatta yaz buradaya da ne gordugunu. Yarin fazla cikarsan bil ki o kilo degildir:)
79 tatlım pazartesi de 79 dum. reglin 2. günü olmasına ragmen 79 um daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?