Etcem canım:)h teyzem cok uzulmustur, emanet ne de olsa, siz onun icini ferahlatin canimm.
cocuk bu durmuyorlar ki yerlerinde...
Biz mayisin basinda Ankarayaya geliyoruz genelde.
Haziranida Alanyada geciriyoruz:)
muzlar,etli ekmekler,irmik helvalari, simitler abbboooovvv :)
sagol canim benim ufo gormus masum koylu gibi bir saldirdim ki baliklara :)
Beni kayinpederim, esimin halalari, amcalari, enisteleri vs vs sulalenin geri kalan hepsi topluca gelip istediler:)
Damat da kamerayla katildi istemeye:)
Haaa birde enistenle babam anlasamadilar, babam riza gostermedi diye kandirdik esimi:))
Adamcagiz ecel terleri doktu sakamiz yuzunden :)
Ayni bennnn:)
canim hayirlisiyla, gonlune sinenler guzel bir evlilik yaparsin ins kuzum:)
Burdada konyali bir arkadasim sagolsun arada yapar bize arabsi corbasi pek guzel oluyor:)
Etli ekmegide konyada yemistimm immmmmm nefisti:)
Dikkat et kuzum kolestrolde duzene girsin..
evet canim iyi olur:)
ee hani bugunku menu??
Bende yatağa girdim uyuyacam birazdan kuzum afiyet olsun :)Huuu huu var mi uyumayan, uyku tutmayan:)
Bende ogle yemegimi yiyorum..
Oglanida uyutacagim ins sonrada binecegim piskiletime, alacagim elime kitabimi ohhhh :)
Canim arkadasin senden onemli mi demis, sende onun bilgisi dahilinde yikamissin zaten.çok az kaldı gülüm hani çok açık gül kurusu gibi yani ben elbiseyi alacak olsam bu şekilde bayıla bayıla alırdım renk uyumlu oldu ama sen gel onu bana sor ezile büzüle yerin dibine girdim ilk kez başıma böyle bişey geldi off nefret ediyorum bu tür bişeye sebep olduğum için
Sağol tatlım sanada hayırlı günler:) paşayıda çok öptüm inşallah daha iyidir kuzum :)iyi uykular mavisim:)
Merhaba Melek hosgeldin,merhaba kızlar, geç oldu sanırım o yüzden kimse yok..
Aranıza çağırdığınız için teşekkür ederim, 7. takımda başladım aslında ama biraz motive kaybedici durumlar oldu, oraya 91 le başladım 1 ay kadar önce, 85 e düşmüştüm ama bu cuma 87 küsür çıkabilirim...
adım melek, kotonda müdür yardımcısıyım,çalışma saatlerim çok uyumsuz buraya ama vakit ayırabiliyorum.
hedefim 60, bekarım, yaşım 25...
şimdilik bu kadar ^^
Merhaba Melek hosgeldin,
Takim degistirme konusunda kurallar nasil tam bilemiyorum ama yarin kaptanimizD3S1R3 bu konuda net bilgi verir canim.
6 kilo vermissin cok guzel, daha oncede takimda oldugun icin biliyorsundur takimlarin isleyisini.
hergun menu ve sporumuzu yaziyoruz.
Takima ne kadar vakit ayirirsan okadar motive olursun canim, bol bol ugramaya calis:)
Buarada ben Ozge,27 yasindayim, evliyim, 2.5 yasinda bir oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.
Anladim canim bende memnun oldum:)yok takımdaydım ama listeye girmedim daha, liste doluydu .
Memnun oldum özge ^^
Anladim canim bende memnun oldum:)
Yok canim ben Abd, Houston'da yasiyorum burada saat aksam 6 (18.12 suan), oyuzden netteyim:)uyku problemi yok di mi özgecim sende ?
ben arada bi uyuyamam
Yok canim ben Abd, Houston'da yasiyorum burada saat aksam 6 (18.12 suan), oyuzden netteyim:)
Nadiren uyuyamadigim olur oda benim bidik oglan yuzunden:)
Yarin is yok mu senin, cok gec olmus??
Yarin yeni bir baslangic yaparsin..yarın iş yok izinliyim ...
bi de bugün nedense fazla yedim kendime kızıyorum ama toparlicam, bi de spor programı hazırlıyorum kendime
Yarin yeni bir baslangic yaparsin..
Ne egzersizi yapiyordun simdiye dek?
Canim takimimizda duzenli haftalik egzersizler hazirliyoruz hergun yapmaya calisiyoruz.şimdiye dek düzenli hiç yapmamakla beraber leslie ve plates yaptım ama artık düzenli yapıcam
sen kaç kilosun bu arada
aaa ne güzel yaaa...Sorunu cevaplamamisim bu arada 56,9 kilo idim bu sabah..
62 kilo ile basladim , hedefim 55ti ama gitmiyor son kilolar...aaa ne güzel yaaa...
kaç kilo verdin ?
benim hayalimdesin şu an kilo olarak
62 kilo ile basladim , hedefim 55ti ama gitmiyor son kilolar...
Sende diyetine, egzersizine dikkat edersen gider hizla kilolar:)
Baslamak bitirmenin yarisi, giden 25seneye el sallama zamani gelmiste gecmis :)evet canım öyle olucak inş bakıcaz elimden geleni yapmam lazım artık 25 senem kilolu geçti , yeter
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
belindamm | - | - | - | - | - | ||
hawar | - | - | - | - | - | ||
Slm09 | - | - | |||||
zey zey | - | - | - | ||||
Hayaller35 | - | ||||||
saricicek123 | - | - | - | - | - | - | |
gogo2405 | - | - | - | ||||
Mavibocuk | - | ||||||
E-brulim | - | - | - | - | - | ||
D3S1R3 | | - | |||||
seyhan77 | - | ||||||
haeshin | - | ||||||
yawrukush | - | ||||||
Saadetim33 | - | ||||||
shrr | - | ||||||
asya_01 | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?