Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Etcem canım:)
Huuu huu var mi uyumayan, uyku tutmayan:)
Bende ogle yemegimi yiyorum..
Oglanida uyutacagim ins sonrada binecegim piskiletime, alacagim elime kitabimi ohhhh :)
Bende yatağa girdim uyuyacam birazdan kuzum afiyet olsun :)

Canim arkadasin senden onemli mi demis, sende onun bilgisi dahilinde yikamissin zaten.
Giy bence dugunde, sonra ileride eliniz bollasinca, tedavi vs bitince bir kiyafet, ya da uygun gordugun birseyi hediye edersin..
Uzme kendini..

merhaba kızlar, geç oldu sanırım o yüzden kimse yok..
Aranıza çağırdığınız için teşekkür ederim, 7. takımda başladım aslında ama biraz motive kaybedici durumlar oldu, oraya 91 le başladım 1 ay kadar önce, 85 e düşmüştüm ama bu cuma 87 küsür çıkabilirim...
adım melek, kotonda müdür yardımcısıyım,çalışma saatlerim çok uyumsuz buraya ama vakit ayırabiliyorum.
hedefim 60, bekarım, yaşım 25...
şimdilik bu kadar ^^

Merhaba Melek hosgeldin,
Takim degistirme konusunda kurallar nasil tam bilemiyorum ama yarin kaptanimiz D3S1R3 bu konuda net bilgi verir canim.
6 kilo vermissin cok guzel, daha oncede takimda oldugun icin biliyorsundur takimlarin isleyisini.
hergun menu ve sporumuzu yaziyoruz.
Takima ne kadar vakit ayirirsan okadar motive olursun canim, bol bol ugramaya calis:)
Buarada ben Ozge,27 yasindayim, evliyim, 2.5 yasinda bir oglum var, beden egitimi ogretmeniyim.

yok takımdaydım ama listeye girmedim daha, liste doluydu .
Memnun oldum özge ^^

Yok canim ben Abd, Houston'da yasiyorum burada saat aksam 6 (18.12 suan), oyuzden netteyim:)
Nadiren uyuyamadigim olur oda benim bidik oglan yuzunden:)
Yarin is yok mu senin, cok gec olmus??

yarın iş yok izinliyim ...
bi de bugün nedense fazla yedim kendime kızıyorum ama toparlicam, bi de spor programı hazırlıyorum kendime

şimdiye dek düzenli hiç yapmamakla beraber leslie ve plates yaptım ama artık düzenli yapıcam
sen kaç kilosun bu arada
Canim takimimizda duzenli haftalik egzersizler hazirliyoruz hergun yapmaya calisiyoruz.
Bunun haricinde evde leslie ya da jilliani takip edebilirsin.
Ya da nasil bir program istiyorsan ben sana bulmanda yardimci olurum.
Ama az da olsa hergun duzenli egzersiz yapiyoruz.
Ayrica takimimizda hergun duzenli menu ve spor tablosu hazirliyoruz.
Menude yemememiz gereken birseyler yedigimizde, ya da egzersiz yapmadigimizda kucuk cezalar (telafiler ) aliyoruz :)

CARSAMBA GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
belindamm---- -
hawar---- -
Slm09- -
zey zey- --
Hayaller35 -
saricicek123---- MUAF--
gogo2405- --
Mavibocuk -
E-brulim--- --
D3S1R3 -
seyhan77 -
haeshin MUAF MUAF -
yawrukush -
Saadetim33 -
shrr -
asya_01 -

[TD]_Simurg_[/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD] [/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[/td]
[TD][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…