Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yap gulum. Ikinci bir kahveye hayir demem:)

Yesil soganin beyaz kismini ver eline canim:)

Günaydın canım :) ben iyim tatlım sen nasılsın:))

Günaydın canım:) bende kaçırdım beraber içeriz seninle

Biraz uyudum şimdi kalktım hemen kahveye sarıldım acilir im biraz ins.
Soğani vermem ben çocuğun eline:) kokusunu hiç sevmem çiğ yiyememde o sebepten turp ve havuz veriyorum sürtuyor habire:)

Çiçeğim ben sabitim bu hafta bana yetişmek için büyük bir fırsatı kacirdin:)))

Sabit yok canim. 2 gunun vardi. Eksi gorecegiz yarin:)

Hehe. Odemdir o 0.7. 2 kupa yesil cay ic:)

Tamamdır kaptanım

Hala elbise derdimi çözemedim. Fikrinizi alayım. Kış günü kıyafet ayarlamak en sıkıntılı işim hep üşüyen biri olarak.

Düğün ya da kına için Lacivert elbiseye ne renk corap ve ayakkabı canta kombinleyeyim?
Düğün ya da kına için lacivert elbise aldım hangisinde giyersem artık. Diğer gün ne giycem. Abiye falan giyemem düğünde. Yani giyilebilir kendi ailem olsa abiye giymeyi düşünebilirdim ama nişanlımın çekirdek ailesi dışında ailesini pek tahmin edemiyorum. Çekirdek ailede de abiye giyecek kimse yok. Düğünde beni görmeyen ilk defa görecek bi sürü akrabalarıda görmüş olcak iyice ortada olmak istemiyorum abiye giyip. Sade şık olayım oh mis ama ne giycem ben yaaaaa

Lacivert elbise kombinleri yazarsan google gorsellerde fikirler var canim. Diger gun abiye tercih etmiyorsan elbise giyebilirsin, etek-bluz ya da pantolon-bluz kombinleyebilirsin.

kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Gözün aydin:)

Sabit yok canim. 2 gunun vardi. Eksi gorecegiz yarin:)
Wc ye bi gitsem kesin eksi cikarim da gelmiyor:)
Canım kis günü ne gidersen giy dugunse söz konusu usuyorsun yeni kuzenimin dugunu oldu -10 du hava ama oynamaktan kosusturmaktan anlamadım usudugumu takı eve gelinceye kadar:)
Benim siyahti elbisem basite kaçtım siyah stiletto ten çorap giydim çıktım siyah corapda denedim hoşuma gitmedi.
Lacivert in tonu nasıl bilmiyorum ama ten ayakkabı olabilir kolayca bulursun.tonunu gore cok sey olabilir aslinda vaktin varsa gez dolaş benim çocukla mümkün olmadı pek hemen halletmeye cslistim:)

Canim sen tel grubuna girmedin. Dun biz resimleri orada paylastik. Canli canli mucadeleye herkes sahitti. Ondan buse demistir cicegim. Gectin bileginin hakkiyla. Bak yazayim.

SAADET BENI GECTI
@Saadetim33 im tbr kuzum , dün whatsaptan bakıp söylemiştim ondan dolayı güzelim yoksa niye yok sayayım. Rakip olarak hepinizde aynı hırs ve azim var ben hariç S shrrr seçtim çok yiyor diye onuda prensesi kurtarıyor yine geride kalıyorum

hoşbulduk canım

Canim bugun tartilip guncel kilonla ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun. Takim kurallarimizi da oku guzelim. Hos geldin yeniden:)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı

Hosgeldin kedi benim kizimin adida melek

Selam kizlar nasilsiniz?

Yendi yendi saglam poposu varmis kiz :))) bejim acimiyor ama vaktim yok aaah ah bundan sonra soyler miyim kac gittigimi son olsun :)))
Poposuna masallah
Bir daha ki sefere kazanan sen olacaksin abla
Ay cok guzel biseyysehere kolay gelsin konya peyniri ve kiymali ince bi tur acik pide
Google dan arattirdim bakmaz olaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…