- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Yok 79.7 cıktım dun. ee pazartesı 79 dum bu neyın nesi isyanıydı oE daha ne:) 1.5 kg fark var. Dun aksam neyin isyanindaydin. Niyetin 3 kg vermekti de 1.5 az mi geldi?
Yap gulum. Ikinci bir kahveye hayir demem:)
Yesil soganin beyaz kismini ver eline canim:)
Günaydın canım :) ben iyim tatlım sen nasılsın:))
Günaydın canım:) bende kaçırdım beraber içeriz seninle
Biraz uyudum şimdi kalktım hemen kahveye sarıldım acilir im biraz ins.Biraz var ama kafam rahat şükür aramıyorum o yüzden yorgunluğu :) Senin zorlu dönem başlıyormuş çok yıpranmadan senide yıpratmadan çıkarır inşallah dişleri cimcime :)) Demetin dediği gibi yeşil soganın beyazı iyi derler hem rahatlatır biraz
Çiçeğim ben sabitim bu hafta bana yetişmek için büyük bir fırsatı kacirdin:)))Takılıp kaldım 63 kiloda 62 ucundan gösterdi kayboldu haftaya 62'yi vucudum iyice kabullenir inşallah, 10 yıl olacak garip unuttu tabiHele 62 altını hiç görmedim gerçekten merak ediyorum düşer mi diye. Yani artık veremem diyede arada düşünmüyor değilim :)) Bakalım Ocak sonu diye kendimce hedef koydum ama inşallah hemencik gelir
Yok 79.7 cıktım dun. ee pazartesı 79 dum bu neyın nesi isyanıydı o
Biraz uyudum şimdi kalktım hemen kahveye sarıldım acilir im biraz ins.
Soğani vermem ben çocuğun eline:) kokusunu hiç sevmem çiğ yiyememde o sebepten turp ve havuz veriyorum sürtuyor habire:)
Çiçeğim ben sabitim bu hafta bana yetişmek için büyük bir fırsatı kacirdin:)))
kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Hehe. Odemdir o 0.7. 2 kupa yesil cay ic:)
Hadi geçmiş olsun:)Gozun aydin gulum
Tamamdır kaptanım
Hala elbise derdimi çözemedim. Fikrinizi alayım. Kış günü kıyafet ayarlamak en sıkıntılı işim hep üşüyen biri olarak.
Düğün ya da kına için Lacivert elbiseye ne renk corap ve ayakkabı canta kombinleyeyim?
Düğün ya da kına için lacivert elbise aldım hangisinde giyersem artık. Diğer gün ne giycem. Abiye falan giyemem düğünde. Yani giyilebilir kendi ailem olsa abiye giymeyi düşünebilirdim ama nişanlımın çekirdek ailesi dışında ailesini pek tahmin edemiyorum. Çekirdek ailede de abiye giyecek kimse yok. Düğünde beni görmeyen ilk defa görecek bi sürü akrabalarıda görmüş olcak iyice ortada olmak istemiyorum abiye giyip. Sade şık olayım oh mis ama ne giycem ben yaaaaa
Ay ablissssss ne sevindim yaGozun aydin gulum
Gözün aydn canım; )kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Sağol gülüm ay dün ne mahçubiyet yaşadımGözün aydn canım; )
Gözün aydin:)kızlarrrrrrrrr sabah bir uyandım elbise kurumuş boyanan yer geri beyazlamışşşş elbise eski haline döndüüüüü
Wc ye bi gitsem kesin eksi cikarim da gelmiyor:)Sabit yok canim. 2 gunun vardi. Eksi gorecegiz yarin:)
Canım kis günü ne gidersen giy dugunse söz konusu usuyorsun yeni kuzenimin dugunu oldu -10 du hava ama oynamaktan kosusturmaktan anlamadım usudugumu takı eve gelinceye kadar:)Tamamdır kaptanım
Hala elbise derdimi çözemedim. Fikrinizi alayım. Kış günü kıyafet ayarlamak en sıkıntılı işim hep üşüyen biri olarak.
Düğün ya da kına için Lacivert elbiseye ne renk corap ve ayakkabı canta kombinleyeyim?
Düğün ya da kına için lacivert elbise aldım hangisinde giyersem artık. Diğer gün ne giycem. Abiye falan giyemem düğünde. Yani giyilebilir kendi ailem olsa abiye giymeyi düşünebilirdim ama nişanlımın çekirdek ailesi dışında ailesini pek tahmin edemiyorum. Çekirdek ailede de abiye giyecek kimse yok. Düğünde beni görmeyen ilk defa görecek bi sürü akrabalarıda görmüş olcak iyice ortada olmak istemiyorum abiye giyip. Sade şık olayım oh mis ama ne giycem ben yaaaaa
@Saadetim33 im tbr kuzum , dün whatsaptan bakıp söylemiştim ondan dolayı güzelim yoksa niye yok sayayım. Rakip olarak hepinizde aynı hırs ve azim var ben hariçCanim sen tel grubuna girmedin. Dun biz resimleri orada paylastik. Canli canli mucadeleye herkes sahitti. Ondan buse demistir cicegim. Gectin bileginin hakkiyla. Bak yazayim.
SAADET BENI GECTI
Gunaydin guzeller:) @Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin
Hek menu hem egzersiz olarak hafif gecirelim, bol su icip tuzdan uzak duralim yarin yuzumuz gulsun:)
@haeshin yapmadim workout sen kazandin gulumBezelyeleri de secip oglanin tabagina koydum, yemedim guzelim.
@obur kedi hos geldin canim:)
Canim bugun tartilip guncel kilonla ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun. Takim kurallarimizi da oku guzelim. Hos geldin yeniden:)
Hoşgeldin canim
Hosgeldin kedi benim kizimin adida melekhoşbulduk canım
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : obur kedi
İsim (İsteğe Bağlı ): Melek
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1,70
Kilonuz: 98,5
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : çok fazla nedenim var, artık beni hayattan bile koparttı
Poposuna masallahYendi yendi saglam poposu varmis kiz :))) bejim acimiyor ama vaktim yok aaah ah bundan sonra soyler miyim kac gittigimi son olsun :)))
Google dan arattirdimAy cok guzel biseyysehere kolay gelsin konya peyniri ve kiymali ince bi tur acik pide
Kuzum dün islerim vardi evde sonrada uyumus kalmisimE-brulim şekerimm nerelerdesin:)
Randevum vardi abla, uzun sürünce anca geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?